Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Slavoj Vyšehrad FK BA RENDEZ
Normal Tactiek Majco
41% Balbezit 59%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 53.4
poor Schieten outstanding
poor Passen solid
hopeless Verdedigen very good


2e minuut.
Ghiţă passt de bal in één keer door. Zolowski rent richting de bal. Zolowski passt de bal met de wreef. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK BA RENDEZ 0:1

4e minuut.
Gontarewicz passt de bal met de wreef. Majdan is nu in balbezit. Sadecki verovert de bal door een tackle van achteren. Staikos is nu in balbezit. Staikos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Domonkoš trapt de bal weg van het doel. Meriač kopt de bal weg. Zolowski speelt de bal door. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ... Domonkoš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Daar is Velican, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velican geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mano de bal. Staikos is nu in balbezit. Staikos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK BA RENDEZ 0:2

13e minuut.
Meriač bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican verovert de bal door een tackle van achteren. Velican probeert naar een medespeler te passen. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Velican speelt de bal door. Zolowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Staikos de bal. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Velican rent richting de bal. Velican passt de bal zonder na te denken. Zolowski geeft een hoge lob. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kriš de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zolowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Staikos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK BA RENDEZ 0:3

20e minuut.
Sorbo rent richting de bal. Meluch rent richting de bal. Sorbo verovert de bal door een tackle van achteren. Sadecki is nu in balbezit. Sadecki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Staikos haalt uit met een fantastische trap. Jenočko heeft problemen om de bal te vangen. Velican rent richting de bal. Staikos rent richting de bal. Staikos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Totka rent richting de bal. Zolowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zolowski geeft de bal voor. Gontarewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Staikos rent richting de bal. Staikos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK BA RENDEZ 0:4

27e minuut.
Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Staikos is nu in balbezit. Velican rent richting de bal. Velican draait met de bal, schiet en ... Domonkoš maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Jenočko controleert de bal met de borst. Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Staikos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kriš kopt de bal weg. Velican is nu in balbezit. Velican passt de bal met de wreef. Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Staikos schiet op doel. Domonkoš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK BA RENDEZ 0:5

31e minuut.
Cibuľa speelt de bal door. Habarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sorbo krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Velican passt de bal zonder na te denken. Sadecki speelt de bal door. Klungelig pakt Gontarewicz de bal. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kriš de bal onder controle te krijgen. Domonkoš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Klungelig pakt Zolowski de bal. Zolowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Mano de bal. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ... Domonkoš bokst de bal weg.

35e minuut.
Majdan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sadecki met de inworp. Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Staikos geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Gontarewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK BA RENDEZ 0:6

36e minuut.
Sadecki is nu in balbezit. Sadecki passt de bal in één keer door. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Staikos is nu in balbezit. Staikos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Een oude blessure zorgt ervoor dat Domonkoš niet meer kan verder spelen. Labuda komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Meriač is nu in balbezit. Kostourek met een sublieme pass. Staikos is nu in balbezit. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK BA RENDEZ 0:7

39e minuut.
Habarka passt de bal in één keer door. Majdan speelt de bal door. Jenočko controleert de bal met de borst. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK BA RENDEZ 0:8

41e minuut.
Staikos geeft de bal voor. Daar is Gontarewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Labuda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Mano probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK BA RENDEZ 0:9

42e minuut.
Majdan rent richting de bal. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz geeft een lange en hoge pass. Staikos is nu in balbezit. Staikos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Velican geeft een lange en hoge pass. Gontarewicz geeft een hoge lob. Mano controleert de bal met de borst. Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Staikos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK BA RENDEZ 0:10

43e minuut.
Meriač speelt de bal door. Daar is Habarka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenočko rent richting de bal. Gontarewicz onderschept slim de pass. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slavoj Vyšehrad 89%, FK BA RENDEZ 11%.
FC Slavoj Vyšehrad - FK BA RENDEZ 0:10

47e minuut.
Majdan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Totka de bal. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK BA RENDEZ 0:11

50e minuut.
Zolowski geeft een hoge lob. Mano kopt de bal weg. Totka probeert de bal met de borst te controleren. Zolowski rent richting de bal. Zolowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Majdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadecki onderschept slim de pass. Sadecki speelt de bal door. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz schiet op doel. Labuda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Velican kopt de bal weg. Majdan is nu in balbezit. Staikos begaat een overtreding. Staikos krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Staikos rent richting de bal. Gontarewicz rent richting de bal. Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Staikos schiet op doel. Kriš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zolowski zal de hoekschop nemen. Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Staikos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK BA RENDEZ 0:12

59e minuut.
Sadecki onderschept slim de pass. Sadecki geeft een hoge lob. Gontarewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gontarewicz schiet op doel. Labuda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK BA RENDEZ 0:13

60e minuut.
Zolowski met de inworp. Klungelig pakt Velican de bal. Velican probeert naar een medespeler te passen. Sadecki probeert de bal met de borst te controleren. Sadecki geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz is nu in balbezit. Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Staikos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK BA RENDEZ 0:14

66e minuut.
Sadecki speelt de bal door. Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gontarewicz schiet op doel. Labuda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK BA RENDEZ 0:15

72e minuut.
Kostourek met een sublieme pass. Sadecki is nu in balbezit. Sadecki geeft een hoge lob. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Labuda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Staikos rent richting de bal. Staikos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK BA RENDEZ 0:16

75e minuut.
Staikos rent richting de bal. Staikos passt de bal met de wreef. Velican rent richting de bal. Staikos rent richting de bal. Staikos haalt uit met een fantastische trap. Labuda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Labuda trapt de bal weg van het doel. Zolowski is nu in balbezit. Zolowski geeft een lange en hoge pass. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Velican is nu in balbezit. Velican passt de bal met de wreef. Zolowski is nu in balbezit. Zolowski geeft een hoge lob. Sadecki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mano trapt de bal weg. Velican kopt de bal weg. Staikos met een sublieme pass. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Daar is Mano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz passt de bal zonder na te denken. Staikos is nu in balbezit. Staikos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK BA RENDEZ 0:17

83e minuut.
Klungelig pakt Meriač de bal. Velican is nu in balbezit. Velican geeft een lange en hoge pass. Staikos rent richting de bal. Staikos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Labuda trapt de bal weg van het doel. Sadecki kopt de bal weg. Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Staikos passt de bal zonder na te denken. Labuda bokst de bal weg. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK BA RENDEZ 0:18

86e minuut.
Labuda probeert naar een medespeler te passen. Zolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolowski geeft de bal voor. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK BA RENDEZ 0:19

88e minuut.
Gontarewicz rent richting de bal. Velican probeert naar een medespeler te passen. Staikos rent richting de bal. Staikos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK BA RENDEZ 0:20

90e minuut.
Zolowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zolowski geeft een lange en hoge pass. Gontarewicz kopt de bal weg. Staikos is nu in balbezit. Staikos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Labuda probeert wanhopig de bal te grijpen. Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Staikos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slavoj Vyšehrad 82%, FK BA RENDEZ 18%.
FC Slavoj Vyšehrad - FK BA RENDEZ 0:20