Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wolf Legia FC Obyce
Klopp_01 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
25% Spel op eigen helft 75%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 19.2
zeer goed Schieten zwak
uitstekend Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Halenár speelt de bal door. Andronic rent richting de bal. Andronic met een sublieme pass. Chudy heeft problemen om de bal te vangen. Chudy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Zloduch heeft problemen om de bal te vangen. Kövér rent richting de bal. Kövér passt de bal in één keer door. Chudy is nu in balbezit. Chudy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Homoliak kopt de bal weg. Vallenilla probeert naar een medespeler te passen. Chudy bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelec haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Hajoštek verovert de bal door een tackle van achteren. Hajoštek speelt de bal door. Strelec met een sublieme pass. Chudy is nu in balbezit. Chudy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Kupecka geeft de bal voor. Andronic met een sublieme pass. Chudy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Strelec rent richting de bal. Strelec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Chudy is nu in balbezit. Homoliak onderschept slim de pass. Strelec onderschept slim de pass. Chudy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudy schiet op doel. Halenár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Beloriť is nu in balbezit. Beloriť geeft een hoge lob. Kövér bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelec is nu in balbezit. Strelec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Chudy de bal. Strelec is nu in balbezit. Chudy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudy haalt uit met een fantastische trap. Halenár probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

18e minuut.
Beloriť verovert de bal door een tackle van achteren. Kövér verovert de bal door een tackle van achteren. Kövér passt de bal in één keer door. Strelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wolf Legia - FC Obyce 1:0

20e minuut.
Nálepka rent richting de bal. Nálepka geeft een lange en hoge pass. Chudy kopt de bal weg. Strelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Nálepka rent richting de bal. Nálepka met een sublieme pass. Chudy is nu in balbezit. Chudy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wolf Legia - FC Obyce 2:0

23e minuut.
Inworp. Nálepka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kövér rent richting de bal. Kövér geeft een hoge lob. Halenár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wolf Legia - FC Obyce 3:0

26e minuut.
Kupecka is nu in balbezit. Nálepka onderschept slim de pass. Nálepka probeert naar een medespeler te passen. Strelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelec schiet op doel. Halenár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic passt de bal met de wreef. Chudy rent richting de bal. Chudy haalt uit met een fantastische trap. Halenár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wolf Legia - FC Obyce 4:0

35e minuut.
Zorrilla passt de bal in één keer door. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic passt de bal in één keer door. Chudy is nu in balbezit. Chudy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Inworp. Nálepka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kövér probeert naar een medespeler te passen. Chudy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kövér passt de bal met de wreef. Strelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudy bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelec is nu in balbezit. Strelec schiet op doel. Halenár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Homoliak met een sublieme pass. Ader speelt de bal door. Chudy rent richting de bal. Strelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wolf Legia - FC Obyce 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wolf Legia 23%, FC Obyce 77%.
FC Wolf Legia - FC Obyce 5:0

47e minuut.
Zorrilla passt de bal met de wreef. Andronic is nu in balbezit. Andronic passt de bal met de wreef. Chudy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wolf Legia - FC Obyce 6:0

49e minuut.
Nálepka geeft een hoge lob. Beloriť heeft problemen om de bal te vangen. Chudy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudy draait met de bal, schiet en ... Zápotský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Andronic geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kövér bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövér draait met de bal, schiet en ... Halenár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wolf Legia - FC Obyce 7:0

55e minuut.
Chudy is nu in balbezit. Zápotský bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelec onderschept slim de pass. Chudy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wolf Legia - FC Obyce 8:0

58e minuut.
Beloriť geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nálepka met een snelle inworp. Kövér bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövér geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kövér passt de bal met de wreef. Chudy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudy probeert naar een medespeler te passen. Strelec rent richting de bal. Strelec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wolf Legia - FC Obyce 9:0

65e minuut.
Halenár met een harde bal richting middenveld. Zorrilla kopt de bal weg. Chudy heeft problemen om de bal te vangen. Strelec is nu in balbezit. Strelec haalt uit met een fantastische trap. Halenár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Beloriť heeft problemen om de bal te vangen. Chudy is nu in balbezit. Chudy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ader speelt de bal door. Zorrilla rent richting de bal. Zorrilla speelt de bal door. Andronic heeft problemen om de bal te vangen. Andronic geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Zorrilla kopt de bal weg. Daar is Strelec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strelec passt de bal zonder na te denken. Chudy rent richting de bal. Chudy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wolf Legia - FC Obyce 10:0

70e minuut.
Hajoštek verovert de bal door een tackle van achteren. Hajoštek probeert naar een medespeler te passen. Nálepka met een sublieme pass. Strelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wolf Legia - FC Obyce 11:0

74e minuut.
Zorrilla kopt de bal weg. Andronic met een sublieme pass. Strelec heeft problemen om de bal te vangen. Chudy is nu in balbezit. Chudy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Zorrilla met een sublieme pass. Chudy rent richting de bal. Strelec is nu in balbezit. Chudy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Beloriť geeft een hoge lob. Daar is Chudy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chudy passt de bal in één keer door. Strelec rent richting de bal. Strelec draait met de bal, schiet en ... Paal!

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Baksa de bal onder controle te krijgen. Zloduch kopt de bal weg. Daar is Baksa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nálepka is nu in balbezit. Nálepka geeft de bal voor. Halenár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chudy is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wolf Legia - FC Obyce 12:0

84e minuut.
Chudy rent richting de bal. Strelec rent richting de bal. Chudy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudy haalt uit met een fantastische trap. Halenár werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kövér kopt de bal weg. Daar is Jankola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Homoliak rent richting de bal. Strelec onderschept slim de pass. Strelec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wolf Legia 26%, FC Obyce 74%.
FC Wolf Legia - FC Obyce 12:0