Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Bojovník Zeleziari
4-3-3 Tactiek novinka
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
53.8 gemiddelde waardering 50.6
very good Schieten adequate
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Isaksen probeert naar een medespeler te passen. Patrzałek is nu in balbezit. Razvigorov begaat een overtreding. Patrzałek moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Patrzałek kan niet meer verder spelen. Rojas komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Stolpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Laanmets onderschept slim de pass. Laanmets passt de bal in één keer door. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas draait met de bal, schiet en ... Mrković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Mbong geeft een lange en hoge pass. Dubovič rent richting de bal. Met opzet legt Rongioletti zijn tegenspeler op de grond. Rongioletti krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Zsolnai onderschept slim de pass. Zsolnai passt de bal in één keer door. Pocierznicki is nu in balbezit. Pocierznicki haalt uit met een fantastische trap. Mrković werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - Zeleziari 1:0

15e minuut.
Isaksen passt de bal met de wreef. Rojas rent richting de bal. Rojas passt de bal in één keer door. Pocierznicki is nu in balbezit. Pocierznicki draait met de bal, schiet en ... Mrković bokst de bal weg.

17e minuut.
Serdült speelt de bal door. Rongioletti is nu in balbezit. Rongioletti met een sublieme pass. Kuťafáj is nu in balbezit. Kuťafáj schiet op doel. Marcelino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Isaksen onderschept slim de pass. Isaksen speelt de bal door. Laanmets met een sublieme pass. Pocierznicki is nu in balbezit. Pocierznicki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Mbong verovert de bal door een tackle van achteren. Mbong probeert naar een medespeler te passen. Isaksen speelt de bal door. Arpini is nu in balbezit. Arpini schiet op doel. Mrković bokst de bal weg.

26e minuut.
Balcerzak onderschept slim de pass. Stolpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas begaat een overtreding. Rojas krijgt een gele kaart. Stolpa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

28e minuut.
Dubovič geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rongioletti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuťafáj rent richting de bal. Kuťafáj geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Rojas de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lawome. Rojas raakt geblesseerd tijdens het duel. Isaksen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kuťafáj bereikt de bal nog maar net als eerste. Serdült rent richting de bal. Serdült passt de bal zonder na te denken. Vaverčák rent richting de bal. Vaverčák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Bojovník 40%, Zeleziari 60%.
FK Bojovník - Zeleziari 1:0

48e minuut.
Kuťafáj rent richting de bal. Vaverčák rent richting de bal. Əmirov verovert de bal door een tackle van achteren. Kuťafáj onderschept slim de pass. Kuťafáj schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Pocierznicki passt de bal met de wreef. Isaksen rent richting de bal. Isaksen passt de bal zonder na te denken. Rojas rent richting de bal. Rojas haalt uit met een fantastische trap. Mrković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Rongioletti kopt de bal weg. Serdült probeert naar een medespeler te passen. Daar is Maddalena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaverčák rent richting de bal. Vaverčák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Mbong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mbong passt de bal met de wreef. Rojas is nu in balbezit. Rojas schiet op doel. Mrković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - Zeleziari 2:0

61e minuut.
Arpini is nu in balbezit. Rojas is nu in balbezit. Rojas passt de bal met de wreef. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Vaverčák heeft problemen om de bal te vangen. Maddalena rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vaverčák. Vaverčák krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Mbong geeft een lange en hoge pass. Rojas maakt een snoekduik en kopt de bal. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki haalt uit met een fantastische trap. Mrković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - Zeleziari 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Bojovník 45%, Zeleziari 55%.
FK Bojovník - Zeleziari 3:0