Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Sliač Borovce
4-4-2 Tactiek Remiza
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.5 gemiddelde waardering 53.5
solid Schieten excellent
very good Passen good
very good Verdedigen good


18e minuut.
Lepetit rent richting de bal. Sonzogno onderschept slim de pass. Sonzogno geeft de bal voor. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sliač - Borovce 0:1

21e minuut.
Voichin onderschept slim de pass. Rovida is nu in balbezit. Voichin onderschept slim de pass. Voichin schiet op doel. Urtizberea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Williams heeft problemen om de bal te vangen. Voichin rent richting de bal. Voichin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sliač - Borovce 0:2

30e minuut.
Rovida probeert de bal met de borst te controleren. Lambert met een sublieme pass. Pascoalin geeft de bal voor. Sonzogno is nu in balbezit. Sonzogno draait met de bal, schiet en ... Urtizberea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sliač 48%, Borovce 52%.
FK Sliač - Borovce 0:2

49e minuut.
Šmid verovert de bal door een tackle van achteren. Šmid probeert naar een medespeler te passen. Teufel met een sublieme pass. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvino haalt uit met een fantastische trap. Ämmänkoski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Roffelsen met een sublieme pass. Voichin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lepetit. Lepetit krijgt een gele kaart. Voichin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pascoalin komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Háda passt de bal zonder na te denken. Dykes bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufel speelt de bal door. Bonvino rent richting de bal. Bonvino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Raca speelt de bal door. Háda bereikt de bal nog maar net als eerste. Háda geeft de bal voor. Šmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Šmid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bonvino heeft problemen om de bal te vangen. Lambert begaat een overtreding. Bonvino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Raca zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Parazzoli is nu in balbezit. Parazzoli passt de bal zonder na te denken. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Raca speelt de bal door. Bonvino rent richting de bal. Šmid geeft een hoge lob. Dykes is nu in balbezit. Dykes haalt uit met een fantastische trap. Ämmänkoski bokst de bal weg.

74e minuut.
Roffelsen kopt de bal weg. Lambert met een sublieme pass. Lepetit heeft problemen om de bal te vangen. Voichin verovert de bal door een tackle van achteren. Voichin draait met de bal, schiet en ... Urtizberea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Šmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Šmid passt de bal zonder na te denken. Bonvino is nu in balbezit. Bonvino draait met de bal, schiet en ... Ämmänkoski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sliač - Borovce 1:2

80e minuut.
Šmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Šmid geeft een lange en hoge pass. Ämmänkoski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Raca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raca geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Teufel is nu in balbezit. Teufel passt de bal met de wreef. Bonvino rent richting de bal. Bonvino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Sliač - Borovce 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sliač 48%, Borovce 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Sliač - Borovce 2:2