Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zeleziari FC Slavoj Vyšehrad
novinka Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
13% Spel op eigen helft 87%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 18.4
good Schieten poor
very good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Stolpa speelt de bal door. Bogusz is nu in balbezit. Bogusz geeft een lange en hoge pass. Kuťafáj krijgt zijn hoofd ertegen. Labuda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FC Slavoj Vyšehrad 1:0

4e minuut.
Rongioletti speelt de bal door. Klungelig pakt Lawome de bal. Lawome met een sublieme pass. Kuťafáj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuťafáj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Serdült geeft een lange en hoge pass. Kriš kopt de bal weg. Serdült probeert de bal aan de voet te houden. Kuťafáj is nu in balbezit. Kuťafáj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kriš trapt de bal weg van het doel. Bogusz met een sublieme pass. Klungelig pakt Soják de bal. Serdült is nu in balbezit. Serdült draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Stolpa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Bogusz de bal. Bogusz geeft een hoge lob. Kuťafáj is nu in balbezit. Kuťafáj schiet op doel. Labuda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Lawome bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawome geeft een hoge lob. Totka probeert naar een medespeler te passen. Kuťafáj rent richting de bal. Kuťafáj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FC Slavoj Vyšehrad 2:0

14e minuut.
Kuťafáj passt de bal zonder na te denken. Rongioletti probeert de bal met de borst te controleren. Rongioletti met een sublieme pass. Kuťafáj rent richting de bal. Kuťafáj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FC Slavoj Vyšehrad 3:0

16e minuut.
Stolpa met een sublieme pass. Serdült probeert naar een medespeler te passen. Kuťafáj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuťafáj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FC Slavoj Vyšehrad 4:0

25e minuut.
Kuťafáj rent richting de bal. Serdült rent richting de bal. Serdült met een sublieme pass. Soják bereikt de bal nog maar net als eerste. Soják draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FC Slavoj Vyšehrad 5:0

26e minuut.
Klungelig pakt Bogusz de bal. Bogusz passt de bal zonder na te denken. Serdült met een sublieme pass. Soják bereikt de bal nog maar net als eerste. Soják haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Stolpa passt de bal in één keer door. Serdült probeert naar een medespeler te passen. Soják is nu in balbezit. Soják geeft de bal voor. Kuťafáj krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FC Slavoj Vyšehrad 6:0

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Kuťafáj de bal onder controle te krijgen. Serdült is nu in balbezit. Serdült passt de bal in één keer door. Kuťafáj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuťafáj schiet op doel. Labuda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Labuda probeert naar een medespeler te passen. Serdült kopt de bal weg. Daar is Mano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuťafáj is nu in balbezit. Kuťafáj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Serdült passt de bal in één keer door. Rongioletti met een sublieme pass. Kuťafáj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuťafáj draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Kriš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soják is nu in balbezit. Soják schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FC Slavoj Vyšehrad 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeleziari 17%, FC Slavoj Vyšehrad 83%.
Zeleziari - FC Slavoj Vyšehrad 7:0

46e minuut.
Rongioletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rongioletti speelt de bal door. Bogusz is nu in balbezit. Bogusz geeft een hoge lob. Daar is Mano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kuťafáj is nu in balbezit. Kuťafáj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FC Slavoj Vyšehrad 8:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cibuľa met de inworp. Bogusz met een sublieme pass. Kuťafáj rent richting de bal. Kuťafáj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FC Slavoj Vyšehrad 9:0

61e minuut.
Serdült passt de bal zonder na te denken. Labuda met een sublieme pass. Bogusz kopt de bal weg. Serdült heeft problemen om de bal te vangen. Serdült speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FC Slavoj Vyšehrad 10:0

66e minuut.
Labuda met een harde bal richting middenveld. Serdült rent richting de bal. Rongioletti met een sublieme pass. Kuťafáj is nu in balbezit. Kuťafáj draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Serdült bereikt de bal nog maar net als eerste. Serdült geeft een hoge lob. Totka kopt de bal weg. Kuťafáj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuťafáj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FC Slavoj Vyšehrad 11:0

70e minuut.
Stolpa speelt de bal door. Bogusz speelt de bal door. Kuťafáj rent richting de bal. Kuťafáj haalt uit met een fantastische trap. Labuda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Jenočko heeft problemen om de bal te vangen. Serdült is nu in balbezit. Serdült passt de bal zonder na te denken. Soják bereikt de bal nog maar net als eerste. Soják haalt uit met een fantastische trap. Labuda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bogusz is nu in balbezit. Bogusz geeft een hoge lob. Kuťafáj rent richting de bal. Kuťafáj draait met de bal, schiet en ... Labuda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FC Slavoj Vyšehrad 12:0

79e minuut.
Daar is Rongioletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rongioletti passt de bal met de wreef. Kuťafáj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuťafáj schiet op doel. Labuda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FC Slavoj Vyšehrad 13:0

85e minuut.
Balcerzak geeft een hoge lob. Soják met een sublieme pass. Kuťafáj probeert de bal aan de voet te houden. Kuťafáj draait met de bal, schiet en ... Labuda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FC Slavoj Vyšehrad 14:0

86e minuut.
Majdan geeft een hoge lob. Bogusz rent richting de bal. Bogusz passt de bal met de wreef. Stolpa rent richting de bal. Stolpa geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FC Slavoj Vyšehrad 15:0

89e minuut.
Mano kopt de bal weg. Rongioletti heeft problemen om de bal te vangen. Rongioletti passt de bal in één keer door. Kuťafáj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuťafáj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FC Slavoj Vyšehrad 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeleziari 8%, FC Slavoj Vyšehrad 92%.
Zeleziari - FC Slavoj Vyšehrad 16:0