Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Ružinov FC Raketa Zilina
čo je viac real Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
14% Spel op eigen helft 86%
39 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 18.5
good Schieten poor
good Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Romanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Haman verovert de bal door een tackle van achteren. Haman speelt de bal door. Carpenter rent richting de bal. Carpenter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Haman probeert naar een medespeler te passen. Carpenter is nu in balbezit. Plahitka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carpenter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carpenter neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ružinov - FC Raketa Zilina 1:0

12e minuut.
Pedretti rent richting de bal. Pedretti schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kahát de bal onder controle te krijgen. Carpenter rent richting de bal. Carpenter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ružinov - FC Raketa Zilina 2:0

17e minuut.
Strungăreanu passt de bal zonder na te denken. Haman is nu in balbezit. Haman passt de bal in één keer door. Pedretti rent richting de bal. Pedretti haalt uit met een fantastische trap. Hernčárik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Haman met een snelle inworp. Romanko is nu in balbezit. Pedretti onderschept slim de pass. Pedretti haalt uit met een fantastische trap. Kahát probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hernčárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Inworp. Strungăreanu met een snelle inworp. Lunghi probeert naar een medespeler te passen. Pedretti is nu in balbezit. Pedretti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ružinov - FC Raketa Zilina 3:0

37e minuut.
Romanko passt de bal zonder na te denken. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpenter bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpenter haalt uit met een fantastische trap. Hernčárik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ružinov - FC Raketa Zilina 4:0

41e minuut.
Klungelig pakt Pedretti de bal. Romanko onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lunghi. Romanko raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

43e minuut.
Fridrich probeert naar een medespeler te passen. Plahitka is nu in balbezit. Carpenter verovert de bal door een tackle van achteren. Carpenter draait met de bal, schiet en ... Hernčárik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Ružinov 13%, FC Raketa Zilina 87%.
AC Ružinov - FC Raketa Zilina 4:0

47e minuut.
Daar is Lunghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lunghi met een sublieme pass. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ružinov - FC Raketa Zilina 5:0

48e minuut.
Romanko speelt de bal door. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanko rent richting de bal. Pedretti onderschept slim de pass. Pedretti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Švantner is nu in balbezit. Strungăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Strungăreanu speelt de bal door. Carpenter bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpenter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Haman onderschept slim de pass. Haman probeert naar een medespeler te passen. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hernčárik probeert naar een medespeler te passen. Haman geeft een hoge lob. Pedretti is nu in balbezit. Pedretti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Pedretti de bal. Romanko rent richting de bal. Lunghi probeert naar een medespeler te passen. Carpenter rent richting de bal. Carpenter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hernčárik trapt de bal weg. Fridrich heeft problemen om de bal te vangen. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti draait met de bal, schiet en ... Hernčárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kahát heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ružinov - FC Raketa Zilina 6:0

58e minuut.
Kahát met een sublieme pass. Švantner rent richting de bal. Carpenter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Švantner moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Švantner kan niet meer verder spelen. Tepko komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Inworp. Haman met de inworp. Lunghi geeft een lange en hoge pass. Carpenter is nu in balbezit. Carpenter schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ružinov - FC Raketa Zilina 7:0

61e minuut.
Strungăreanu rent richting de bal. Strungăreanu met een sublieme pass. Daar is Carpenter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carpenter draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chopko de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ružinov - FC Raketa Zilina 8:0

67e minuut.
Kahát geeft een lange en hoge pass. Inworp. Haman met de inworp. Lunghi kan de bal niet met de borst controleren. Lunghi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kahát geeft de bal voor. Inworp. Haman met de inworp. Lunghi kan de bal niet met de borst controleren. Lunghi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Romanko passt de bal zonder na te denken. Tepko is nu in balbezit. Strungăreanu begaat een overtreding. Tepko wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tepko kan niet meer verder spelen. Chebík komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Fidalgo speelt de bal door. Haman is nu in balbezit. Haman passt de bal in één keer door. Pedretti rent richting de bal. Pedretti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Fridrich is nu in balbezit. Pedretti verovert de bal door een tackle van achteren. Pedretti passt de bal in één keer door. Carpenter bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpenter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Hernčárik trapt de bal weg van het doel. Strungăreanu kopt de bal weg. Kahát bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti haalt uit met een fantastische trap. Hernčárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carpenter is nu in balbezit. Carpenter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ružinov - FC Raketa Zilina 9:0

81e minuut.
Strungăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Strungăreanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Carpenter de bal. Carpenter draait met de bal, schiet en ... Chopko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ružinov - FC Raketa Zilina 10:0

82e minuut.
Haman rent richting de bal. Haman passt de bal met de wreef. Pedretti is nu in balbezit. Pedretti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Fridrich geeft de bal voor. Reiska kopt de bal weg. Carpenter rent richting de bal. Strungăreanu rent richting de bal. Strungăreanu draait met de bal, schiet en ... Hernčárik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Haman passt de bal in één keer door. Lunghi probeert naar een medespeler te passen. Pedretti rent richting de bal. Pedretti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Hernčárik trapt de bal weg van het doel. Strungăreanu kopt de bal weg. Plahitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpenter verovert de bal door een tackle van achteren. Carpenter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Ružinov 15%, FC Raketa Zilina 85%.
AC Ružinov - FC Raketa Zilina 10:0