Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPARTAK Myjava 1920 As Trenčín
4.4.2 Tactiek Champióne
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
22 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 34.4
matig Schieten matig
matig Passen zwak
matig Verdedigen matig


6e minuut.
Strenko verovert de bal door een tackle van achteren. Strenko geeft een hoge lob. Lochna met een sublieme pass. Klungelig pakt Radłowski de bal. Radłowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bojničan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Radłowski rent richting de bal. Chodoba verovert de bal door een tackle van achteren. Gajda verovert de bal door een tackle van achteren. Gajda schiet op doel. Víravec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bojničan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Goldik onderschept slim de pass. Gajda verovert de bal door een tackle van achteren. Gajda passt de bal met de wreef. Radłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radłowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Hrebíček is nu in balbezit. Lochna onderschept slim de pass. Lochna passt de bal zonder na te denken. Gadola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadola geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Guancia verovert de bal door een tackle van achteren. Villazola speelt de bal door. Radłowski is nu in balbezit. Radłowski draait met de bal, schiet en ... Bojničan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Myjava 1920 - As Trenčín 1:0

35e minuut.
Kapka rent richting de bal. Kapka passt de bal in één keer door. Krajčír rent richting de bal. Krajčír draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SPARTAK Myjava 1920 - As Trenčín 1:1

43e minuut.
Pavlovič geeft de bal voor. Hrebíček rent richting de bal. Lochna begaat een overtreding. Lochna krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Gadola passt de bal met de wreef. Dogaru rent richting de bal. Krajčír onderschept slim de pass. Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTAK Myjava 1920 44%, As Trenčín 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SPARTAK Myjava 1920 - As Trenčín 1:1

47e minuut.
Kapka onderschept slim de pass. Kapka geeft een lange en hoge pass. Krajčír is nu in balbezit. Krajčír draait met de bal, schiet en ... Szczotka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Myjava 1920 - As Trenčín 1:2

49e minuut.
Klungelig pakt Goldik de bal. Goldik probeert naar een medespeler te passen. Krajčír rent richting de bal. Krajčír haalt uit met een fantastische trap. Szczotka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Myjava 1920 - As Trenčín 1:3

50e minuut.
Hrebíček is nu in balbezit. Radłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kajoš onderschept slim de pass. Kajoš met een sublieme pass. Geninho is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Gajda passt de bal met de wreef. Geninho rent richting de bal. Krajčík begaat een overtreding. Krajčík krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Kieruczenko rent richting de bal. Kieruczenko passt de bal in één keer door. Strenko rent richting de bal. Geninho onderschept slim de pass. Geninho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gajda draait met de bal, schiet en ... Bojničan speelt de bal door. Kieruczenko kopt de bal weg. Geninho is nu in balbezit. Geninho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gajda is nu in balbezit. Pavlovič verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlovič met een sublieme pass. Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Hrebíček speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lochna geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gajda maakt een snoekduik en kopt de bal. Bojničan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kapka probeert de bal aan de voet te houden. Dosca bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosca geeft een hoge lob. Radłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radłowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTAK Myjava 1920 37%, As Trenčín 63%.
SPARTAK Myjava 1920 - As Trenčín 1:3