Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zeleziari FK Bojovník
novinka Tactiek 4-3-3
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 48.9
redelijk Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Pocierznicki is nu in balbezit. Pocierznicki passt de bal met de wreef. Mbong speelt de bal door. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Conversi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mbong is nu in balbezit. Mbong geeft een lange en hoge pass. Miriuta rent richting de bal. Miriuta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Stolpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolpa passt de bal zonder na te denken. Uncuoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Soják rent richting de bal. Soják draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki passt de bal met de wreef. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FK Bojovník 0:1

35e minuut.
Serdült probeert naar een medespeler te passen. Wilke heeft problemen om de bal te vangen. Bogusz speelt de bal door. Soják is nu in balbezit. Soják haalt uit met een fantastische trap. Marcelino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Mbong verovert de bal door een tackle van achteren. Mbong met een sublieme pass. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap. Mrković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FK Bojovník 0:2

40e minuut.
Stolpa probeert naar een medespeler te passen. Rongioletti is nu in balbezit. Mbong maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mbong naar de kleedkamers voor een vroege douche.

41e minuut.
Lawome verovert de bal door een tackle van achteren. Lawome geeft de bal voor. Moberg heeft problemen om de bal te vangen. Kuťafáj is nu in balbezit. Kuťafáj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Serdült speelt de bal door. Rongioletti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kuťafáj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuťafáj schiet op doel. Marcelino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FK Bojovník 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeleziari 47%, FK Bojovník 53%.
Zeleziari - FK Bojovník 1:2

52e minuut.
Rongioletti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pocierznicki. Rongioletti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arpini komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Serdült geeft de bal voor. Daar is Uncuoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuťafáj rent richting de bal. Kuťafáj schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kuťafáj probeert de bal met de borst te controleren. Kuťafáj draait met de bal, schiet en ... Marcelino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zeleziari - FK Bojovník 2:2

67e minuut.
Balcerzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerzak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miriuta geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marcelino met een harde bal richting middenveld. Arpini kopt de bal weg. Klungelig pakt Patrzałek de bal. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap. Mrković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Miriuta passt de bal in één keer door. Rojas is nu in balbezit. Rojas speelt de bal door. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Serdült kopt de bal weg. Moberg heeft problemen om de bal te vangen. Kuťafáj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuťafáj schiet op doel. Marcelino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeleziari 47%, FK Bojovník 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zeleziari - FK Bojovník 2:2