Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Partizán Župkov Real Pablo Escobar
442 Tactiek demon
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 51.7
weak Schieten excellent
adequate Passen solid
average Verdedigen very good


2e minuut.
Hardy is nu in balbezit. Ociepa verovert de bal door een tackle van achteren. Ociepa passt de bal in één keer door. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Partizán Župkov - Real Pablo Escobar 0:1

5e minuut.
Cvengoš onderschept slim de pass. Cvengoš met een sublieme pass. Fenyő geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ociepa de bal. Ociepa draait met de bal, schiet en ... Piñate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Demarco rent richting de bal. Franek verovert de bal door een tackle van achteren. Franek passt de bal zonder na te denken. Ociepa is nu in balbezit. Ociepa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Partizán Župkov - Real Pablo Escobar 0:2

15e minuut.
Ociepa geeft de bal voor. Šabach probeert de bal aan de voet te houden. Santiago rent richting de bal. Santiago haalt uit met een fantastische trap. Piñate probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Partizán Župkov - Real Pablo Escobar 0:3

23e minuut.
Cvengoš is nu in balbezit. Santiago onderschept slim de pass. Santiago passt de bal zonder na te denken. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Franek bereikt de bal nog maar net als eerste. Franek geeft een hoge lob. Santiago heeft problemen om de bal te vangen. Santiago haalt uit met een fantastische trap. Piñate werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Partizán Župkov - Real Pablo Escobar 0:4

34e minuut.
Niemczyk is nu in balbezit. Niemczyk geeft de bal voor. Santiago is nu in balbezit. Santiago schiet op doel. Piñate probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Santiago met een sublieme pass. Kruszyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszyna passt de bal met de wreef. Ociepa rent richting de bal. Ociepa schiet op doel. Piñate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Stratos passt de bal zonder na te denken. Šabach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa verovert de bal door een tackle van achteren. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Partizán Župkov - Real Pablo Escobar 0:5

41e minuut.
Napieralski passt de bal in één keer door. Hardy speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Franek met de inworp. Niemczyk geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Partizán Župkov 78%, Real Pablo Escobar 22%.
TJ Partizán Župkov - Real Pablo Escobar 0:5

55e minuut.
Kotouč passt de bal zonder na te denken. Franek is nu in balbezit. Franek probeert naar een medespeler te passen. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kruszyna passt de bal zonder na te denken. Santiago is nu in balbezit. Santiago met een sublieme pass. Ociepa rent richting de bal. Ociepa haalt uit met een fantastische trap. Piñate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Franek met een sublieme pass. Niemczyk speelt de bal door. Kruszyna speelt de bal door. Santiago is nu in balbezit. Santiago draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Partizán Župkov - Real Pablo Escobar 0:6

67e minuut.
Klungelig pakt Ociepa de bal. Cabaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago verovert de bal door een tackle van achteren. Ociepa is nu in balbezit. Ociepa haalt uit met een fantastische trap. Piñate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šabach heeft problemen om de bal te vangen. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Stratos geeft een lange en hoge pass. Kruszyna is nu in balbezit. Kruszyna passt de bal in één keer door. Ociepa rent richting de bal. Ociepa schiet op doel. Piñate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cvengoš heeft problemen om de bal te vangen. Santiago is nu in balbezit. Santiago draait met de bal, schiet en ... Piñate probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Partizán Župkov - Real Pablo Escobar 0:7

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Šabach de bal onder controle te krijgen. Stratos rent richting de bal. Santiago is nu in balbezit. Santiago draait met de bal, schiet en ... Piñate probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Inworp. Stratos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Niemczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemczyk geeft een lange en hoge pass. Santiago krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Piñate bokst de bal weg.

85e minuut.
Niemczyk is nu in balbezit. Franek is nu in balbezit. Franek speelt de bal door. Ociepa is nu in balbezit. Ociepa schiet op doel. Piñate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Méresse bereikt de bal nog maar net als eerste. Méresse geeft de bal voor. Kruszyna kopt de bal weg. Santiago rent richting de bal. Santiago schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Fenyő geeft een hoge lob. Daar is Santiago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cvengoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago onderschept slim de pass. Santiago schiet op doel. Piñate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Partizán Župkov 69%, Real Pablo Escobar 31%.
TJ Partizán Župkov - Real Pablo Escobar 0:7