Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKM Nitra Zeleziari
mini Tactiek novinka
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
27.8 gemiddelde waardering 51.5
slecht Schieten goed
slecht Passen zeer goed
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Turnbull geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rongioletti de bal onder controle te krijgen. Turnbull legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rongioletti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuťafáj legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Dobrea bokst de bal weg. Kuťafáj rent richting de bal. Kuťafáj draait met de bal, schiet en ... Dobrea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKM Nitra - Zeleziari 0:1

16e minuut.
Lawome rent richting de bal. Serdült rent richting de bal. Serdült geeft de bal voor. Kuťafáj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuťafáj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
İlhanlar met een sublieme pass. Daar is Stolpa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolpa geeft een hoge lob. Kuťafáj is nu in balbezit. Kuťafáj haalt uit met een fantastische trap. Dobrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Serdült passt de bal zonder na te denken. Bogusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bogusz de bal. Bogusz geeft de bal voor. Kuťafáj springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Stolpa met de inworp. Bogusz is nu in balbezit. Bogusz geeft de bal voor. Kuťafáj is nu in balbezit. Kuťafáj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKM Nitra - Zeleziari 0:2

32e minuut.
Stolpa passt de bal in één keer door. Rongioletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntysalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntysalmi geeft de bal voor. Rongioletti geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bogusz met de inworp. Soják geeft de bal voor. Kuťafáj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuťafáj haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Bahlmann verovert de bal door een tackle van achteren. Bahlmann geeft een lange en hoge pass. İlhanlar kopt de bal weg. Kuťafáj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuťafáj geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Serdült bereikt de bal nog maar net als eerste. Serdült speelt de bal door. Turnbull bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuťafáj verovert de bal door een tackle van achteren. Kuťafáj schiet op doel. Dobrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKM Nitra 80%, Zeleziari 20%.
FKM Nitra - Zeleziari 0:2

50e minuut.
Daar is Lawome, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolpa speelt de bal door. Bogusz is nu in balbezit. Bogusz geeft de bal voor. Kuťafáj krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Dobrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Bogusz geeft de bal voor. Daar is Mäntysalmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuťafáj rent richting de bal. Kuťafáj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKM Nitra - Zeleziari 0:3

78e minuut.
Bogusz probeert naar een medespeler te passen. Soják heeft problemen om de bal te vangen. Harabagiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Serdült onderschept slim de pass. Serdült geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
İlhanlar passt de bal met de wreef. Razvigorov is nu in balbezit. Razvigorov geeft een lange en hoge pass. Kuťafáj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuťafáj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Vidović trapt de bal weg van het doel. Rongioletti kopt de bal weg. Kuťafáj rent richting de bal. Kuťafáj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bahlmann geeft een lange en hoge pass. Erikson bereikt de bal nog maar net als eerste. Erikson geeft een hoge lob. Rongioletti is nu in balbezit. Rongioletti schiet op doel. Dobrea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Serdült verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Lawome de bal. Lawome probeert naar een medespeler te passen. Rongioletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rongioletti schiet op doel. Dobrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKM Nitra 75%, Zeleziari 25%.
FKM Nitra - Zeleziari 0:3