Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK BA RENDEZ Zeleziari
Majco Tactiek novinka
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
57.4 gemiddelde waardering 51.3
formidable Schieten adequate
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


10e minuut.
Galdea rent richting de bal. Galdea passt de bal zonder na te denken. Sułowski is nu in balbezit. Sułowski haalt uit met een fantastische trap. Mrković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Zeleziari 1:0

16e minuut.
Stolpa probeert naar een medespeler te passen. Rongioletti rent richting de bal. Rongioletti geeft een hoge lob. Kuťafáj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuťafáj draait met de bal, schiet en ... Vasiľ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Galdea probeert naar een medespeler te passen. Erikson verovert de bal door een tackle van achteren. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Mrković probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Zeleziari 2:0

20e minuut.
Lawome rent richting de bal. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican passt de bal zonder na te denken. Galdea rent richting de bal. Galdea geeft een lange en hoge pass. Mrković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Erikson bereikt de bal nog maar net als eerste. Erikson passt de bal met de wreef. Serdült probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vaverčák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaverčák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kostourek geeft de bal voor. Erikson probeert de bal aan de voet te houden. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz schiet op doel. Mrković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Zeleziari 3:0

44e minuut.
Rongioletti rent richting de bal. Rongioletti passt de bal zonder na te denken. Kuťafáj is nu in balbezit. Kuťafáj draait met de bal, schiet en ... Vasiľ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Zeleziari 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK BA RENDEZ 51%, Zeleziari 49%.
FK BA RENDEZ - Zeleziari 3:1

47e minuut.
Serdült onderschept slim de pass. Serdült speelt de bal door. Rongioletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rongioletti geeft een hoge lob. Vaverčák krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Zeleziari 3:2

51e minuut.
Stanik geeft de bal voor. Balcerzak is nu in balbezit. Gontarewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Sułowski is nu in balbezit. Sułowski draait met de bal, schiet en ... Mrković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Gontarewicz de bal. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Zeleziari 4:2

58e minuut.
Rongioletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Ghiţă met een sublieme pass. Bogusz is nu in balbezit. Bogusz draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Inworp. Rongioletti met de inworp. Kostourek is nu in balbezit. Kuťafáj onderschept slim de pass. Kuťafáj schiet op doel. Vasiľ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Lawome controleert de bal met de borst. Velican speelt de bal door. Daar is Zolowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zolowski geeft een lange en hoge pass. Galdea kopt de bal weg. Mrković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Vaverčák is nu in balbezit. Bogusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogusz passt de bal in één keer door. Vaverčák rent richting de bal. Vaverčák schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Stanik geeft een hoge lob. Zolowski met een sublieme pass. Razvigorov heeft problemen om de bal te vangen. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Lawome verovert de bal door een tackle van achteren. Lawome geeft de bal voor. Sadecki onderschept slim de pass. Bogusz rent richting de bal. Bogusz geeft de bal voor. Vasiľ bokst de bal weg. Kuťafáj krijgt zijn hoofd ertegen. Vasiľ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Zeleziari 4:3

86e minuut.
Rongioletti kopt de bal weg. Kuťafáj bereikt de bal nog maar net als eerste. Serdült rent richting de bal. Kuťafáj is nu in balbezit. Kuťafáj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK BA RENDEZ - Zeleziari 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK BA RENDEZ 49%, Zeleziari 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK BA RENDEZ - Zeleziari 4:4