Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
exDynaMo Košice Artmedia Petržalka 1898
gospel 3u Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
13% Spel op eigen helft 87%
52 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 17.1
uitstekend Schieten matig
solide Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Klungelig pakt Perina de bal. Hornyák rent richting de bal. Hornyák met een sublieme pass. Nebigil rent richting de bal. Nebigil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - Artmedia Petržalka 1898 1:0

4e minuut.
Nebigil onderschept slim de pass. Cavalieri heeft problemen om de bal te vangen. Nebigil is nu in balbezit. Nebigil haalt uit met een fantastische trap. Las probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - Artmedia Petržalka 1898 2:0

5e minuut.
Lečík passt de bal zonder na te denken. Cernaj is nu in balbezit. Mechurchlishvili onderschept slim de pass. Mechurchlishvili haalt uit met een fantastische trap. Las werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

7e minuut.
Nebigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebigil probeert naar een medespeler te passen. Cavalieri is nu in balbezit. Cavalieri draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hornyák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornyák geeft een hoge lob. Cavalieri kopt de bal weg. Mechurchlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili haalt uit met een fantastische trap. Las verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Nebigil speelt de bal door. Sič bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili onderschept slim de pass. Cavalieri rent richting de bal. Cavalieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - Artmedia Petržalka 1898 3:0

13e minuut.
Mechurchlishvili onderschept slim de pass. Mechurchlishvili passt de bal met de wreef. Daar is Cavalieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavalieri schiet op doel. Nebigil probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Bodnarovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Mechurchlishvili probeert naar een medespeler te passen. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Nebigil verovert de bal door een tackle van achteren. Nebigil met een sublieme pass. Klungelig pakt Cavalieri de bal. Cavalieri draait met de bal, schiet en ... Las maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - Artmedia Petržalka 1898 4:0

18e minuut.
Nebigil onderschept slim de pass. Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri onderschept slim de pass. Nebigil rent richting de bal. Nebigil draait met de bal, schiet en ... Las probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mechurchlishvili rent richting de bal. Mechurchlishvili haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Begala de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - Artmedia Petržalka 1898 5:0

19e minuut.
Perina met een sublieme pass. Cernaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili onderschept slim de pass. Mechurchlishvili draait met de bal, schiet en ... Las werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - Artmedia Petržalka 1898 6:0

25e minuut.
Mechurchlishvili onderschept slim de pass. Mechurchlishvili met een sublieme pass. Klungelig pakt Nebigil de bal. Nebigil schiet op doel. Las maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bałdys geeft een hoge lob. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri passt de bal in één keer door. Nebigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebigil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - Artmedia Petržalka 1898 7:0

28e minuut.
Salmelainen geeft een hoge lob. Mechurchlishvili heeft problemen om de bal te vangen. Mechurchlishvili speelt de bal door. Klungelig pakt Cavalieri de bal. Cavalieri haalt uit met een fantastische trap. Las kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Cavalieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mechurchlishvili is nu in balbezit. Mechurchlishvili draait met de bal, schiet en ... Las probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Salmelainen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mechurchlishvili kopt de bal weg. Las verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mechurchlishvili rent richting de bal. Mechurchlishvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Jebavý kopt de bal weg. Salmelainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmelainen geeft de bal voor. Nebigil is nu in balbezit. Nebigil schiet op doel. Las probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mechurchlishvili rent richting de bal. Mechurchlishvili haalt uit met een fantastische trap. Las probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Daar is Mechurchlishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nebigil is nu in balbezit. Nebigil met een sublieme pass. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - Artmedia Petržalka 1898 8:0

39e minuut.
Nebigil rent richting de bal. Nebigil passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mechurchlishvili de bal. Mechurchlishvili draait met de bal, schiet en ... Las werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - Artmedia Petržalka 1898 9:0

41e minuut.
Salmelainen is nu in balbezit. Salmelainen passt de bal in één keer door. Hornyák probeert naar een medespeler te passen. Cavalieri rent richting de bal. Cavalieri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Nebigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebigil passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cavalieri de bal. Cavalieri haalt uit met een fantastische trap. Las werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Hornyák kopt de bal weg. Cavalieri is nu in balbezit. Cavalieri passt de bal met de wreef. Mechurchlishvili rent richting de bal. Mechurchlishvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - Artmedia Petržalka 1898 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: exDynaMo Košice 12%, Artmedia Petržalka 1898 88%.
exDynaMo Košice - Artmedia Petržalka 1898 10:0

47e minuut.
Mechurchlishvili kopt de bal weg. Daar is Cavalieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavalieri passt de bal met de wreef. Mechurchlishvili rent richting de bal. Mechurchlishvili haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mechurchlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - Artmedia Petržalka 1898 11:0

49e minuut.
Salmelainen met een sublieme pass. Daar is Hornyák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hornyák geeft de bal voor. Salmelainen geeft een hoge lob. Cavalieri maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - Artmedia Petržalka 1898 12:0

50e minuut.
Cavalieri is nu in balbezit. Nebigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebigil passt de bal in één keer door. Cavalieri is nu in balbezit. Cavalieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Quân speelt de bal door. Nebigil is nu in balbezit. Nebigil speelt de bal door. Cavalieri heeft problemen om de bal te vangen. Cavalieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - Artmedia Petržalka 1898 13:0

54e minuut.
Salmelainen heeft problemen om de bal te vangen. Salmelainen geeft een lange en hoge pass. Daar is Mechurchlishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mechurchlishvili schiet op doel. Las maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - Artmedia Petržalka 1898 14:0

56e minuut.
Salmelainen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hornyák is nu in balbezit. Hornyák met een sublieme pass. Daar is Mechurchlishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mechurchlishvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Hornyák verovert de bal door een tackle van achteren. Hornyák met een sublieme pass. Cavalieri is nu in balbezit. Cavalieri haalt uit met een fantastische trap. Begala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - Artmedia Petržalka 1898 15:0

61e minuut.
Schaken probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebigil draait met de bal, schiet en ... Begala probeert de bal aan de voet te houden. Las verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Begala probeert de bal aan de voet te houden. Cernaj rent richting de bal. Nebigil onderschept slim de pass. Mechurchlishvili is nu in balbezit. Mechurchlishvili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bałdys zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kocoł geeft de bal voor. Salmelainen geeft de bal voor. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - Artmedia Petržalka 1898 16:0

71e minuut.
Sena geeft een hoge lob. Inworp. Kocoł zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nebigil rent richting de bal. Nebigil geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Nebigil is nu in balbezit. Nebigil passt de bal in één keer door. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri schiet op doel. Las probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - Artmedia Petržalka 1898 17:0

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kocoł zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hornyák rent richting de bal. Hornyák geeft een hoge lob. Cavalieri kopt de bal weg. Paal!
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Salmelainen is nu in balbezit. Salmelainen probeert naar een medespeler te passen. Cavalieri rent richting de bal. Cavalieri draait met de bal, schiet en ... Las werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - Artmedia Petržalka 1898 18:0

81e minuut.
Bonoso rent richting de bal. Schaken verovert de bal door een tackle van achteren. Kocoł met een sublieme pass. Nebigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebigil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Salmelainen rent richting de bal. Salmelainen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Begala de bal. Cavalieri rent richting de bal. Cavalieri draait met de bal, schiet en ... Las verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - Artmedia Petržalka 1898 19:0

89e minuut.
Lečík bereikt de bal nog maar net als eerste. Lečík met een sublieme pass. Nebigil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: exDynaMo Košice 15%, Artmedia Petržalka 1898 85%.
exDynaMo Košice - Artmedia Petržalka 1898 19:0