Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FBK NIZNA FC Obyce
LFC-MIDDLE Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
8 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Klungelig pakt Duvivier de bal. Tân Bình probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zloduch de bal. Tân Bình rent richting de bal. Tân Bình geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Beloriť is nu in balbezit. Lulek verovert de bal door een tackle van achteren. Lulek passt de bal met de wreef. Kolota is nu in balbezit. Kolota haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Duvivier geeft een lange en hoge pass. Lulek is nu in balbezit. Beloriť rent richting de bal. Lulek verovert de bal door een tackle van achteren. Lulek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Canarumo met een sublieme pass. Lulek met een sublieme pass. Lopes probeert naar een medespeler te passen. Świtoń is nu in balbezit. Świtoń schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Homoliak speelt de bal door. Tân Bình probeert naar een medespeler te passen. Zloduch controleert de bal met de borst. Tân Bình rent richting de bal. Tân Bình geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Burkus de bal onder controle te krijgen. Slanina rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hirales. Hirales krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FBK NIZNA 25%, FC Obyce 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FBK NIZNA - FC Obyce 0:0

47e minuut.
Canarumo met een snelle inworp. Klungelig pakt Kolota de bal. Kolota geeft een hoge lob. Klungelig pakt Świtoń de bal. Świtoń schiet op doel. Halenár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FBK NIZNA - FC Obyce 1:0

52e minuut.
Duvivier onderschept slim de pass. Lopes is nu in balbezit. Lopes passt de bal met de wreef. Lulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FBK NIZNA - FC Obyce 2:0

60e minuut.
Inworp. Canarumo met een snelle inworp. Kolota probeert de bal met de borst te controleren. Kolota geeft een lange en hoge pass. Daar is Jankola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kolota is nu in balbezit. Kolota passt de bal zonder na te denken. Beloriť rent richting de bal. Lulek is nu in balbezit. Lulek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FBK NIZNA 20%, FC Obyce 80%.
FBK NIZNA - FC Obyce 2:0