Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Biebers team  
go go Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
10% Spel op eigen helft 90%
49 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.6 gemiddelde waardering 18.8
uitstekend Schieten slecht
goed Passen hopeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Kropf met een sublieme pass. Daar is Rădulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rădulescu probeert naar een medespeler te passen. Kimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimber haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kıralmaz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pranga komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Rădulescu is nu in balbezit. Rădulescu geeft de bal voor. Oleník heeft problemen om de bal te vangen. Kimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimber schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pranga onderschept slim de pass. Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădulescu met een sublieme pass. Kimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimber haalt uit met een fantastische trap. Šulek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team -   1:0

19e minuut.
Kuukka geeft een hoge lob. Kimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimber passt de bal zonder na te denken. Rădulescu rent richting de bal. Rădulescu haalt uit met een fantastische trap. Šulek bokst de bal weg.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rokser met de inworp. Pranga met een sublieme pass. Rădulescu is nu in balbezit. Rădulescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Käppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Käppi passt de bal in één keer door. Slobodník heeft problemen om de bal te vangen. Rădulescu is nu in balbezit. Rădulescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kropf heeft problemen om de bal te vangen. Rădulescu rent richting de bal. Rădulescu met een sublieme pass. Kropf is nu in balbezit. Kropf met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team -   2:0

28e minuut.
Kalapír probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kimber is nu in balbezit. Kimber passt de bal met de wreef. Rădulescu is nu in balbezit. Rădulescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kropf is nu in balbezit. Kropf probeert naar een medespeler te passen. Kimber is nu in balbezit. Kimber schiet op doel. Šulek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team -   3:0

29e minuut.
Kuukka is nu in balbezit. Podolinský rent richting de bal. Kuukka onderschept slim de pass. Kuukka geeft een lange en hoge pass. Kimber maakt een snoekduik en kopt de bal. Šulek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Daar is Yörüker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yörüker geeft een lange en hoge pass. Kimber heeft problemen om de bal te vangen. Kropf rent richting de bal. Kropf haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Käppi kopt de bal weg. Kimber is nu in balbezit. Kimber passt de bal met de wreef. Daar is Rădulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rădulescu draait met de bal, schiet en ... Šulek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kropf maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimber haalt uit met een fantastische trap. Slobodník probeert de bal aan de voet te houden. Rădulescu is nu in balbezit. Rădulescu schiet op doel. Šulek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Yörüker bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörüker probeert naar een medespeler te passen. Kuukka probeert naar een medespeler te passen. Kropf rent richting de bal. Kropf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rădulescu is nu in balbezit. Rădulescu probeert naar een medespeler te passen. Kimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimber schiet op doel. Šulek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team -   4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biebers team 10%,   90%.
FC Biebers team -   4:0

47e minuut.
Yörüker controleert de bal met de borst. Yörüker geeft een hoge lob. Holovka heeft problemen om de bal te vangen. Kimber rent richting de bal. Kimber haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Kimber is nu in balbezit. Kimber passt de bal zonder na te denken. Rădulescu rent richting de bal. Rădulescu draait met de bal, schiet en ... Šulek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team -   5:0

53e minuut.
Avan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Käppi rent richting de bal. Käppi met een sublieme pass. Arnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnau geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kimber rent richting de bal. Kimber draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team -   6:0

55e minuut.
Käppi met een sublieme pass. Arnau rent richting de bal. Arnau probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kimber de bal. Kimber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team -   7:0

58e minuut.
Kimber draait met de bal, schiet en ... Oleník speelt de bal door. Kropf kan de bal niet met de borst controleren. Kimber rent richting de bal. Kimber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropf probeert naar een medespeler te passen. Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimber haalt uit met een fantastische trap. Šulek bokst de bal weg. Rădulescu is nu in balbezit. Rădulescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team -   8:0

64e minuut.
Schmelko rent richting de bal. Avan onderschept slim de pass. Avan passt de bal met de wreef. Rădulescu rent richting de bal. Rădulescu schiet op doel. Šulek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Rădulescu rent richting de bal. Kropf rent richting de bal. Rădulescu rent richting de bal. Kropf rent richting de bal. Kropf passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kropf probeert naar een medespeler te passen. Kimber rent richting de bal. Kimber passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rădulescu de bal. Rădulescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team -   9:0

70e minuut.
Daar is Rădulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rădulescu met een sublieme pass. Kimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimber schiet op doel. Šulek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Pranga geeft een lange en hoge pass. Käppi probeert naar een medespeler te passen. Kimber is nu in balbezit. Arnau is nu in balbezit. Arnau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team -   10:0

75e minuut.
Slobodník trapt de bal weg. Kropf kopt de bal weg. Kimber rent richting de bal. Rădulescu rent richting de bal. Rădulescu draait met de bal, schiet en ... Šulek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rădulescu is nu in balbezit. Rădulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team -   11:0

76e minuut.
Kuukka is nu in balbezit. Kuukka probeert naar een medespeler te passen. Käppi met een sublieme pass. Arnau rent richting de bal. Arnau geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kropf met een sublieme pass. Rădulescu heeft problemen om de bal te vangen. Rădulescu passt de bal in één keer door. Kimber is nu in balbezit. Kimber schiet op doel. Šulek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Käppi kopt de bal weg. Kimber rent richting de bal. Kimber geeft de bal voor. Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădulescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kuukka kopt de bal weg. Rădulescu kan de bal niet met de borst controleren. Rădulescu passt de bal in één keer door. Kimber rent richting de bal. Kimber draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

85e minuut.
Klungelig pakt Kuukka de bal. Kuukka geeft de bal voor. Kimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team -   12:0

88e minuut.
Šulek met een harde bal richting middenveld. Kuukka kopt de bal weg. Rădulescu is nu in balbezit. Kimber is nu in balbezit. Kimber schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bobšič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădulescu passt de bal met de wreef. Pranga rent richting de bal. Pranga geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biebers team 11%,   89%.
FC Biebers team -   12:0