Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Slavoj Vyšehrad Zeleziari
Normal Tactiek novinka
36% Balbezit 64%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 47.8
poor Schieten average
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


4e minuut.
Serdült bereikt de bal nog maar net als eerste. Serdült speelt de bal door. Kuťafáj is nu in balbezit. Kuťafáj haalt uit met een fantastische trap. Labuda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Lawome met een sublieme pass. Serdült bereikt de bal nog maar net als eerste. Serdült probeert naar een medespeler te passen. Soják is nu in balbezit. Soják haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - Zeleziari 0:1

9e minuut.
Kriš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuťafáj verovert de bal door een tackle van achteren. Soják bereikt de bal nog maar net als eerste. Soják draait met de bal, schiet en ... Labuda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kriš heeft problemen om de bal te vangen. Kuťafáj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuťafáj haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - Zeleziari 0:2

14e minuut.
Majdan heeft problemen om de bal te vangen. Rongioletti is nu in balbezit. Rongioletti passt de bal in één keer door. Soják rent richting de bal. Soják draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Stolpa is nu in balbezit. Stolpa passt de bal in één keer door. Serdült met een sublieme pass. Kuťafáj is nu in balbezit. Kuťafáj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klug probeert de bal aan de voet te houden. Serdült rent richting de bal. Serdült passt de bal met de wreef. Kuťafáj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuťafáj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Totka onderschept slim de pass. Bogusz is nu in balbezit. Bogusz passt de bal met de wreef. Kuťafáj rent richting de bal. Kuťafáj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - Zeleziari 0:3

29e minuut.
Kuťafáj haalt uit met een fantastische trap. Kriš kopt de bal weg. Totka rent richting de bal. Stolpa verovert de bal door een tackle van achteren. Stolpa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Lawome kopt de bal weg. Rongioletti is nu in balbezit. Rongioletti passt de bal zonder na te denken. Kuťafáj heeft problemen om de bal te vangen. Kuťafáj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - Zeleziari 0:4

32e minuut.
Jenočko onderschept slim de pass. Serdült bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenočko begaat een overtreding. Jenočko krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Bogusz kopt de bal weg. Serdült speelt de bal door. Totka is nu in balbezit. Soják verovert de bal door een tackle van achteren. Soják draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bogusz speelt de bal door. Mano heeft problemen om de bal te vangen. Kuťafáj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuťafáj draait met de bal, schiet en ... Labuda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - Zeleziari 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slavoj Vyšehrad 81%, Zeleziari 19%.
FC Slavoj Vyšehrad - Zeleziari 0:5

49e minuut.
Bogusz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stolpa probeert naar een medespeler te passen. Bogusz geeft een hoge lob. Kuťafáj maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Mano de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Mano de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Doeltrap. Labuda trapt de bal weg. Bogusz kopt de bal weg. Soják bereikt de bal nog maar net als eerste. Soják schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Bogusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogusz heeft problemen om de bal te vangen. Bogusz met een sublieme pass. Serdült rent richting de bal. Serdült geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Stolpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolpa geeft een hoge lob. Soják rent richting de bal. Bogusz rent richting de bal. Bogusz geeft een lange en hoge pass. Labuda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - Zeleziari 0:6

59e minuut.
Stolpa passt de bal in één keer door. Soják speelt de bal door. Kuťafáj rent richting de bal. Kuťafáj schiet op doel. Labuda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - Zeleziari 0:7

63e minuut.
Bogusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogusz passt de bal met de wreef. Serdült bereikt de bal nog maar net als eerste. Soják bereikt de bal nog maar net als eerste. Soják haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Jenočko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawome onderschept slim de pass. Lawome geeft een lange en hoge pass. Kuťafáj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuťafáj schiet op doel. Labuda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - Zeleziari 0:8

68e minuut.
Daar is Kuťafáj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuťafáj passt de bal met de wreef. Soják heeft problemen om de bal te vangen. Serdült rent richting de bal. Serdült draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Daar is Lawome, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lawome geeft een hoge lob. Bogusz is nu in balbezit. Bogusz geeft een lange en hoge pass. Kuťafáj krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Mano heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - Zeleziari 0:9

80e minuut.
Kuťafáj probeert de bal aan de voet te houden. Serdült kopt de bal weg. Kriš heeft problemen om de bal te vangen. Kuťafáj is nu in balbezit. Kuťafáj schiet op doel. Labuda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Soják is nu in balbezit. Soják draait met de bal, schiet en ... Labuda bokst de bal weg.

83e minuut.
Jenočko is nu in balbezit. Serdült onderschept slim de pass. Serdült passt de bal in één keer door. Kuťafáj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuťafáj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Serdült rent richting de bal. Kuťafáj bereikt de bal nog maar net als eerste. Serdült met een sublieme pass. Soják bereikt de bal nog maar net als eerste. Soják haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - Zeleziari 0:10

87e minuut.
Bogusz passt de bal zonder na te denken. Soják heeft problemen om de bal te vangen. Soják passt de bal met de wreef. Kuťafáj rent richting de bal. Kuťafáj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bogusz kopt de bal weg. Serdült bereikt de bal nog maar net als eerste. Serdült passt de bal met de wreef. Kuťafáj is nu in balbezit. Kuťafáj haalt uit met een fantastische trap. Paal!

88e minuut.
Lawome kopt de bal weg. Serdült bereikt de bal nog maar net als eerste. Serdült speelt de bal door. Kuťafáj rent richting de bal. Kuťafáj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slavoj Vyšehrad 88%, Zeleziari 12%.
FC Slavoj Vyšehrad - Zeleziari 0:10