Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCG Cukerci  
Attack Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 18.2
adequate Schieten poor
good Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Slobodník geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jałyński met de inworp. Hrišiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrišiv geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FCG Cukerci -   1:0

21e minuut.
Kalapír kopt de bal weg. Harman geeft een lange en hoge pass. Hrišiv rent richting de bal. Hrišiv schiet op doel. Šulek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FCG Cukerci -   2:0

24e minuut.
Kordé geeft de bal voor. Hlivár kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bobšič de bal onder controle te krijgen. Hrišiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrišiv haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hoško bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkoský onderschept slim de pass. Karkoský met een sublieme pass. Daar is Jałyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jałyński geeft een hoge lob. Šulek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kalapír is nu in balbezit. Hlivár onderschept slim de pass. Hlivár passt de bal in één keer door. Hrišiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrišiv haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hoško passt de bal zonder na te denken. Jaross is nu in balbezit. Karkoský bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaross onderschept slim de pass. Jaross haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kalapír verovert de bal door een tackle van achteren. Kalapír passt de bal in één keer door. Hrišiv rent richting de bal. Hrišiv draait met de bal, schiet en ... Šulek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Polczyk probeert de bal met de borst te controleren. Kalapír rent richting de bal. Hlivár onderschept slim de pass. Hlivár draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Podolinský kopt de bal weg. Bobšič rent richting de bal. Polczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Polczyk krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Harman probeert naar een medespeler te passen. Polczyk speelt de bal door. Hlivár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrišiv is nu in balbezit. Hrišiv draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCG Cukerci 32%,   68%.
FCG Cukerci -   2:0

49e minuut.
Polczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Bobšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Polczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Polczyk geeft een hoge lob. Hrišiv maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCG Cukerci -   3:0

52e minuut.
Kmetričko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetričko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schmelko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Podolinský geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kordé met een snelle inworp. Monegasco geeft een hoge lob. Jałyński geeft een hoge lob. Hlivár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlivár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCG Cukerci -   4:0

59e minuut.
Krivda geeft de bal voor. Jałyński rent richting de bal. Jałyński geeft de bal voor. Hlivár krijgt zijn hoofd ertegen. Šulek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Holovka bereikt de bal nog maar net als eerste. Monegasco verovert de bal door een tackle van achteren. Monegasco met een sublieme pass. Hlivár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlivár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Doeltrap. Šulek met een harde bal richting middenveld. Kordé kopt de bal weg. Hrišiv rent richting de bal. Hrišiv haalt uit met een fantastische trap. Šulek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Oleník is nu in balbezit. Oleník geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monegasco met een snelle inworp. Kordé geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Polczyk onderschept slim de pass. Polczyk probeert naar een medespeler te passen. Hrišiv is nu in balbezit. Hrišiv haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCG Cukerci -   5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCG Cukerci 32%,   68%.
FCG Cukerci -   5:0