Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zeleziari FKM Nitra
novinka Tactiek mini
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 31.3
goed Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
solide Verdedigen matig


2e minuut.
Serdült passt de bal met de wreef. Bogusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Soják bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogusz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Wichowski kopt de bal weg. Serdült bereikt de bal nog maar net als eerste. Serdült geeft een lange en hoge pass. Soják bereikt de bal nog maar net als eerste. Soják haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Lawome passt de bal met de wreef. Daar is Rongioletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rongioletti passt de bal in één keer door. Kuťafáj is nu in balbezit. Kuťafáj haalt uit met een fantastische trap. Paal!

14e minuut.
Bogusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bogusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogusz speelt de bal door. Daar is Soják, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soják haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Rongioletti met een snelle inworp. Kuťafáj rent richting de bal. Kuťafáj haalt uit met een fantastische trap. Harabagiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dobrea probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Soják bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Soják raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuťafáj zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Dobrea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FKM Nitra 1:0

38e minuut.
Serdült passt de bal zonder na te denken. Rongioletti is nu in balbezit. Rongioletti passt de bal zonder na te denken. Kuťafáj rent richting de bal. Kuťafáj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeleziari 21%, FKM Nitra 79%.
Zeleziari - FKM Nitra 1:0

58e minuut.
Serdült passt de bal in één keer door. Daar is Rongioletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rongioletti speelt de bal door. Kuťafáj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuťafáj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Serdült heeft problemen om de bal te vangen. Serdült passt de bal met de wreef. Bogusz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kuťafáj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuťafáj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeleziari 26%, FKM Nitra 74%.
Zeleziari - FKM Nitra 1:0