Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Bojovník exDynaMo Košice
4-3-3 Tactiek gospel 3u
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 53.8
very good Schieten solid
very good Passen solid
formidable Verdedigen very good


5e minuut.
Miriuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuta passt de bal zonder na te denken. Isaksen probeert naar een medespeler te passen. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Jebavý geeft een hoge lob. Isaksen kopt de bal weg. Cieślar heeft problemen om de bal te vangen. Rojas rent richting de bal. Rojas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bałdys speelt de bal door. Mbong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbong passt de bal met de wreef. Arpini is nu in balbezit. Arpini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas passt de bal zonder na te denken. Arpini is nu in balbezit. Arpini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - exDynaMo Košice 1:0

31e minuut.
Mbong met een sublieme pass. Isaksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaksen passt de bal zonder na te denken. Rojas is nu in balbezit. Rojas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - exDynaMo Košice 2:0

32e minuut.
Kocoł met een snelle inworp. Salmelainen is nu in balbezit. Salmelainen passt de bal in één keer door. Mechurchlishvili rent richting de bal. Mechurchlishvili schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - exDynaMo Košice 2:1

33e minuut.
Cieślar passt de bal zonder na te denken. Miriuta rent richting de bal. Miriuta probeert naar een medespeler te passen. Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki draait met de bal, schiet en ... Velican bokst de bal weg.

34e minuut.
Miriuta kopt de bal weg. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki passt de bal zonder na te denken. Arpini is nu in balbezit. Arpini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Bojovník 39%, exDynaMo Košice 61%.
FK Bojovník - exDynaMo Košice 2:1

46e minuut.
Kocoł passt de bal in één keer door. Arpini rent richting de bal. Arpini passt de bal met de wreef. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Zsolnai onderschept slim de pass. Zsolnai probeert naar een medespeler te passen. Miriuta probeert naar een medespeler te passen. Pocierznicki is nu in balbezit. Pocierznicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Rojas krijgt zijn hoofd ertegen. Arpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arpini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rojas neemt de penalty, wat een uithaal! Velican bokst de bal weg.

71e minuut.
Cieślar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nebigil de bal. Salmelainen speelt de bal door. Mechurchlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Bojovník - exDynaMo Košice 2:2

72e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Marcelino niet meer kan verder spelen. Drahoňovský komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna geeft een hoge lob. Inworp. Dubovič met de inworp. Mbong geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Hornyák is nu in balbezit. Mbong verovert de bal door een tackle van achteren. Mbong probeert naar een medespeler te passen. Rojas is nu in balbezit. Rojas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Bojovník 32%, exDynaMo Košice 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Bojovník - exDynaMo Košice 2:2