Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White Rangers Kompost
343rangers Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
12% Spel op eigen helft 88%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
43.9 gemiddelde waardering 15.5
very good Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Drabij kopt de bal weg. Pohánka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Harvanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabeleira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeleira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Skarupa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Karpiščák kopt de bal weg. Milanić rent richting de bal. Milanić schiet op doel. Drabij probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - Kompost 1:0

6e minuut.
Radig met een sublieme pass. Żłobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żłobiński passt de bal in één keer door. Karpiščák speelt de bal door. Cabeleira rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Drabij is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - Kompost 2:0

8e minuut.
Skarupa passt de bal met de wreef. Karpiščák speelt de bal door. Vikara bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabij verovert de bal door een tackle van achteren. Drabij haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karpiščák met de inworp. Żłobiński geeft de bal voor. Drabij krijgt zijn hoofd ertegen. Katčej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - Kompost 3:0

17e minuut.
Skarupa met een sublieme pass. Milanić rent richting de bal. Milanić passt de bal met de wreef. Drabij is nu in balbezit. Drabij haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Karpiščák is nu in balbezit. Karpiščák geeft een hoge lob. Pohánka probeert de bal aan de voet te houden. Drabij is nu in balbezit. Drabij schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Skarupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarupa speelt de bal door. Drabij heeft problemen om de bal te vangen. Milanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Vikara heeft problemen om de bal te vangen. Milanić rent richting de bal. Milanić geeft een lange en hoge pass. Daar is Cabeleira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabeleira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pohánka bereikt de bal nog maar net als eerste. Maťkovič rent richting de bal. Maťkovič met een sublieme pass. Milanić rent richting de bal. Milanić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Milanić geeft een hoge lob. Daar is Cabeleira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drabij rent richting de bal. Drabij haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Harvanka de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - Kompost 4:0

34e minuut.
Żłobiński geeft een hoge lob. Drabij rent richting de bal. Milanić rent richting de bal. Milanić draait met de bal, schiet en ... Katčej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - Kompost 5:0

36e minuut.
Skarupa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żłobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żłobiński geeft een lange en hoge pass. Drabij springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Żłobiński geeft een hoge lob. Daar is Harvanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drabij rent richting de bal. Drabij draait met de bal, schiet en ... Katčej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - Kompost 6:0

37e minuut.
Cabeleira rent richting de bal. Cabeleira passt de bal in één keer door. Milanić is nu in balbezit. Milanić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Slažanský de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Drabij bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeleira is nu in balbezit. Żłobiński met een sublieme pass. Milanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Milanić rent richting de bal. Milanić met een sublieme pass. Cabeleira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeleira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - Kompost 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Rangers 14%, Kompost 86%.
White Rangers - Kompost 7:0

49e minuut.
Kanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanec passt de bal zonder na te denken. Karpiščák probeert naar een medespeler te passen. Cabeleira is nu in balbezit. Cabeleira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Karpiščák probeert naar een medespeler te passen. Żłobiński is nu in balbezit. Żłobiński passt de bal zonder na te denken. Drabij rent richting de bal. Drabij haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Maťkovič passt de bal met de wreef. Żłobiński is nu in balbezit. Żłobiński passt de bal zonder na te denken. Cabeleira rent richting de bal. Cabeleira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Żłobiński is nu in balbezit. Žofka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Żłobiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kanec zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Harvanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milanić is nu in balbezit. Milanić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - Kompost 8:0

56e minuut.
Daar is Vikara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żłobiński speelt de bal door. Milanić heeft problemen om de bal te vangen. Milanić draait met de bal, schiet en ... Katčej probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - Kompost 9:0

57e minuut.
Milanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabij bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanić is nu in balbezit. Drabij is nu in balbezit. Drabij draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - Kompost 10:0

60e minuut.
Kanec rent richting de bal. Żłobiński met een sublieme pass. Drabij is nu in balbezit. Drabij haalt uit met een fantastische trap. Katčej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - Kompost 11:0

61e minuut.
Żłobiński passt de bal in één keer door. Skarupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarupa probeert naar een medespeler te passen. Karpiščák is nu in balbezit. Karpiščák geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Vikara onderschept slim de pass. Żłobiński verovert de bal door een tackle van achteren. Żłobiński geeft de bal voor. Milanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanić haalt uit met een fantastische trap. Katčej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - Kompost 12:0

62e minuut.
Klungelig pakt Lacík de bal. Vikara is nu in balbezit. Vikara probeert naar een medespeler te passen. Milanić rent richting de bal. Milanić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Karpiščák speelt de bal door. Drabij is nu in balbezit. Vikara verovert de bal door een tackle van achteren. Żłobiński onderschept slim de pass. Żłobiński geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Żłobiński met een sublieme pass. Klungelig pakt Cabeleira de bal. Cabeleira passt de bal zonder na te denken. Milanić is nu in balbezit. Milanić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Pohánka heeft problemen om de bal te vangen. Drabij rent richting de bal. Drabij passt de bal zonder na te denken. Cabeleira is nu in balbezit. Cabeleira draait met de bal, schiet en ... Katčej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - Kompost 13:0

72e minuut.
Skarupa geeft de bal voor. Daar is Drabij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żłobiński met een sublieme pass. Milanić rent richting de bal. Milanić schiet op doel. Katčej bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - Kompost 14:0

74e minuut.
Milanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanić passt de bal in één keer door. Slažanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeleira verovert de bal door een tackle van achteren. Cabeleira draait met de bal, schiet en ... Katčej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cabeleira heeft problemen om de bal te vangen. Cabeleira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - Kompost 15:0

82e minuut.
Daar is Cabeleira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabeleira draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Harvanka de bal onder controle te krijgen. Karpiščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiščák geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Milanić is nu in balbezit. Milanić passt de bal in één keer door. Maťkovič kan de bal niet met de borst controleren. Cabeleira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeleira geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Slažanský verovert de bal door een tackle van achteren. Slažanský geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skarupa met een snelle inworp. Żłobiński geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Milanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanić passt de bal zonder na te denken. Drabij rent richting de bal. Drabij schiet op doel. Katčej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - Kompost 16:0

90e minuut.
Milanić rent richting de bal. Cabeleira bereikt de bal nog maar net als eerste. Slažanský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Slažanský krijgt een gele kaart. Cabeleira raakt geblesseerd tijdens het duel. Milanić komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Rangers 10%, Kompost 90%.
White Rangers - Kompost 16:0