Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Kladzany FK Humenné
cmukalo Tactiek 442
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
19 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 29.7
solide Schieten redelijk
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Fernández Trelles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciripoi rent richting de bal. Ciripoi passt de bal in één keer door. Jaque is nu in balbezit. Jaque passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Ciripoi speelt de bal door. Vitkovič rent richting de bal. Jaque onderschept slim de pass. Jaque passt de bal met de wreef. Altuntaş geeft de bal voor. Eslava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Fernández Trelles is nu in balbezit. Parrott legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fernández Trelles is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tauz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Eslava probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kladzany - FK Humenné 1:0

18e minuut.
Altuntaş verovert de bal door een tackle van achteren. Altuntaş passt de bal in één keer door. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap. Eslava probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kladzany - FK Humenné 2:0

21e minuut.
Van Den Hauwe probeert naar een medespeler te passen. Fernández Trelles is nu in balbezit. Peridis onderschept slim de pass. Tauz rent richting de bal. Tauz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Eslava met een harde bal richting middenveld. Jaque heeft problemen om de bal te vangen. Jaque passt de bal in één keer door. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles schiet op doel. Eslava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Van Den Hauwe met de inworp. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles probeert naar een medespeler te passen. Tauz is nu in balbezit. Tauz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Alexe geeft de bal voor. Zębalski rent richting de bal. Giallonardo onderschept slim de pass. Giallonardo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kladzany - FK Humenné 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Kladzany 23%, FK Humenné 77%.
TJ Kladzany - FK Humenné 2:1

54e minuut.
Alexe met een sublieme pass. Wierzbowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Haravín de bal. Jaque is nu in balbezit. Jaque haalt uit met een fantastische trap. Eslava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kladzany - FK Humenné 3:1

66e minuut.
Altuntaş met een snelle inworp. Lizardo heeft problemen om de bal te vangen. Giallonardo rent richting de bal. Lizardo rent richting de bal. Lizardo speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles schiet op doel. Eslava maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kladzany - FK Humenné 4:1

69e minuut.
Altuntaş passt de bal met de wreef. Van Den Hauwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Den Hauwe met een sublieme pass. Jaque is nu in balbezit. Jaque draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Lizardo passt de bal met de wreef. Tauz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauz passt de bal met de wreef. Jaque is nu in balbezit. Jaque schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Peridis passt de bal zonder na te denken. Vitkovič is nu in balbezit. Vitkovič passt de bal in één keer door. Giallonardo rent richting de bal. Giallonardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Kladzany 21%, FK Humenné 79%.
TJ Kladzany - FK Humenné 4:1