Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Humenné TJ Kladzany
442 Tactiek cmukalo
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.6 gemiddelde waardering 40.2
average Schieten solid
poor Passen adequate
average Verdedigen weak


2e minuut.
Lizardo met een sublieme pass. Tauz probeert naar een medespeler te passen. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Jaque passt de bal zonder na te denken. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauz speelt de bal door. Jaque is nu in balbezit. Jaque haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Doeltrap. Eslava met een harde bal richting middenveld. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Eslava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Lizardo rent richting de bal. Lizardo speelt de bal door. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Robertson de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Humenné - TJ Kladzany 0:1

11e minuut.
Van Den Hauwe met een snelle inworp. Fernández Trelles is nu in balbezit. Parrott legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fernández Trelles is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tauz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jaque rent richting de bal. Jaque schiet op doel. Eslava maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Van Den Hauwe geeft een lange en hoge pass. Lizardo met een sublieme pass. Jaque is nu in balbezit. Jaque schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tauz probeert de bal met de borst te controleren. Tauz probeert naar een medespeler te passen. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap. Eslava werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Humenné - TJ Kladzany 0:2

33e minuut.
Vitkovič onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Altuntaş zal de hoekschop nemen. Tauz rent richting de bal. Tauz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Parrott passt de bal met de wreef. Van Den Hauwe is nu in balbezit. Van Den Hauwe passt de bal zonder na te denken. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles passt de bal in één keer door. Robertson rent richting de bal. Jaque verovert de bal door een tackle van achteren. Jaque haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Humenné 68%, TJ Kladzany 32%.
FK Humenné - TJ Kladzany 0:2

47e minuut.
Peridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles verovert de bal door een tackle van achteren. Parrott bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrott geeft een hoge lob. Fernández Trelles geeft een lange en hoge pass. Paal!

62e minuut.
Milea met een snelle inworp. Alexe heeft problemen om de bal te vangen. Alexe speelt de bal door. Giallonardo rent richting de bal. Giallonardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Van Den Hauwe passt de bal zonder na te denken. Jaque is nu in balbezit. Tauz probeert naar een medespeler te passen. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Jaque rent richting de bal. Jaque geeft de bal voor. Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Humenné - TJ Kladzany 0:3

88e minuut.
Lizardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaque is nu in balbezit. Jaque met een sublieme pass. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Alexe passt de bal zonder na te denken. Daar is Altuntaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altuntaş passt de bal in één keer door. Giallonardo rent richting de bal. Giallonardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Humenné 63%, TJ Kladzany 37%.
FK Humenné - TJ Kladzany 0:3