Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Slavoj Trebišov Iskra Horné Orešany
Normal Tactiek newxxx
36% Balbezit 64%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 45.3
slecht Schieten solide
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Daar is Hornyák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hornyák passt de bal in één keer door. Bachura is nu in balbezit. Bachura probeert naar een medespeler te passen. Hanc geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Hornyák rent richting de bal. Hornyák geeft de bal voor. Michálek kopt de bal weg. Smajda is nu in balbezit. Smajda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Habrun is nu in balbezit. Figura met een sublieme pass. Hanc is nu in balbezit. Hanc passt de bal met de wreef. Davide probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bachura rent richting de bal. Bachura passt de bal zonder na te denken. Hasaj is nu in balbezit. Hasaj draait met de bal, schiet en ... Michálek probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Hasaj rent richting de bal. Kalazna rent richting de bal. Hasaj onderschept slim de pass. Hasaj schiet op doel. Michálek probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Inworp. Davide met een snelle inworp. Hornyák geeft een hoge lob. Hasaj rent richting de bal. Hasaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - Iskra Horné Orešany 0:1

32e minuut.
Vodzák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodzák passt de bal in één keer door. Daar is Michálek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasaj verovert de bal door een tackle van achteren. Hasaj haalt uit met een fantastische trap. Hudý verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - Iskra Horné Orešany 0:2

34e minuut.
Fejko is nu in balbezit. Hanc onderschept slim de pass. Hanc speelt de bal door. Smajda is nu in balbezit. Smajda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hasaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Hasaj de bal. Smajda rent richting de bal. Smajda schiet op doel. Hudý probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - Iskra Horné Orešany 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slavoj Trebišov 85%, Iskra Horné Orešany 15%.
FC Slavoj Trebišov - Iskra Horné Orešany 0:3

54e minuut.
Klungelig pakt Durďák de bal. Bachura rent richting de bal. Bachura passt de bal in één keer door. Hasaj is nu in balbezit. Hasaj draait met de bal, schiet en ... Hudý kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Jablonický rent richting de bal. Smajda onderschept slim de pass. Smajda passt de bal met de wreef. Hasaj is nu in balbezit. Hasaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Klungelig pakt Figura de bal. Figura passt de bal met de wreef. Hasaj is nu in balbezit. Hasaj draait met de bal, schiet en ... Hudý werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - Iskra Horné Orešany 0:4

64e minuut.
Bachura speelt de bal door. Smajda is nu in balbezit. Durďák begaat een overtreding. Smajda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Davide komt bij de bal en schiet. Hudý kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hasaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasaj schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - Iskra Horné Orešany 0:5

70e minuut.
Hamran bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachura onderschept slim de pass. Bachura passt de bal met de wreef. Hasaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasaj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Hanuščák geeft een lange en hoge pass. Michálek is nu in balbezit. Hasaj verovert de bal door een tackle van achteren. Hasaj schiet op doel. Hudý maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - Iskra Horné Orešany 0:6

78e minuut.
Hanc met de inworp. Daar is Hasaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasaj geeft een hoge lob. Smajda rent richting de bal. Smajda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Fejko kopt de bal weg. Daar is Davide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davide passt de bal in één keer door. Smajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smajda haalt uit met een fantastische trap. Hudý kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Bachura speelt de bal door. Smajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smajda passt de bal in één keer door. Hasaj is nu in balbezit. Hasaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Durďák geeft een lange en hoge pass. Daar is Vodzák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davide probeert naar een medespeler te passen. Smajda rent richting de bal. Smajda draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - Iskra Horné Orešany 0:7

87e minuut.
Hamran bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachura onderschept slim de pass. Bachura passt de bal zonder na te denken. Hasaj rent richting de bal. Hasaj haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Michálek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smajda rent richting de bal. Smajda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slavoj Trebišov 86%, Iskra Horné Orešany 14%.
FC Slavoj Trebišov - Iskra Horné Orešany 0:7