Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 19:04
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.14 [del]
  • Stadion: Anfield
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 21702
As Trenčín  
Champióne Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
29 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 17.6
adequate Schieten poor
weak Passen hopeless
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Škrobák draait met de bal, schiet en ... Oleník kopt de bal weg. Korec is nu in balbezit. Korec draait met de bal, schiet en ... Šulek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín -   1:0

8e minuut.
Bilo met de inworp. Škrobák heeft problemen om de bal te vangen. Škrobák geeft een lange en hoge pass. Kapka is nu in balbezit. Kapka draait met de bal, schiet en ... Šulek bokst de bal weg. Slobodník rent richting de bal. Korec onderschept slim de pass. Korec draait met de bal, schiet en ... Šulek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oleník bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleník geeft een hoge lob. Bilo kopt de bal weg. Hrebíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrebíček haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Gavura met de inworp. Daar is Bilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilo geeft de bal voor. Korec is nu in balbezit. Korec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Šulek trapt de bal weg van het doel. Bilo kopt de bal weg. Daar is Holovka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Hrebíček geeft een lange en hoge pass. Slobodník heeft problemen om de bal te vangen. Korec bereikt de bal nog maar net als eerste. Korec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín -   2:0

41e minuut.
Slobodník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka onderschept slim de pass. Korec is nu in balbezit. Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bilo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bilo geeft een hoge lob. Kapka kopt de bal weg. Korec bereikt de bal nog maar net als eerste. Korec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Trenčín 34%,   66%.
As Trenčín -   2:0

52e minuut.
Šulek met een harde bal richting middenveld. Škrobák is nu in balbezit. Škrobák met een sublieme pass. Klungelig pakt Kapka de bal. Kapka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Rokser geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrebíček met een snelle inworp. Škrobák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrebíček geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Holovka is nu in balbezit. Kapka onderschept slim de pass. Kapka passt de bal met de wreef. Korec bereikt de bal nog maar net als eerste. Korec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Škrobák probeert de bal met de borst te controleren. Škrobák passt de bal in één keer door. Kapka rent richting de bal. Kapka haalt uit met een fantastische trap. Šulek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín -   3:0

71e minuut.
Podolinský probeert naar een medespeler te passen. Schmelko is nu in balbezit. Schmelko probeert naar een medespeler te passen. Jaross rent richting de bal. Jaross schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilo speelt de bal door. Bobšič is nu in balbezit. Kapka verovert de bal door een tackle van achteren. Kapka haalt uit met een fantastische trap. Šulek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín -   4:0

82e minuut.
Oleník rent richting de bal. Oleník geeft een lange en hoge pass. Krajčík kopt de bal weg. Korec is nu in balbezit. Korec probeert naar een medespeler te passen. Šulek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín -   5:0

86e minuut.
Kalapír is nu in balbezit. Kapka onderschept slim de pass. Klungelig pakt Škrobák de bal. Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Strenko rent richting de bal. Krajčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajčík probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kapka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Trenčín 30%,   70%.
As Trenčín -   5:0