Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iskra Horné Orešany FC Slavoj Trebišov
newxxx Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
17% Spel op eigen helft 83%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 20.5
good Schieten poor
solid Passen poor
adequate Verdedigen hopeless


3e minuut.
Jablonický heeft problemen om de bal te vangen. Jablonický passt de bal met de wreef. Durďák bereikt de bal nog maar net als eerste. Smajda onderschept slim de pass. Smajda draait met de bal, schiet en ... Hudý bokst de bal weg.

5e minuut.
Harvan rent richting de bal. Bachura onderschept slim de pass. Bachura passt de bal in één keer door. Smajda rent richting de bal. Smajda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Horné Orešany - FC Slavoj Trebišov 1:0

8e minuut.
Smajda speelt de bal door. Hornyák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornyák geeft een hoge lob. Hasaj heeft problemen om de bal te vangen. Hasaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Horné Orešany - FC Slavoj Trebišov 2:0

9e minuut.
Hornyák speelt de bal door. Klungelig pakt Smajda de bal. Smajda passt de bal in één keer door. Hasaj is nu in balbezit. Hasaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Doeltrap. Hudý trapt de bal weg van het doel. Hornyák kopt de bal weg. Smajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smajda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bachura probeert naar een medespeler te passen. Hasaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasaj passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Smajda de bal. Smajda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Hornyák speelt de bal door. Smajda rent richting de bal. Smajda passt de bal met de wreef. Hasaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasaj haalt uit met een fantastische trap. Hudý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Hasaj heeft problemen om de bal te vangen. Harvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachura verovert de bal door een tackle van achteren. Smajda is nu in balbezit. Smajda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Horné Orešany - FC Slavoj Trebišov 3:0

20e minuut.
Laššák geeft de bal voor. Hasaj rent richting de bal. Hanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Horné Orešany - FC Slavoj Trebišov 4:0

26e minuut.
Daar is Hanc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanc probeert naar een medespeler te passen. Bachura probeert naar een medespeler te passen. Smajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smajda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Hasaj draait met de bal, schiet en ... Hudý met een sublieme pass. Hornyák kopt de bal weg. Smajda is nu in balbezit. Smajda geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Hornyák is nu in balbezit. Hornyák passt de bal in één keer door. Davide is nu in balbezit. Davide geeft een lange en hoge pass. Daar is Michálek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Horné Orešany 24%, FC Slavoj Trebišov 76%.
Iskra Horné Orešany - FC Slavoj Trebišov 4:0

49e minuut.
Smajda heeft problemen om de bal te vangen. Bachura is nu in balbezit. Bachura speelt de bal door. Daar is Hasaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasaj haalt uit met een fantastische trap. Hudý bokst de bal weg.

55e minuut.
Bachura onderschept slim de pass. Bachura met een sublieme pass. Hasaj is nu in balbezit. Hasaj draait met de bal, schiet en ... Hudý werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Horné Orešany - FC Slavoj Trebišov 5:0

57e minuut.
Durďák bereikt de bal nog maar net als eerste. Durďák geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hornyák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Davide geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Hanc rent richting de bal. Hanc geeft een hoge lob. Klungelig pakt Durďák de bal. Smajda rent richting de bal. Smajda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Horné Orešany - FC Slavoj Trebišov 6:0

59e minuut.
Hasaj passt de bal zonder na te denken. Bachura is nu in balbezit. Bachura passt de bal zonder na te denken. Smajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smajda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Durďák geeft de bal voor. Inworp. Hornyák met een snelle inworp. Smajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smajda geeft een hoge lob. Hudý bokst de bal weg.

62e minuut.
Hanuščák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bachura rent richting de bal. Bachura passt de bal met de wreef. Hanc rent richting de bal. Hanc geeft een lange en hoge pass. Hudý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Hasaj passt de bal in één keer door. Bachura rent richting de bal. Bachura passt de bal zonder na te denken. Smajda rent richting de bal. Smajda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Durďák met een harde bal richting middenveld. Davide kopt de bal weg. Smajda is nu in balbezit. Smajda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Figura rent richting de bal. Figura geeft een hoge lob. Smajda rent richting de bal. Smajda draait met de bal, schiet en ... Hudý maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Horné Orešany - FC Slavoj Trebišov 7:0

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Figura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanc geeft een hoge lob. Smajda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Horné Orešany - FC Slavoj Trebišov 8:0

80e minuut.
Hamran rent richting de bal. Bachura onderschept slim de pass. Bachura met een sublieme pass. Hasaj rent richting de bal. Hasaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Dočekal is nu in balbezit. Dočekal geeft de bal voor. Klungelig pakt Michálek de bal. Smajda rent richting de bal. Smajda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Kalazna bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanc verovert de bal door een tackle van achteren. Hanc geeft een lange en hoge pass. Hornyák probeert de bal met de borst te controleren. Hornyák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Davide kopt de bal weg. Harvan heeft problemen om de bal te vangen. Smajda is nu in balbezit. Bachura bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachura schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Horné Orešany 11%, FC Slavoj Trebišov 89%.
Iskra Horné Orešany - FC Slavoj Trebišov 8:0