Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chelsea 7 FC Wolf Legia
ok Tactiek Klopp_01
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
56.7 gemiddelde waardering 49.3
very good Schieten solid
very good Passen excellent
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Reitzel speelt de bal door. Iudicello met een sublieme pass. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudy onderschept slim de pass. Chudy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Hajoštek met de inworp. Nálepka is nu in balbezit. Nálepka speelt de bal door. Strelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gəncəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gəncəli passt de bal in één keer door. Reitzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Reitzel geeft de bal voor. Aharonyan springt en kopt de bal. Siltanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Şahbazov maakt een snoekduik en kopt de bal. Siltanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Wolf Legia 1:0

13e minuut.
Iudicello probeert naar een medespeler te passen. Reitzel met een sublieme pass. Gəncəli is nu in balbezit. Gəncəli geeft een hoge lob. Şahbazov rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gəncəli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Şahbazov is nu in balbezit. Şahbazov draait met de bal, schiet en ... Siltanen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Wolf Legia 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea 7 50%, FC Wolf Legia 50%.
chelsea 7 - FC Wolf Legia 2:0

48e minuut.
Gəncəli is nu in balbezit. Gəncəli met een sublieme pass. Aharonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Wolf Legia 3:0

53e minuut.
Hajoštek passt de bal in één keer door. Zorrilla heeft problemen om de bal te vangen. Zorrilla passt de bal met de wreef. Andronic is nu in balbezit. Andronic schiet op doel. Szymczyk bokst de bal weg.

58e minuut.
Chudy is nu in balbezit. Nicoliţă verovert de bal door een tackle van achteren. Strelec maakt een afschuwelijke overtreding. Strelec krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Şahbazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajoštek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şahbazov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aponte zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Cukrovaný de bal. Aharonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Daar is Nálepka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nálepka passt de bal zonder na te denken. Aponte rent richting de bal. Strelec onderschept slim de pass. Strelec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Iudicello rent richting de bal. Iudicello passt de bal in één keer door. Aharonyan rent richting de bal. Aharonyan haalt uit met een fantastische trap. Siltanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Wolf Legia 4:0

74e minuut.
Şahbazov geeft een lange en hoge pass. Daar is Reitzel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zorrilla. Zorrilla krijgt een gele kaart.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reitzel met de inworp. Iudicello rent richting de bal. Iudicello geeft de bal voor. Aharonyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Siltanen bokst de bal weg.

78e minuut.
Cukrovaný rent richting de bal. Cukrovaný geeft een lange en hoge pass. Şahbazov rent richting de bal. Şahbazov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Wolf Legia 5:0

81e minuut.
Reitzel rent richting de bal. Reitzel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gəncəli de bal. Şahbazov is nu in balbezit. Şahbazov draait met de bal, schiet en ... Siltanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Aharonyan rent richting de bal. Aharonyan geeft een hoge lob. Daar is Ader, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iudicello bereikt de bal nog maar net als eerste. Iudicello haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Wolf Legia 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea 7 46%, FC Wolf Legia 54%.
chelsea 7 - FC Wolf Legia 6:0