Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chelsea 7 Olymp Levice
ok Tactiek debakel :(
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.8 gemiddelde waardering 52.1
very good Schieten adequate
good Passen very good
very good Verdedigen good


8e minuut.
Nicoliţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisecki verovert de bal door een tackle van achteren. Reitzel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Reitzel naar de kleedkamers voor een vroege douche.

41e minuut.
Di Francesco met een harde bal richting middenveld. Gəncəli kopt de bal weg. Iudicello is nu in balbezit. Aharonyan rent richting de bal. Aharonyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea 7 48%, Olymp Levice 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chelsea 7 - Olymp Levice 0:0

47e minuut.
Gəncəli speelt de bal door. Iudicello rent richting de bal. Jendrúch begaat een overtreding. Jendrúch krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Lutuc probeert naar een medespeler te passen. Aponte geeft een hoge lob. Lutuc kan de bal niet met de borst controleren. Aharonyan is nu in balbezit. Aharonyan haalt uit met een fantastische trap. Di Francesco bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Kacík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacík speelt de bal door. Plesa is nu in balbezit. Plesa geeft de bal voor. Gettler springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Aharonyan passt de bal zonder na te denken. Iudicello probeert naar een medespeler te passen. Cerny rent richting de bal. Mai Trần onderschept slim de pass. Mai Trần schiet op doel. Di Francesco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Aharonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonyan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Schicker de bal. Gəncəli rent richting de bal. Gəncəli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Lundhgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundhgren passt de bal zonder na te denken. Kacík is nu in balbezit. Aponte onderschept slim de pass. Aponte geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Di Francesco met een sublieme pass. Aponte is nu in balbezit. Aponte geeft de bal voor. Aharonyan rent richting de bal. Aharonyan draait met de bal, schiet en ... Di Francesco bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea 7 49%, Olymp Levice 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chelsea 7 - Olymp Levice 0:0