Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chelsea 7 FC Obyce
ok Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
12% Spel op eigen helft 88%
39 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 19.4
uitstekend Schieten slecht
solide Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Mirea passt de bal zonder na te denken. Gəncəli geeft een lange en hoge pass. Kupecka kopt de bal weg. Reitzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Reitzel geeft de bal voor. Halenár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Zápotský geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gəncəli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iudicello is nu in balbezit. Iudicello geeft een hoge lob. Halenár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aharonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Obyce 1:0

6e minuut.
Zápotský geeft een lange en hoge pass. Inworp. Reitzel met de inworp. Aharonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonyan schiet op doel. Halenár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Kupecka rent richting de bal. Kupecka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reitzel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iudicello geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Iudicello geeft een lange en hoge pass. Aharonyan kopt de bal weg. Zápotský heeft problemen om de bal te vangen. Mai Trần is nu in balbezit. Mai Trần haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Iudicello met een sublieme pass. Mai Trần rent richting de bal. Mai Trần passt de bal met de wreef. Aharonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonyan draait met de bal, schiet en ... Halenár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Aharonyan geeft de bal voor. Daar is Zloduch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iudicello met een sublieme pass. Mai Trần rent richting de bal. Mai Trần draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Obyce 2:0

19e minuut.
Zápotský heeft problemen om de bal te vangen. Iudicello is nu in balbezit. Iudicello speelt de bal door. Mai Trần is nu in balbezit. Mai Trần schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Obyce 3:0

21e minuut.
Aponte speelt de bal door. Gəncəli rent richting de bal. Gəncəli speelt de bal door. Mai Trần bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Zloduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Zloduch passt de bal in één keer door. Mai Trần is nu in balbezit. Mai Trần draait met de bal, schiet en ... Zápotský probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gəncəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gəncəli geeft een hoge lob. Daar is Mai Trần, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mai Trần schiet op doel. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Iudicello passt de bal zonder na te denken. Mai Trần bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần passt de bal in één keer door. Aharonyan heeft problemen om de bal te vangen. Aharonyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Baksa is nu in balbezit. Kalfa verovert de bal door een tackle van achteren. Kalfa passt de bal zonder na te denken. Aharonyan is nu in balbezit. Aharonyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mai Trần rent richting de bal. Iudicello rent richting de bal. Iudicello probeert naar een medespeler te passen. Aharonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Obyce 4:0

33e minuut.
Mai Trần is nu in balbezit. Jankola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mai Trần raakt geblesseerd tijdens het duel. Iudicello legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Halenár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Obyce 5:0

36e minuut.
Homoliak is nu in balbezit. Iudicello onderschept slim de pass. Iudicello met een sublieme pass. Mai Trần bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Nicoliţă geeft de bal voor. Aharonyan kopt de bal weg. Zápotský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần onderschept slim de pass. Mai Trần haalt uit met een fantastische trap. Halenár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Iudicello passt de bal zonder na te denken. Mai Trần speelt de bal door. Aharonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonyan haalt uit met een fantastische trap. Halenár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Obyce 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea 7 14%, FC Obyce 86%.
chelsea 7 - FC Obyce 6:0

46e minuut.
Mai Trần rent richting de bal. Mai Trần passt de bal zonder na te denken. Aharonyan rent richting de bal. Aharonyan schiet op doel. Halenár werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Obyce 7:0

49e minuut.
Aharonyan speelt de bal door. Mai Trần is nu in balbezit. Mai Trần met een sublieme pass. Reitzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Reitzel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Reitzel kopt de bal weg. Iudicello bereikt de bal nog maar net als eerste. Iudicello passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gəncəli de bal. Gəncəli geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mai Trần is nu in balbezit. Mai Trần draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Zápotský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Mai Trần rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gəncəli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Reitzel rent richting de bal. Reitzel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Iudicello verovert de bal door een tackle van achteren. Iudicello met een sublieme pass. Aharonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonyan schiet op doel. Beloriť probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Obyce 8:0

58e minuut.
Mai Trần passt de bal met de wreef. Zápotský speelt de bal door. Iudicello bereikt de bal nog maar net als eerste. Iudicello geeft een lange en hoge pass. Halenár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Obyce 9:0

59e minuut.
Homoliak met een sublieme pass. Aharonyan is nu in balbezit. Aharonyan geeft de bal voor. Gəncəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gəncəli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Halenár met een harde bal richting middenveld. Gəncəli rent richting de bal. Gəncəli geeft een lange en hoge pass. Aharonyan rent richting de bal. Aharonyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Obyce 10:0

62e minuut.
Mai Trần rent richting de bal. Mai Trần speelt de bal door. Iudicello probeert naar een medespeler te passen. Aharonyan rent richting de bal. Aharonyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Obyce 11:0

64e minuut.
Daar is Aharonyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aharonyan probeert naar een medespeler te passen. Gəncəli rent richting de bal. Mai Trần is nu in balbezit. Mai Trần draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kupecka met de inworp. Iudicello probeert naar een medespeler te passen. Mai Trần bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Obyce 12:0

69e minuut.
Klungelig pakt Iudicello de bal. Iudicello probeert naar een medespeler te passen. Reitzel geeft een lange en hoge pass. Aharonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Obyce 13:0

71e minuut.
Mai Trần passt de bal in één keer door. Halenár speelt de bal door. Reitzel kopt de bal weg. Aharonyan is nu in balbezit. Aharonyan passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Obyce 14:0

75e minuut.
Reitzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Reitzel geeft de bal voor. Jankola kan de bal niet met de borst controleren. Gəncəli geeft een hoge lob. Aharonyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Halenár bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Obyce 15:0

76e minuut.
Kociš passt de bal met de wreef. Jankola heeft problemen om de bal te vangen. Aharonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Iudicello probeert naar een medespeler te passen. Aharonyan rent richting de bal. Mai Trần bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Batar geeft een hoge lob. Mai Trần controleert de bal met de borst. Iudicello is nu in balbezit. Iudicello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Obyce 16:0

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reitzel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iudicello geeft een lange en hoge pass. Aharonyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Guerra met een sublieme pass. Iudicello controleert de bal met de borst. Iudicello speelt de bal door. Mai Trần rent richting de bal. Mai Trần haalt uit met een fantastische trap. Halenár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reitzel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beloriť rent richting de bal. Aharonyan verovert de bal door een tackle van achteren. Aharonyan geeft de bal voor. Halenár bokst de bal weg. Mai Trần rent richting de bal. Mai Trần haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Obyce 17:0

89e minuut.
Aponte passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gəncəli de bal. Gəncəli geeft een lange en hoge pass. Aharonyan is nu in balbezit. Aharonyan draait met de bal, schiet en ... Halenár bokst de bal weg.

89e minuut.
Gəncəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gəncəli geeft een lange en hoge pass. Iudicello kopt de bal weg. Klungelig pakt Mai Trần de bal. Mai Trần schiet op doel. Halenár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Obyce 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea 7 9%, FC Obyce 91%.
chelsea 7 - FC Obyce 18:0