Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
exDynaMo Košice FK Bojovník
gospel 3u Tactiek 4-3-3
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53 gemiddelde waardering 54.7
solid Schieten excellent
solid Passen solid
good Verdedigen very good


1e minuut.
Gabány bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbong verovert de bal door een tackle van achteren. Mbong speelt de bal door. Arpini rent richting de bal. Arpini haalt uit met een fantastische trap. Velican kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Isaksen speelt de bal door. Patrzałek is nu in balbezit. Konksi met een sublieme pass. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - FK Bojovník 0:1

24e minuut.
Pocierznicki rent richting de bal. Miriuta is nu in balbezit. Miriuta passt de bal zonder na te denken. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: exDynaMo Košice 69%, FK Bojovník 31%.
exDynaMo Košice - FK Bojovník 0:1

48e minuut.
Velican met een harde bal richting middenveld. Konksi kopt de bal weg. Maddalena heeft problemen om de bal te vangen. Cavalieri is nu in balbezit. Cavalieri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Schaken passt de bal zonder na te denken. Zsolnai rent richting de bal. Cavalieri onderschept slim de pass. Cavalieri schiet op doel. Marcelino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
exDynaMo Košice - FK Bojovník 1:1

59e minuut.
Maddalena verovert de bal door een tackle van achteren. Cavalieri is nu in balbezit. Maddalena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cavalieri raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cavalieri kan niet meer verder spelen. Nebigil komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Hornyák bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaksen is nu in balbezit. Isaksen passt de bal zonder na te denken. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mbong met een sublieme pass. Isaksen is nu in balbezit. Gabány is nu in balbezit. Mbong verovert de bal door een tackle van achteren. Mbong geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rojas komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Əmirov verovert de bal door een tackle van achteren. Konksi verovert de bal door een tackle van achteren. Konksi passt de bal met de wreef. Longauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Longauer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kocoł kopt de bal weg. Klungelig pakt Patrzałek de bal. Schaken bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek onderschept slim de pass. Patrzałek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Dubovič kopt de bal weg. Daar is Mbong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mbong passt de bal in één keer door. Rojas is nu in balbezit. Rojas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Konksi verovert de bal door een tackle van achteren. Hornyák is nu in balbezit. Hornyák passt de bal met de wreef. Longauer rent richting de bal. Longauer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Rojas kopt de bal weg. Patrzałek heeft problemen om de bal te vangen. Schaken rent richting de bal. Patrzałek verovert de bal door een tackle van achteren. Patrzałek draait met de bal, schiet en ... Velican kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Sztanga is nu in balbezit. Arpini is nu in balbezit. Quân legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Quân krijgt een gele kaart. Arpini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Patrzałek kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Maddalena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddalena geeft de bal voor. Nebigil is nu in balbezit. Nebigil schiet op doel. Marcelino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - FK Bojovník 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: exDynaMo Košice 66%, FK Bojovník 34%.
exDynaMo Košice - FK Bojovník 2:1