Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Morovno FC Lastomír
352 x Tactiek MA343
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
25 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
63.6 gemiddelde waardering 54.2
very good Schieten excellent
formidable Passen solid
good Verdedigen good


3e minuut.
García Estévez probeert de bal met de borst te controleren. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Del Giovane. Del Giovane krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Gajdár rent richting de bal. Szénási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási probeert naar een medespeler te passen. Kořen heeft problemen om de bal te vangen. Kořen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Zaninović speelt de bal door. Klungelig pakt Szénási de bal. Bozody maakt een afschuwelijke overtreding. Bozody krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Zaninović rent richting de bal. Zaninović passt de bal zonder na te denken. Szénási rent richting de bal. Szénási schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Kordatos geeft een hoge lob. Inworp. Kavlič met een snelle inworp. Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Gajdár met een sublieme pass. Zaninović rent richting de bal. Zaninović met een sublieme pass. Szénási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási schiet op doel. Paal!

21e minuut.
Del Giovane met de inworp. Gajdár met een sublieme pass. Klungelig pakt Zaninović de bal. Zaninović geeft de bal voor. Kořen springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Kutka passt de bal in één keer door. Kordatos rent richting de bal. Gajdár verovert de bal door een tackle van achteren. Gajdár geeft een lange en hoge pass. Kořen springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kavlič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gajdár is nu in balbezit. Gajdár geeft een hoge lob. Szénási krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - FC Lastomír 1:0

32e minuut.
Kutka met de inworp. Madejski speelt de bal door. Zaninović speelt de bal door. Szénási is nu in balbezit. Szénási haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - FC Lastomír 2:0

35e minuut.
Robin speelt de bal door. Zaninović probeert naar een medespeler te passen. Szénási is nu in balbezit. Szénási haalt uit met een fantastische trap. Bartczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - FC Lastomír 3:0

37e minuut.
Hančár is nu in balbezit. Hančár geeft de bal voor. Robin heeft problemen om de bal te vangen. Díaz rent richting de bal. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Kusí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Madejski probeert naar een medespeler te passen. Zaninović rent richting de bal. Zaninović passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szénási de bal. Szénási schiet op doel. Bartczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Christian Sagna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Briga speelt de bal door. Kavlič rent richting de bal. Botsis onderschept slim de pass. Botsis geeft de bal voor. Díaz krijgt zijn hoofd ertegen. Kusí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Kutka geeft de bal voor. Kusí probeert naar een medespeler te passen. Kutka kopt de bal weg. Díaz rent richting de bal. Díaz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Morovno 39%, FC Lastomír 61%.
AC Morovno - FC Lastomír 3:0

51e minuut.
Kořen onderschept slim de pass. Gajdár geeft de bal voor. Kořen heeft problemen om de bal te vangen. Kořen geeft een lange en hoge pass. Kutka probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pränting rent richting de bal. Pränting speelt de bal door. Zaninović rent richting de bal. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz schiet op doel. Kusí bokst de bal weg.

61e minuut.
Kavlič geeft de bal voor. Zaninović rent richting de bal. Zaninović passt de bal zonder na te denken. Szénási is nu in balbezit. Szénási geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Zaninović passt de bal met de wreef. Gajdár rent richting de bal. Gajdár passt de bal met de wreef. Szénási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kavlič onderschept slim de pass. Kavlič passt de bal met de wreef. Kořen rent richting de bal. Kořen schiet op doel. Bartczuk probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

74e minuut.
Gajdár geeft de bal voor. Bozody geeft een hoge lob. Díaz kopt de bal weg. Klungelig pakt Pränting de bal. Pränting draait met de bal, schiet en ... Kusí kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Hubek is nu in balbezit. Gajdár is nu in balbezit. Gajdár speelt de bal door. Szénási rent richting de bal. Szénási draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Christian Sagna rent richting de bal. Kořen verovert de bal door een tackle van achteren. Kořen speelt de bal door. Gajdár is nu in balbezit. Gajdár draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Morovno 36%, FC Lastomír 64%.
AC Morovno - FC Lastomír 3:0