Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kompost White Rangers
Normal Tactiek 343rangers
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 47
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.2 gemiddelde waardering 44.4
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen very good
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Milanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanić passt de bal in één keer door. Cabeleira is nu in balbezit. Cabeleira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - White Rangers 0:1

5e minuut.
Skarupa rent richting de bal. Skarupa passt de bal in één keer door. Drabij rent richting de bal. Milanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Drabij is nu in balbezit. Drabij draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Harvanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - White Rangers 0:2

6e minuut.
Moradel geeft de bal voor. Drabij kopt de bal weg. Mikloš probeert de bal aan de voet te houden. Cabeleira rent richting de bal. Cabeleira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Harvanka kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Karpiščák de bal onder controle te krijgen. Maťkovič rent richting de bal. Drabij onderschept slim de pass. Drabij schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daar is Milanić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikloš rent richting de bal. Mikloš passt de bal met de wreef. Drabij is nu in balbezit. Drabij schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Harvanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Katčej speelt de bal door. Skarupa heeft problemen om de bal te vangen. Skarupa met een sublieme pass. Milanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - White Rangers 0:3

16e minuut.
Maťkovič speelt de bal door. Skarupa met een sublieme pass. Żłobiński speelt de bal door. Daar is Cabeleira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabeleira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - White Rangers 0:4

23e minuut.
Baluha met een sublieme pass. Klungelig pakt Cabeleira de bal. Maťkovič tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maťkovič krijgt een gele kaart. Cabeleira is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Milanić komt bij de bal en schiet. Cabeleira springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Drabij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabeleira is nu in balbezit. Milanić is nu in balbezit. Milanić haalt uit met een fantastische trap. Katčej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - White Rangers 0:5

26e minuut.
Cabeleira is nu in balbezit. Maťkovič tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cabeleira is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Milanić met een snel genomen vrije trap. Cabeleira springt en kopt de bal. Katčej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Skarupa passt de bal in één keer door. Maťkovič heeft problemen om de bal te vangen. Żłobiński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cabeleira de bal. Cabeleira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Žofka is nu in balbezit. Karpiščák verovert de bal door een tackle van achteren. Karpiščák geeft een hoge lob. Milanić heeft problemen om de bal te vangen. Milanić geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Drabij is nu in balbezit. Pohánka onderschept slim de pass. Pohánka passt de bal met de wreef. Milanić rent richting de bal. Milanić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - White Rangers 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kompost 81%, White Rangers 19%.
Kompost - White Rangers 0:6

46e minuut.
Baluha geeft een lange en hoge pass. Milanić kopt de bal weg. Drabij rent richting de bal. Drabij haalt uit met een fantastische trap. Harvanka probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Karpiščák kopt de bal weg. Cabeleira is nu in balbezit. Cabeleira geeft een lange en hoge pass. Drabij krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - White Rangers 0:7

49e minuut.
Pelák bereikt de bal nog maar net als eerste. Żłobiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kanec met een sublieme pass. Drabij rent richting de bal. Drabij draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Vikara is nu in balbezit. Żłobiński onderschept slim de pass. Żłobiński met een sublieme pass. Cabeleira is nu in balbezit. Cabeleira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Radig kopt de bal weg. Żłobiński speelt de bal door. Skarupa speelt de bal door. Drabij bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabij draait met de bal, schiet en ... Katčej bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - White Rangers 0:8

54e minuut.
Skarupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarupa geeft een lange en hoge pass. Karpiščák is nu in balbezit. Karpiščák geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - White Rangers 0:9

57e minuut.
Vikara geeft een hoge lob. Moradel rent richting de bal. Moradel geeft de bal voor. Cabeleira is nu in balbezit. Cabeleira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Karpiščák speelt de bal door. Żłobiński met een sublieme pass. Daar is Cabeleira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drabij bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - White Rangers 0:10

61e minuut.
Drabij rent richting de bal. Żłobiński is nu in balbezit. Żłobiński probeert naar een medespeler te passen. Cabeleira rent richting de bal. Cabeleira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klungelig pakt Drabij de bal. Milanić is nu in balbezit. Milanić passt de bal in één keer door. Drabij rent richting de bal. Drabij haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Żłobiński kopt de bal weg. Klungelig pakt Skarupa de bal. Skarupa passt de bal met de wreef. Cabeleira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeleira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Katčej met een harde bal richting middenveld. Inworp. Skarupa met de inworp. Żłobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żłobiński passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Żłobiński probeert naar een medespeler te passen. Pohánka bereikt de bal nog maar net als eerste. Maťkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Żłobiński onderschept slim de pass. Żłobiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Karpiščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiščák geeft een lange en hoge pass. Daar is Harvanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabeleira is nu in balbezit. Cabeleira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Daar is Cabeleira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żłobiński rent richting de bal. Żłobiński speelt de bal door. Drabij bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabij draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Milanić is nu in balbezit. Milanić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Karpiščák rent richting de bal. Karpiščák geeft een hoge lob. Vikara heeft problemen om de bal te vangen. Milanić is nu in balbezit. Milanić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Żłobiński controleert de bal met de borst. Żłobiński geeft een hoge lob. Maťkovič probeert de bal aan de voet te houden. Cabeleira rent richting de bal. Cabeleira haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Maťkovič heeft problemen om de bal te vangen. Żłobiński speelt de bal door. Milanić rent richting de bal. Drabij bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabij haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Maťkovič is nu in balbezit. Żłobiński verovert de bal door een tackle van achteren. Żłobiński probeert naar een medespeler te passen. Cabeleira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeleira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Katčej trapt de bal weg van het doel. Karpiščák kopt de bal weg. Daar is Maťkovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabeleira is nu in balbezit. Cabeleira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompost - White Rangers 0:11

82e minuut.
Žofka bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiščák onderschept slim de pass. Karpiščák speelt de bal door. Drabij is nu in balbezit. Drabij haalt uit met een fantastische trap. Paal!

88e minuut.
Katčej trapt de bal weg. Skarupa kan de bal niet met de borst controleren. Skarupa passt de bal met de wreef. Cabeleira rent richting de bal. Cabeleira schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kompost 84%, White Rangers 16%.
Kompost - White Rangers 0:11