Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
trnava1011 As Trenčín
new Tactiek Champióne
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
22.5 gemiddelde waardering 34.1
adequate Schieten average
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Krajčík verovert de bal door een tackle van achteren. Škrobák bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrobák probeert naar een medespeler te passen. Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka schiet op doel. Martiš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Kapka is nu in balbezit. Škrobák met een sublieme pass. Korec bereikt de bal nog maar net als eerste. Korec haalt uit met een fantastische trap. Martiš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
trnava1011 - As Trenčín 0:1

11e minuut.
Škrobák bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrobák probeert naar een medespeler te passen. Murtz is nu in balbezit. Kapka verovert de bal door een tackle van achteren. Kapka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sioćko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bilo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Škrobák rent richting de bal. Škrobák geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Martiš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Daar is Gołomp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škrobák is nu in balbezit. Škrobák met een sublieme pass. Klungelig pakt Kapka de bal. Kapka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
trnava1011 - As Trenčín 0:2

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hrebíček neemt de hoekschop. Bilo kopt de bal weg. Korec is nu in balbezit. Korec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Murtz rent richting de bal. Kapka onderschept slim de pass. Kapka speelt de bal door. Klungelig pakt Korec de bal. Korec draait met de bal, schiet en ... Martiš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trnava1011 72%, As Trenčín 28%.
trnava1011 - As Trenčín 0:2

59e minuut.
Erdei heeft problemen om de bal te vangen. Bilo is nu in balbezit. Mach maakt een afschuwelijke overtreding. Mach krijgt een gele kaart. Bilo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

68e minuut.
Bilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilo met een sublieme pass. Kapka rent richting de bal. Kapka haalt uit met een fantastische trap. Martiš maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Grot is nu in balbezit. Klungelig pakt Korec de bal. Grot bereikt de bal nog maar net als eerste. Korec onderschept slim de pass. Korec geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trnava1011 75%, As Trenčín 25%.
trnava1011 - As Trenčín 0:2