Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Bojovník FA GENESIS
4-3-3 golostroj Tactiek 111
66% Balbezit 34%
9% Spel op eigen helft 91%
58 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 17.7
formidable Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Arpini is nu in balbezit. Arpini passt de bal met de wreef. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek schiet op doel. Busietta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FA GENESIS 1:0

4e minuut.
Mbong geeft de bal voor. Klungelig pakt Vlaszák de bal. Arpini rent richting de bal. Arpini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FA GENESIS 2:0

5e minuut.
Pocierznicki passt de bal in één keer door. Zsolnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsolnai geeft een hoge lob. Daar is Patrzałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patrzałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FA GENESIS 3:0

8e minuut.
Isaksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaksen passt de bal zonder na te denken. Pocierznicki is nu in balbezit. Pocierznicki haalt uit met een fantastische trap. Busietta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arpini rent richting de bal. Arpini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Doeltrap. Busietta trapt de bal weg van het doel. Miriuta kopt de bal weg. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FA GENESIS 4:0

12e minuut.
Busietta trapt de bal weg. Miriuta geeft de bal voor. Patrzałek kopt de bal weg. Daar is Arpini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arpini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Miriuta kopt de bal weg. Vlaszák heeft problemen om de bal te vangen. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap. Busietta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FA GENESIS 5:0

14e minuut.
Barangsano met een sublieme pass. Pintilii heeft problemen om de bal te vangen. Patrzałek verovert de bal door een tackle van achteren. Patrzałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FA GENESIS 6:0

16e minuut.
Krogstad is nu in balbezit. Patrzałek verovert de bal door een tackle van achteren. Patrzałek passt de bal met de wreef. Arpini is nu in balbezit. Arpini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Maddalena passt de bal met de wreef. Isaksen probeert naar een medespeler te passen. Patrzałek rent richting de bal. Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki draait met de bal, schiet en ... Busietta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arpini rent richting de bal. Arpini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FA GENESIS 7:0

23e minuut.
Miriuta geeft de bal voor. Daar is Adair, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek draait met de bal, schiet en ... Busietta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FA GENESIS 8:0

25e minuut.
Pocierznicki geeft de bal voor. Klungelig pakt Arpini de bal. Mbong probeert naar een medespeler te passen. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zsolnai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miriuta geeft een lange en hoge pass. Arpini is nu in balbezit. Arpini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mbong geeft de bal voor. Vlaszák kopt de bal weg. Isaksen speelt de bal door. Daar is Patrzałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patrzałek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Busietta bokst de bal weg.

30e minuut.
Pocierznicki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Miriuta de bal. Miriuta speelt de bal door. Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki schiet op doel. Busietta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pocierznicki geeft de bal voor. Arpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpini haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Miriuta onderschept slim de pass. Miriuta probeert naar een medespeler te passen. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek schiet op doel. Busietta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FA GENESIS 9:0

35e minuut.
Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki geeft een hoge lob. Arpini rent richting de bal. Arpini draait met de bal, schiet en ... Busietta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FA GENESIS 10:0

35e minuut.
Pintilii is nu in balbezit. Patrzałek rent richting de bal. Tsagarakis rent richting de bal. Patrzałek verovert de bal door een tackle van achteren. Patrzałek draait met de bal, schiet en ... Busietta bokst de bal weg. Arpini rent richting de bal. Arpini haalt uit met een fantastische trap. Busietta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FA GENESIS 11:0

37e minuut.
Daar is Pocierznicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pocierznicki speelt de bal door. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FA GENESIS 12:0

39e minuut.
Vlaszák geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Conversi met de inworp. Arpini is nu in balbezit. Arpini haalt uit met een fantastische trap. Busietta bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Isaksen kan de bal niet met de borst controleren. Isaksen met een sublieme pass. Patrzałek controleert de bal met de borst. Patrzałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FA GENESIS 13:0

43e minuut.
Maddalena bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaksen passt de bal met de wreef. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Əmirov probeert de bal aan de voet te houden. Barangsano rent richting de bal. Əmirov begaat een overtreding. Əmirov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Bojovník 11%, FA GENESIS 89%.
FK Bojovník - FA GENESIS 13:0

46e minuut.
Vlaszák geeft een lange en hoge pass. Zsolnai kopt de bal weg. Daar is Pocierznicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pocierznicki haalt uit met een fantastische trap. Busietta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FA GENESIS 14:0

49e minuut.
Doeltrap. Busietta trapt de bal weg. Miriuta kopt de bal weg. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Busietta trapt de bal weg van het doel. Miriuta kopt de bal weg. Pocierznicki is nu in balbezit. Pocierznicki draait met de bal, schiet en ... Busietta probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Busietta trapt de bal weg. Krogstad kopt de bal weg. Əmirov geeft een lange en hoge pass. Arpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpini haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuta speelt de bal door. Klungelig pakt Mbong de bal. Mbong met een sublieme pass. Patrzałek rent richting de bal. Busietta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FA GENESIS 15:0

58e minuut.
Miriuta kopt de bal weg. Vlaszák is nu in balbezit. Met opzet legt Patrzałek zijn tegenspeler op de grond. Patrzałek krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Tsagarakis rent richting de bal. Miriuta verovert de bal door een tackle van achteren. Miriuta geeft een hoge lob. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek draait met de bal, schiet en ... Busietta bokst de bal weg. Arpini is nu in balbezit. Arpini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FA GENESIS 16:0

61e minuut.
Daar is Isaksen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isaksen probeert naar een medespeler te passen. Vlaszák rent richting de bal. Patrzałek verovert de bal door een tackle van achteren. Patrzałek draait met de bal, schiet en ... Busietta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Isaksen is nu in balbezit. Isaksen passt de bal in één keer door. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FA GENESIS 17:0

66e minuut.
Maddalena geeft een hoge lob. Aron is nu in balbezit. Arpini verovert de bal door een tackle van achteren. Arpini schiet op doel. Busietta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FA GENESIS 18:0

70e minuut.
Arpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FA GENESIS 19:0

71e minuut.
Pocierznicki onderschept slim de pass. Patrzałek is nu in balbezit. Pocierznicki is nu in balbezit. Pocierznicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FA GENESIS 20:0

72e minuut.
Isaksen speelt de bal door. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki speelt de bal door. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FA GENESIS 21:0

74e minuut.
Tsagarakis passt de bal in één keer door. Mbong is nu in balbezit. Mbong passt de bal zonder na te denken. Arpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Busietta trapt de bal weg van het doel. Mbong is nu in balbezit. Mbong speelt de bal door. Arpini rent richting de bal. Arpini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Vlaszák onderschept slim de pass. Maddalena geeft de bal voor. Pocierznicki kopt de bal weg. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Patrzałek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Busietta neemt vlug de vrije trap. Miriuta kopt de bal weg. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap. Busietta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arpini is nu in balbezit. Arpini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FA GENESIS 22:0

85e minuut.
Adair geeft een lange en hoge pass. Arpini probeert de bal aan de voet te houden. Mbong kopt de bal weg. Daar is Arpini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arpini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FA GENESIS 23:0

90e minuut.
Miriuta is nu in balbezit. Miriuta geeft een hoge lob. Patrzałek kopt de bal weg. Pocierznicki is nu in balbezit. Pocierznicki passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Bojovník 7%, FA GENESIS 93%.
FK Bojovník - FA GENESIS 23:0