Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
exDynaMo Košice FA GENESIS
gospel 3u Tactiek 111
66% Balbezit 34%
14% Spel op eigen helft 86%
40 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 16.6
excellent Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ślifirczyk heeft problemen om de bal te vangen. Kocoł rent richting de bal. Kocoł met een sublieme pass. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri haalt uit met een fantastische trap. Busietta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Salmelainen heeft problemen om de bal te vangen. Salmelainen met een sublieme pass. Kocoł geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cavalieri de bal. Cavalieri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - FA GENESIS 1:0

13e minuut.
Vlaszák rent richting de bal. Vlaszák geeft een lange en hoge pass. Sosna kopt de bal weg. Mechurchlishvili is nu in balbezit. Hornyák geeft een hoge lob. Busietta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - FA GENESIS 2:0

14e minuut.
Pintilii raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

15e minuut.
Hornyák is nu in balbezit. Hornyák passt de bal zonder na te denken. Vlaszák bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Mechurchlishvili schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Adair onderschept slim de pass. Adair geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kocoł met de inworp. Cieślar geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cavalieri heeft problemen om de bal te vangen. Cavalieri draait met de bal, schiet en ... Busietta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Mechurchlishvili de bal. Mechurchlishvili schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - FA GENESIS 3:0

19e minuut.
Busietta probeert naar een medespeler te passen. Krogstad heeft problemen om de bal te vangen. Salmelainen speelt de bal door. Mechurchlishvili rent richting de bal. Mechurchlishvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mechurchlishvili kopt de bal weg. Salmelainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmelainen speelt de bal door. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri draait met de bal, schiet en ... Busietta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mechurchlishvili rent richting de bal. Mechurchlishvili draait met de bal, schiet en ... Busietta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - FA GENESIS 4:0

28e minuut.
Salmelainen met een sublieme pass. Cavalieri rent richting de bal. Cavalieri passt de bal in één keer door. Mechurchlishvili is nu in balbezit. Mechurchlishvili haalt uit met een fantastische trap. Busietta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - FA GENESIS 5:0

31e minuut.
Klungelig pakt Cavalieri de bal. Salmelainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsagarakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili onderschept slim de pass. Mechurchlishvili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna probeert naar een medespeler te passen. Kocoł probeert naar een medespeler te passen. Cavalieri is nu in balbezit. Cavalieri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hornyák kopt de bal weg. Klungelig pakt Schaken de bal. Schaken geeft een lange en hoge pass. Mechurchlishvili kan de bal niet met de borst controleren. Mechurchlishvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Krogstad is nu in balbezit. Salmelainen verovert de bal door een tackle van achteren. Salmelainen speelt de bal door. Cavalieri rent richting de bal. Cavalieri draait met de bal, schiet en ... Busietta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Adair bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri verovert de bal door een tackle van achteren. Cavalieri draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: exDynaMo Košice 19%, FA GENESIS 81%.
exDynaMo Košice - FA GENESIS 5:0

49e minuut.
Cieślar is nu in balbezit. Cieślar geeft een hoge lob. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - FA GENESIS 6:0

51e minuut.
Mechurchlishvili passt de bal met de wreef. Cieślar is nu in balbezit. Cieślar passt de bal zonder na te denken. Cavalieri rent richting de bal. Cavalieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - FA GENESIS 7:0

54e minuut.
Cavalieri rent richting de bal. Salmelainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri haalt uit met een fantastische trap. Busietta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - FA GENESIS 8:0

56e minuut.
Mechurchlishvili rent richting de bal. Hornyák rent richting de bal. Hornyák probeert naar een medespeler te passen. Mechurchlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Mechurchlishvili heeft problemen om de bal te vangen. Mechurchlishvili passt de bal met de wreef. Hornyák speelt de bal door. Salmelainen rent richting de bal. Salmelainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - FA GENESIS 9:0

59e minuut.
Salmelainen speelt de bal door. Vlaszák geeft een lange en hoge pass. Kocoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocoł geeft een lange en hoge pass. Mechurchlishvili maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Vlaszák rent richting de bal. Salmelainen verovert de bal door een tackle van achteren. Salmelainen probeert naar een medespeler te passen. Mechurchlishvili is nu in balbezit. Mechurchlishvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Inworp. Kocoł zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cieślar probeert de bal met de borst te controleren. Cieślar geeft een lange en hoge pass. Mechurchlishvili krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Mechurchlishvili heeft problemen om de bal te vangen. Hornyák is nu in balbezit. Hornyák passt de bal zonder na te denken. Mechurchlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili schiet op doel. Busietta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - FA GENESIS 10:0

70e minuut.
Mechurchlishvili rent richting de bal. Vlaszák rent richting de bal. Mechurchlishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Mechurchlishvili haalt uit met een fantastische trap. Busietta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - FA GENESIS 11:0

75e minuut.
Busietta met een sublieme pass. Salmelainen kopt de bal weg. Klungelig pakt Adair de bal. Mechurchlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Cieślar de bal. Cieślar passt de bal in één keer door. Salmelainen speelt de bal door. Cavalieri is nu in balbezit. Cavalieri draait met de bal, schiet en ... Busietta bokst de bal weg. Adair met een sublieme pass. Kocoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocoł geeft een lange en hoge pass. Busietta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mechurchlishvili rent richting de bal. Mechurchlishvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - FA GENESIS 12:0

89e minuut.
Mechurchlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmelainen probeert naar een medespeler te passen. Cavalieri is nu in balbezit. Cavalieri haalt uit met een fantastische trap. Adair probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: exDynaMo Košice 9%, FA GENESIS 91%.
exDynaMo Košice - FA GENESIS 12:0