Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Artmedia Petržalka 1898 FK Bojovník
Normal Tactiek 4-3-3
38% Balbezit 62%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 54
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 49.4
average Schieten formidable
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Sena is nu in balbezit. Laanmets onderschept slim de pass. Laanmets met een sublieme pass. Patrzałek kan de bal niet met de borst controleren. Patrzałek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Laanmets probeert naar een medespeler te passen. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpini rent richting de bal. Arpini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK Bojovník 0:1

6e minuut.
Arpini is nu in balbezit. Arpini geeft de bal voor. Klungelig pakt Sič de bal. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK Bojovník 0:2

9e minuut.
Chasko kopt de bal weg. Bodnarovský rent richting de bal. Patrzałek onderschept slim de pass. Pocierznicki is nu in balbezit. Pocierznicki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Laanmets is nu in balbezit. Laanmets met een sublieme pass. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek schiet op doel. Begala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Las met een sublieme pass. Isaksen kopt de bal weg. Sena heeft problemen om de bal te vangen. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Conversi met de inworp. Laanmets is nu in balbezit. Laanmets geeft de bal voor. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK Bojovník 0:3

14e minuut.
Laanmets geeft de bal voor. Miriuta met een sublieme pass. Pocierznicki heeft problemen om de bal te vangen. Miriuta is nu in balbezit. Miriuta draait met de bal, schiet en ... Las probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Əmirov kopt de bal weg. Arpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpini speelt de bal door. Laanmets geeft een hoge lob. Daar is Sič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK Bojovník 0:4

15e minuut.
Perina is nu in balbezit. Perina passt de bal in één keer door. Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK Bojovník 0:5

19e minuut.
Miriuta rent richting de bal. Pocierznicki is nu in balbezit. Pocierznicki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Patrzałek de bal. Patrzałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK Bojovník 0:6

22e minuut.
Patrzałek heeft problemen om de bal te vangen. Patrzałek met een sublieme pass. Arpini is nu in balbezit. Arpini draait met de bal, schiet en ... Begala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK Bojovník 0:7

24e minuut.
Laanmets is nu in balbezit. Laanmets probeert naar een medespeler te passen. Patrzałek speelt de bal door. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki haalt uit met een fantastische trap. Las probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arpini is nu in balbezit. Arpini schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK Bojovník 0:8

26e minuut.
Arpini passt de bal met de wreef. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek speelt de bal door. Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK Bojovník 0:9

29e minuut.
Conversi probeert de bal aan de voet te houden. Komár bereikt de bal nog maar net als eerste. Conversi onderschept slim de pass. Isaksen geeft een lange en hoge pass. Pocierznicki krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Arpini heeft problemen om de bal te vangen. Sirko bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpini onderschept slim de pass. Arpini kan de bal niet met de borst controleren. Arpini geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Arpini onderschept slim de pass. Arpini speelt de bal door. Laanmets met een sublieme pass. Klungelig pakt Patrzałek de bal. Patrzałek probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK Bojovník 0:10

36e minuut.
Patrzałek passt de bal met de wreef. Arpini is nu in balbezit. Arpini schiet op doel. Begala probeert de bal aan de voet te houden. Las probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK Bojovník 0:11

37e minuut.
Komár heeft problemen om de bal te vangen. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek passt de bal in één keer door. Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK Bojovník 0:12

41e minuut.
Isaksen speelt de bal door. Laanmets heeft problemen om de bal te vangen. Laanmets geeft een hoge lob. Pocierznicki is nu in balbezit. Pocierznicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK Bojovník 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artmedia Petržalka 1898 90%, FK Bojovník 10%.
Artmedia Petržalka 1898 - FK Bojovník 0:13

46e minuut.
Arpini passt de bal met de wreef. Pocierznicki is nu in balbezit. Miriuta probeert naar een medespeler te passen. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek draait met de bal, schiet en ... Las kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK Bojovník 0:14

52e minuut.
Isaksen is nu in balbezit. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek probeert naar een medespeler te passen. Arpini rent richting de bal. Arpini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pocierznicki is nu in balbezit. Pocierznicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK Bojovník 0:15

52e minuut.
Perina probeert naar een medespeler te passen. Daar is Komár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arpini is nu in balbezit. Arpini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Pocierznicki probeert de bal aan de voet te houden. Miriuta rent richting de bal. Pocierznicki probeert naar een medespeler te passen. Patrzałek heeft problemen om de bal te vangen. Patrzałek schiet op doel. Las bokst de bal weg. Begala heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Conversi neemt de hoekschop. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek draait met de bal, schiet en ... Las werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK Bojovník 0:16

55e minuut.
Bodnarovský is nu in balbezit. Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki passt de bal zonder na te denken. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Pocierznicki controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Las neemt vlug de vrije trap. Isaksen kopt de bal weg. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Miriuta kopt de bal weg. Daar is Pocierznicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pocierznicki passt de bal met de wreef. Arpini is nu in balbezit. Arpini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK Bojovník 0:17

63e minuut.
Las speelt de bal door. Zsolnai kopt de bal weg. Pocierznicki is nu in balbezit. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK Bojovník 0:18

64e minuut.
Perina speelt de bal door. Pocierznicki is nu in balbezit. Pocierznicki passt de bal zonder na te denken. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sirko is nu in balbezit. Sena rent richting de bal. Patrzałek verovert de bal door een tackle van achteren. Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki haalt uit met een fantastische trap. Las kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Arpini de bal. Arpini haalt uit met een fantastische trap. Las maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK Bojovník 0:19

69e minuut.
Miriuta verovert de bal door een tackle van achteren. Miriuta probeert naar een medespeler te passen. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK Bojovník 0:20

71e minuut.
Əmirov geeft een hoge lob. Laanmets bereikt de bal nog maar net als eerste. Laanmets geeft een hoge lob. Patrzałek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Patrzałek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Patrzałek kopt de bal weg. Pocierznicki is nu in balbezit. Pocierznicki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Patrzałek de bal. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK Bojovník 0:21

75e minuut.
Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek passt de bal met de wreef. Miriuta speelt de bal door. Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki draait met de bal, schiet en ... Paal!

76e minuut.
Sirko bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpini onderschept slim de pass. Arpini geeft een lange en hoge pass. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miriuta met een snelle inworp. Zsolnai is nu in balbezit. Zsolnai geeft een lange en hoge pass. Arpini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK Bojovník 0:22

79e minuut.
Patrzałek onderschept slim de pass. Patrzałek passt de bal met de wreef. Pocierznicki rent richting de bal. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pocierznicki geeft een lange en hoge pass. Patrzałek probeert de bal met de borst te controleren. Arpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpini draait met de bal, schiet en ... Las werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Miriuta passt de bal zonder na te denken. Sič bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek onderschept slim de pass. Pocierznicki is nu in balbezit. Pocierznicki haalt uit met een fantastische trap. Las probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK Bojovník 0:23

85e minuut.
Perina speelt de bal door. Daar is Komár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patrzałek verovert de bal door een tackle van achteren. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bodnarovský kan de bal niet met de borst controleren. Miriuta is nu in balbezit. Miriuta passt de bal met de wreef. Daar is Patrzałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patrzałek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artmedia Petržalka 1898 92%, FK Bojovník 8%.
Artmedia Petržalka 1898 - FK Bojovník 0:23