Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Bojovník FK BA RENDEZ
532 Tactiek Majco
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
56 gemiddelde waardering 59.7
very good Schieten outstanding
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


7e minuut.
Stanik passt de bal met de wreef. Zolowski is nu in balbezit. Zolowski passt de bal met de wreef. Gontarewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gontarewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sułowski is nu in balbezit. Sułowski haalt uit met een fantastische trap. Marcelino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FK BA RENDEZ 0:1

11e minuut.
Zsolnai passt de bal met de wreef. Maddalena controleert de bal met de borst. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ... Marcelino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FK BA RENDEZ 0:2

20e minuut.
Isaksen rent richting de bal. Gontarewicz onderschept slim de pass. Əmirov met een sublieme pass. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ... Marcelino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Laanmets bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolowski rent richting de bal. Laanmets begaat een overtreding. Laanmets krijgt een gele kaart. Zolowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zolowski met een snel genomen vrije trap. Gontarewicz springt en kopt de bal. Marcelino bokst de bal weg.

33e minuut.
Inworp. Zolowski met de inworp. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FK BA RENDEZ 0:3

43e minuut.
Arpini rent richting de bal. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican begaat een overtreding. Velican krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Bojovník 56%, FK BA RENDEZ 44%.
FK Bojovník - FK BA RENDEZ 0:3

46e minuut.
Sorbo probeert naar een medespeler te passen. Galdea is nu in balbezit. Galdea geeft de bal voor. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ... Marcelino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Maddalena geeft de bal voor. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostourek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek verovert de bal door een tackle van achteren. Patrzałek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Mbong speelt de bal door. Arpini rent richting de bal. Sorbo begaat een overtreding. Sorbo krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Ghiţă geeft een hoge lob. Zsolnai controleert de bal met de borst. Zsolnai geeft een lange en hoge pass. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FK BA RENDEZ 1:3

59e minuut.
Zsolnai met een sublieme pass. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek passt de bal in één keer door. Arpini is nu in balbezit. Arpini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Inworp. Pocierznicki komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Zolowski rent richting de bal. Zolowski passt de bal zonder na te denken. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ... Marcelino probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Sułowski is nu in balbezit. Sułowski passt de bal zonder na te denken. Galdea is nu in balbezit. Galdea geeft een lange en hoge pass. Gontarewicz springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Galdea met een sublieme pass. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz geeft een lange en hoge pass. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubovič probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Staikos komt het veld opgelopen. Galdea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gontarewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Marcelino bokst de bal weg.

77e minuut.
Dubovič met een sublieme pass. Mbong is nu in balbezit. Mbong passt de bal zonder na te denken. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pocierznicki rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Laanmets speelt de bal door. Daar is Patrzałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Velican. Velican krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zolowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz schiet op doel. Maddalena probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Bojovník 44%, FK BA RENDEZ 56%.
FK Bojovník - FK BA RENDEZ 1:3