Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Slavoj Vyšehrad FKM Nitra
Normal Tactiek mini
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 32.3
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


9e minuut.
Mäntysalmi geeft de bal voor. Tere heeft problemen om de bal te vangen. Tere geeft de bal voor. Martorello rent richting de bal. Martorello schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Majdan is nu in balbezit. Martorello onderschept slim de pass. Martorello passt de bal met de wreef. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot haalt uit met een fantastische trap. Domonkoš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Mäntysalmi passt de bal in één keer door. Wichowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meriač. Meriač krijgt een gele kaart.

32e minuut.
İlhanlar speelt de bal door. Wichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichowski geeft de bal voor. Jaskot heeft problemen om de bal te vangen. Jaskot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Domonkoš niet meer kan verder spelen. Labuda komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slavoj Vyšehrad 60%, FKM Nitra 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Slavoj Vyšehrad - FKM Nitra 0:0

56e minuut.
Meriač raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sisča komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Totka geeft de bal voor. Inworp. Tere met de inworp. Jaskot is nu in balbezit. Jaskot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Jaskot onderschept slim de pass. Jaskot passt de bal met de wreef. Martorello bereikt de bal nog maar net als eerste. Martorello schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mano de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Klug passt de bal met de wreef. İlhanlar is nu in balbezit. İlhanlar probeert naar een medespeler te passen. Martorello rent richting de bal. Martorello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Harabagiu rent richting de bal. Harabagiu probeert naar een medespeler te passen. Martorello is nu in balbezit. Martorello schiet op doel. Mano probeert de bal aan de voet te houden. Labuda bokst de bal weg.

81e minuut.
Tere passt de bal in één keer door. ter Wee bereikt de bal nog maar net als eerste. ter Wee probeert naar een medespeler te passen. Jaskot heeft problemen om de bal te vangen. Jaskot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slavoj Vyšehrad 66%, FKM Nitra 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Slavoj Vyšehrad - FKM Nitra 0:0