Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  trnava1011
Normal Tactiek new
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 64
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 51.5
poor Schieten outstanding
unsatisfactory Passen very good
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Notenboom rent richting de bal. Notenboom speelt de bal door. Didžiapetris rent richting de bal. Tuấn Trung is nu in balbezit. Tuấn Trung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
  - trnava1011 0:1

4e minuut.
Favaron met een sublieme pass. Daar is Tuấn Trung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Didžiapetris is nu in balbezit. Tuấn Trung rent richting de bal. Tuấn Trung schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
  - trnava1011 0:2

6e minuut.
Hoško met een snelle inworp. Bobšič is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tuấn Trung. Tuấn Trung krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Didžiapetris heeft problemen om de bal te vangen. Didžiapetris passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tuấn Trung de bal. Tuấn Trung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
  - trnava1011 0:3

8e minuut.
Bobšič rent richting de bal. Tuấn Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Trung passt de bal zonder na te denken. Didžiapetris is nu in balbezit. Didžiapetris haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Notenboom met een sublieme pass. Didžiapetris rent richting de bal. Didžiapetris met een sublieme pass. Tuấn Trung rent richting de bal. Tuấn Trung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
  - trnava1011 0:4

11e minuut.
Notenboom met een sublieme pass. Klungelig pakt Montanari de bal. Montanari met een sublieme pass. Daar is Didžiapetris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Didžiapetris draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tuấn Trung rent richting de bal. Tuấn Trung haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Tuấn Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Trung passt de bal in één keer door. Didžiapetris rent richting de bal. Didžiapetris haalt uit met een fantastische trap. Peteraj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
  - trnava1011 0:5

17e minuut.
Alana geeft een lange en hoge pass. Didžiapetris kopt de bal weg. Daar is Bobšič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Trung is nu in balbezit. Tuấn Trung haalt uit met een fantastische trap. Peteraj bokst de bal weg.

17e minuut.
Slobodník geeft de bal voor. Montanari kopt de bal weg. Kolba probeert de bal met de borst te controleren. Didžiapetris is nu in balbezit. Didžiapetris schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oleník rent richting de bal. Tuấn Trung onderschept slim de pass. Tuấn Trung haalt uit met een fantastische trap. Peteraj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
  - trnava1011 0:6

18e minuut.
Alana met een sublieme pass. Tuấn Trung rent richting de bal. Tuấn Trung passt de bal zonder na te denken. Didžiapetris is nu in balbezit. Didžiapetris schiet op doel. Peteraj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tuấn Trung rent richting de bal. Tuấn Trung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
  - trnava1011 0:7

20e minuut.
Bobšič is nu in balbezit. Tuấn Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Trung passt de bal met de wreef. Didžiapetris rent richting de bal. Didžiapetris draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rokser heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Trung rent richting de bal. Tuấn Trung schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
  - trnava1011 0:8

22e minuut.
Notenboom bereikt de bal nog maar net als eerste. Notenboom passt de bal met de wreef. Alana heeft problemen om de bal te vangen. Alana geeft de bal voor. Tuấn Trung krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
  - trnava1011 0:9

23e minuut.
Jaross heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Trung passt de bal zonder na te denken. Didžiapetris bereikt de bal nog maar net als eerste. Didžiapetris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
  - trnava1011 0:10

25e minuut.
Didžiapetris bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleník rent richting de bal. Didžiapetris verovert de bal door een tackle van achteren. Didžiapetris draait met de bal, schiet en ... Peteraj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
  - trnava1011 0:11

27e minuut.
Notenboom is nu in balbezit. Notenboom geeft een hoge lob. Tuấn Trung kopt de bal weg. Didžiapetris is nu in balbezit. Didžiapetris draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Peteraj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Daar is Jaross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Notenboom is nu in balbezit. Notenboom passt de bal met de wreef. Daar is Didžiapetris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Didžiapetris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Podolinský heeft problemen om de bal te vangen. Montanari bereikt de bal nog maar net als eerste. Montanari geeft de bal voor. Tuấn Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Trung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
  - trnava1011 0:12

33e minuut.
Notenboom verovert de bal door een tackle van achteren. Notenboom speelt de bal door. Tuấn Trung rent richting de bal. Didžiapetris bereikt de bal nog maar net als eerste. Didžiapetris haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Doeltrap. Oleník trapt de bal weg van het doel. Podolinský kopt de bal weg. Daar is Didžiapetris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Didžiapetris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
  - trnava1011 0:13

36e minuut.
Didžiapetris is nu in balbezit. Bobšič is nu in balbezit. Tuấn Trung onderschept slim de pass. Tuấn Trung haalt uit met een fantastische trap. Slobodník probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Montanari geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tuấn Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Alana speelt de bal door. Didžiapetris bereikt de bal nog maar net als eerste. Didžiapetris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
  - trnava1011 0:14

37e minuut.
Klungelig pakt Schmelko de bal. Kolba rent richting de bal. Kolba passt de bal zonder na te denken. Daar is Tuấn Trung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Trung draait met de bal, schiet en ... Peteraj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Didžiapetris bereikt de bal nog maar net als eerste. Didžiapetris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
  - trnava1011 0:15

39e minuut.
Peteraj trapt de bal weg. Alana is nu in balbezit. Alana geeft de bal voor. Daar is Tuấn Trung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Trung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
  - trnava1011 0:16

42e minuut.
Bobšič rent richting de bal. Notenboom onderschept slim de pass. Notenboom probeert naar een medespeler te passen. Didžiapetris is nu in balbezit. Didžiapetris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
  - trnava1011 0:17

43e minuut.
Jaross met een sublieme pass. Klungelig pakt Podolinský de bal. Didžiapetris rent richting de bal. Didžiapetris haalt uit met een fantastische trap. Peteraj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
  - trnava1011 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft:   78%, trnava1011 22%.
  - trnava1011 0:18

47e minuut.
Notenboom rent richting de bal. Notenboom speelt de bal door. Didžiapetris bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Trung rent richting de bal. Tuấn Trung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Notenboom is nu in balbezit. Notenboom passt de bal zonder na te denken. Didžiapetris rent richting de bal. Didžiapetris schiet op doel. Peteraj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
  - trnava1011 0:19

50e minuut.
Kanaras rent richting de bal. Kanaras met een sublieme pass. Notenboom met een sublieme pass. Tuấn Trung rent richting de bal. Tuấn Trung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
  - trnava1011 0:20

52e minuut.
Tuấn Trung rent richting de bal. Tuấn Trung geeft de bal voor. Didžiapetris bereikt de bal nog maar net als eerste. Didžiapetris draait met de bal, schiet en ... Peteraj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
  - trnava1011 0:21

54e minuut.
Alana kopt de bal weg. Tuấn Trung heeft problemen om de bal te vangen. Bobšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Trung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Rokser is nu in balbezit. Rokser geeft de bal voor. Montanari rent richting de bal. Montanari geeft de bal voor. Tuấn Trung krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
  - trnava1011 0:22

57e minuut.
Montanari probeert naar een medespeler te passen. Didžiapetris bereikt de bal nog maar net als eerste. Didžiapetris geeft een lange en hoge pass. Tuấn Trung rent richting de bal. Tuấn Trung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
  - trnava1011 0:23

58e minuut.
Alana met de inworp. Notenboom bereikt de bal nog maar net als eerste. Notenboom probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Trung is nu in balbezit. Tuấn Trung schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tuấn Trung is nu in balbezit. Tuấn Trung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Notenboom onderschept slim de pass. Notenboom passt de bal met de wreef. Tuấn Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Trung draait met de bal, schiet en ... Peteraj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
  - trnava1011 0:24

62e minuut.
Alana is nu in balbezit. Alana probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Trung rent richting de bal. Tuấn Trung geeft de bal voor. Didžiapetris springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
  - trnava1011 0:25

63e minuut.
Bobšič rent richting de bal. Alana verovert de bal door een tackle van achteren. Alana passt de bal in één keer door. Tuấn Trung rent richting de bal. Tuấn Trung draait met de bal, schiet en ... Peteraj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Didžiapetris bereikt de bal nog maar net als eerste. Didžiapetris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
  - trnava1011 0:26

65e minuut.
Alana passt de bal zonder na te denken. Didžiapetris is nu in balbezit. Didžiapetris passt de bal in één keer door. Tuấn Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Trung draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oleník is nu in balbezit. Oleník geeft een lange en hoge pass. Alana kopt de bal weg. Tuấn Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Trung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Peteraj trapt de bal weg van het doel. Alana kopt de bal weg. Tuấn Trung is nu in balbezit. Tuấn Trung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
  - trnava1011 0:27

69e minuut.
Daar is Kolba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Notenboom probeert naar een medespeler te passen. Alana geeft de bal voor. Tuấn Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Trung draait met de bal, schiet en ... Peteraj bokst de bal weg.

70e minuut.
Daar is Hoško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alana bereikt de bal nog maar net als eerste. Alana geeft de bal voor. Tuấn Trung rent richting de bal. Tuấn Trung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kolba kopt de bal weg. Montanari heeft problemen om de bal te vangen. Montanari geeft een lange en hoge pass. Tuấn Trung is nu in balbezit. Tuấn Trung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Didžiapetris rent richting de bal. Didžiapetris passt de bal zonder na te denken. Tuấn Trung rent richting de bal. Tuấn Trung draait met de bal, schiet en ... Peteraj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
  - trnava1011 0:28

75e minuut.
Montanari probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Trung heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Trung met een sublieme pass. Didžiapetris is nu in balbezit. Didžiapetris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
  - trnava1011 0:29

78e minuut.
Notenboom geeft een hoge lob. Alana bereikt de bal nog maar net als eerste. Alana passt de bal met de wreef. Tuấn Trung rent richting de bal. Tuấn Trung haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Tuấn Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Didžiapetris is nu in balbezit. Tuấn Trung rent richting de bal. Didžiapetris rent richting de bal. Didžiapetris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Alana rent richting de bal. Alana geeft de bal voor. Daar is Oleník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Didžiapetris bereikt de bal nog maar net als eerste. Didžiapetris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
  - trnava1011 0:30

87e minuut.
Didžiapetris passt de bal in één keer door. Montanari speelt de bal door. Alana speelt de bal door. Tuấn Trung rent richting de bal. Tuấn Trung haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tuấn Trung rent richting de bal. Tuấn Trung draait met de bal, schiet en ... Peteraj bokst de bal weg. Didžiapetris bereikt de bal nog maar net als eerste. Didžiapetris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
  - trnava1011 0:31

89e minuut.
García Inglés bereikt de bal nog maar net als eerste. Montanari rent richting de bal. Montanari passt de bal zonder na te denken. Tuấn Trung rent richting de bal. Tuấn Trung schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft:   81%, trnava1011 19%.
  - trnava1011 0:31