Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Bojovník Artmedia Petržalka 1898
4-3-3 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
14% Spel op eigen helft 86%
55 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 17
outstanding Schieten average
very good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Miriuta rent richting de bal. Miriuta geeft een lange en hoge pass. Arpini kopt de bal weg. Patrzałek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap. Las kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Bodnarovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki onderschept slim de pass. Pocierznicki geeft de bal voor. Patrzałek probeert de bal met de borst te controleren. Patrzałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - Artmedia Petržalka 1898 1:0

4e minuut.
Inworp. Miriuta met een snelle inworp. Zsolnai rent richting de bal. Zsolnai geeft een lange en hoge pass. Patrzałek krijgt zijn hoofd ertegen. Las verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arpini is nu in balbezit. Arpini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - Artmedia Petržalka 1898 2:0

5e minuut.
Patrzałek passt de bal zonder na te denken. Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki passt de bal in één keer door. Arpini rent richting de bal. Arpini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki passt de bal zonder na te denken. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Arpini passt de bal zonder na te denken. Patrzałek heeft problemen om de bal te vangen. Bodnarovský rent richting de bal. Patrzałek verovert de bal door een tackle van achteren. Patrzałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - Artmedia Petržalka 1898 3:0

13e minuut.
Zsolnai probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bodnarovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isaksen probeert naar een medespeler te passen. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap. Las bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - Artmedia Petržalka 1898 4:0

14e minuut.
Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpini verovert de bal door een tackle van achteren. Isaksen met een sublieme pass. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Las met een harde bal richting middenveld. Miriuta kopt de bal weg. Klungelig pakt Pocierznicki de bal. Pocierznicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Miriuta rent richting de bal. Miriuta geeft een lange en hoge pass. Arpini heeft problemen om de bal te vangen. Arpini draait met de bal, schiet en ... Las maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - Artmedia Petržalka 1898 5:0

21e minuut.
Miriuta passt de bal met de wreef. Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki probeert naar een medespeler te passen. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek schiet op doel. Las probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Arpini heeft problemen om de bal te vangen. Arpini speelt de bal door. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - Artmedia Petržalka 1898 6:0

24e minuut.
Sirko geeft de bal voor. Isaksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaksen passt de bal zonder na te denken. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - Artmedia Petržalka 1898 7:0

28e minuut.
Miriuta passt de bal in één keer door. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek passt de bal met de wreef. Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Mbong probeert de bal met de borst te controleren. Mbong met een sublieme pass. Patrzałek is nu in balbezit. Arpini rent richting de bal. Arpini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Las trapt de bal weg van het doel. Lečík kopt de bal weg. Patrzałek heeft problemen om de bal te vangen. Patrzałek schiet op doel. Las probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - Artmedia Petržalka 1898 8:0

33e minuut.
Maddalena geeft een lange en hoge pass. Daar is Patrzałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patrzałek speelt de bal door. Arpini rent richting de bal. Arpini schiet op doel. Las bokst de bal weg. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki draait met de bal, schiet en ... Las probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Dubovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubovič speelt de bal door. Mbong probeert naar een medespeler te passen. Arpini is nu in balbezit. Arpini geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Begala probeert de bal aan de voet te houden. Miriuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuta geeft de bal voor. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek schiet op doel. Las kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - Artmedia Petržalka 1898 9:0

41e minuut.
Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki geeft de bal voor. Arpini is nu in balbezit. Arpini haalt uit met een fantastische trap. Las werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - Artmedia Petržalka 1898 10:0

42e minuut.
Perina met een sublieme pass. Lečík is nu in balbezit. Patrzałek onderschept slim de pass. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - Artmedia Petržalka 1898 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Bojovník 11%, Artmedia Petržalka 1898 89%.
FK Bojovník - Artmedia Petržalka 1898 11:0

46e minuut.
Cernaj is nu in balbezit. Cernaj geeft een lange en hoge pass. Pocierznicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap. Las kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Bonoso passt de bal in één keer door. Dubovič onderschept slim de pass. Isaksen met een sublieme pass. Pocierznicki heeft problemen om de bal te vangen. Pocierznicki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Las probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - Artmedia Petržalka 1898 12:0

48e minuut.
Patrzałek onderschept slim de pass. Isaksen speelt de bal door. Arpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpini haalt uit met een fantastische trap. Begala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - Artmedia Petržalka 1898 13:0

52e minuut.
Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaksen onderschept slim de pass. Isaksen geeft een hoge lob. Pocierznicki is nu in balbezit. Pocierznicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - Artmedia Petržalka 1898 14:0

53e minuut.
Zsolnai passt de bal zonder na te denken. Daar is Maddalena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zsolnai met een sublieme pass. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - Artmedia Petržalka 1898 15:0

56e minuut.
Patrzałek is nu in balbezit. Sič rent richting de bal. Pocierznicki onderschept slim de pass. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki met een sublieme pass. Klungelig pakt Sič de bal. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Isaksen met een sublieme pass. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpini haalt uit met een fantastische trap. Las probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - Artmedia Petržalka 1898 16:0

63e minuut.
Əmirov geeft de bal voor. Arpini kopt de bal weg. Daar is Bodnarovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek schiet op doel. Las kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arpini rent richting de bal. Arpini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Begala trapt de bal weg van het doel. Isaksen kopt de bal weg. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - Artmedia Petržalka 1898 17:0

66e minuut.
Mbong is nu in balbezit. Mbong speelt de bal door. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek draait met de bal, schiet en ... Las probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - Artmedia Petržalka 1898 18:0

67e minuut.
Arpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpini passt de bal in één keer door. Lečík heeft problemen om de bal te vangen. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dubovič neemt de hoekschop. Pocierznicki is nu in balbezit. Pocierznicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Begala trapt de bal weg van het doel. Miriuta controleert de bal met de borst. Miriuta passt de bal in één keer door. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - Artmedia Petržalka 1898 19:0

69e minuut.
Arpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbong geeft een hoge lob. Pocierznicki kopt de bal weg. Patrzałek kan de bal niet met de borst controleren. Patrzałek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Lečík kopt de bal weg. Chasko is nu in balbezit. Miriuta begaat een overtreding. Miriuta krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Daar is Sič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki geeft een hoge lob. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Miriuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuta passt de bal met de wreef. Patrzałek is nu in balbezit. Arpini rent richting de bal. Arpini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap. Las probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - Artmedia Petržalka 1898 20:0

86e minuut.
Əmirov passt de bal in één keer door. Arpini met een sublieme pass. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek schiet op doel. Las maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - Artmedia Petržalka 1898 21:0

88e minuut.
Isaksen passt de bal met de wreef. Miriuta met een sublieme pass. Daar is Patrzałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - Artmedia Petržalka 1898 22:0

89e minuut.
Sič geeft een lange en hoge pass. Zsolnai is nu in balbezit. Zsolnai passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Miriuta de bal onder controle te krijgen. Miriuta geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Bojovník 17%, Artmedia Petržalka 1898 83%.
FK Bojovník - Artmedia Petržalka 1898 22:0