Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FA GENESIS FK Bojovník
111 Tactiek 4-3-3
35% Balbezit 65%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 64
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 52.3
poor Schieten outstanding
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Tsagarakis probeert naar een medespeler te passen. Miriuta rent richting de bal. Wieruchowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wieruchowski krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Vlaszák de bal onder controle te krijgen. Isaksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaksen passt de bal in één keer door. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek draait met de bal, schiet en ... Busietta bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK Bojovník 0:1

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dubovič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arpini is nu in balbezit. Arpini draait met de bal, schiet en ... Busietta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zsolnai geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Patrzałek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK Bojovník 0:2

9e minuut.
Mbong kopt de bal weg. Adair heeft problemen om de bal te vangen. Arpini is nu in balbezit. Arpini haalt uit met een fantastische trap. Busietta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK Bojovník 0:3

11e minuut.
Inworp. Zsolnai met een snelle inworp. Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki schiet op doel. Busietta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK Bojovník 0:4

13e minuut.
Isaksen passt de bal in één keer door. Daar is Zsolnai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zsolnai probeert naar een medespeler te passen. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap. Busietta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK Bojovník 0:5

15e minuut.
Vlaszák met een sublieme pass. Arpini is nu in balbezit. Daar is Arpini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arpini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Dubovič geeft een hoge lob. Vlaszák heeft problemen om de bal te vangen. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki haalt uit met een fantastische trap. Busietta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK Bojovník 0:6

21e minuut.
Daar is Pintilii, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isaksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaksen passt de bal met de wreef. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpini schiet op doel. Paal! Daar is Vlaszák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpini draait met de bal, schiet en ... Busietta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Zsolnai met de inworp. Miriuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuta geeft een lange en hoge pass. Arpini rent richting de bal. Arpini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arpini is nu in balbezit. Aron legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arpini raakt geblesseerd tijdens het duel. Patrzałek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Busietta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Patrzałek rent richting de bal. Pocierznicki is nu in balbezit. Pocierznicki passt de bal in één keer door. Arpini rent richting de bal. Arpini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK Bojovník 0:7

25e minuut.
Krogstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogstad passt de bal zonder na te denken. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap. Busietta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK Bojovník 0:8

26e minuut.
Isaksen speelt de bal door. Pocierznicki is nu in balbezit. Miriuta geeft een hoge lob. Arpini rent richting de bal. Arpini draait met de bal, schiet en ... Busietta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Patrzałek springt en kopt de bal. Busietta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK Bojovník 0:9

28e minuut.
Mbong met een sublieme pass. Arpini is nu in balbezit. Aron begaat een overtreding. Aron krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Mbong is nu in balbezit. Mbong passt de bal zonder na te denken. Isaksen rent richting de bal. Isaksen geeft een lange en hoge pass. Patrzałek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK Bojovník 0:10

33e minuut.
Krogstad rent richting de bal. Mbong verovert de bal door een tackle van achteren. Mbong probeert naar een medespeler te passen. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK Bojovník 0:11

36e minuut.
Pocierznicki verovert de bal door een tackle van achteren. Pocierznicki speelt de bal door. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek draait met de bal, schiet en ... Busietta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK Bojovník 0:12

38e minuut.
Busietta trapt de bal weg van het doel. Miriuta kopt de bal weg. Patrzałek rent richting de bal. Arpini is nu in balbezit. Arpini schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Arpini rent richting de bal. Arpini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Patrzałek de bal. Patrzałek schiet op doel. Busietta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK Bojovník 0:13

42e minuut.
Vlaszák verovert de bal door een tackle van achteren. Isaksen verovert de bal door een tackle van achteren. Isaksen passt de bal met de wreef. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki haalt uit met een fantastische trap. Busietta bokst de bal weg. Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK Bojovník 0:14

45e minuut.
Daar is Patrzałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busietta met een sublieme pass. Miriuta kopt de bal weg. Klungelig pakt Patrzałek de bal. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK Bojovník 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA GENESIS 92%, FK Bojovník 8%.
FA GENESIS - FK Bojovník 0:15

46e minuut.
Dubovič passt de bal in één keer door. Maddalena is nu in balbezit. Maddalena geeft de bal voor. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK Bojovník 0:16

50e minuut.
Vlaszák bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek verovert de bal door een tackle van achteren. Patrzałek met een sublieme pass. Klungelig pakt Arpini de bal. Arpini schiet op doel. Busietta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Pocierznicki kopt de bal weg. Busietta speelt de bal door. Mbong kopt de bal weg. Daar is Arpini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arpini haalt uit met een fantastische trap. Busietta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arpini is nu in balbezit. Arpini haalt uit met een fantastische trap. Busietta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Daar is Mbong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mbong speelt de bal door. Patrzałek heeft problemen om de bal te vangen. Patrzałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK Bojovník 0:17

55e minuut.
Daar is Pocierznicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miriuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuta passt de bal zonder na te denken. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Tsagarakis speelt de bal door. Isaksen is nu in balbezit. Isaksen speelt de bal door. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Mbong onderschept slim de pass. Arpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK Bojovník 0:18

61e minuut.
Pocierznicki is nu in balbezit. Pocierznicki passt de bal met de wreef. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK Bojovník 0:19

66e minuut.
Mbong speelt de bal door. Arpini heeft problemen om de bal te vangen. Arpini geeft een lange en hoge pass. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki schiet op doel. Busietta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Mbong met een snelle inworp. Adair is nu in balbezit. Arpini onderschept slim de pass. Arpini schiet op doel. Busietta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mbong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbong passt de bal zonder na te denken. Arpini is nu in balbezit. Arpini draait met de bal, schiet en ... Busietta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK Bojovník 0:20

72e minuut.
Pocierznicki is nu in balbezit. Pocierznicki passt de bal met de wreef. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap. Busietta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Mbong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbong passt de bal in één keer door. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki haalt uit met een fantastische trap. Busietta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Vlaszák de bal. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK Bojovník 0:21

75e minuut.
Vlaszák geeft een hoge lob. Miriuta is nu in balbezit. Miriuta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pocierznicki de bal. Pocierznicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK Bojovník 0:22

77e minuut.
Klungelig pakt Pocierznicki de bal. Pocierznicki probeert naar een medespeler te passen. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK Bojovník 0:23

79e minuut.
Dubovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubovič geeft een hoge lob. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK Bojovník 0:24

80e minuut.
Pintilii rent richting de bal. Pintilii speelt de bal door. Daar is Patrzałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pocierznicki is nu in balbezit. Pocierznicki draait met de bal, schiet en ... Busietta bokst de bal weg.

82e minuut.
Miriuta geeft een lange en hoge pass. Daar is Arpini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mbong rent richting de bal. Arpini rent richting de bal. Arpini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Isaksen probeert naar een medespeler te passen. Patrzałek heeft problemen om de bal te vangen. Arpini speelt de bal door. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK Bojovník 0:25

86e minuut.
Arpini schiet op doel. Doeltrap. Busietta met een harde bal richting middenveld. Isaksen probeert naar een medespeler te passen. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK Bojovník 0:26

89e minuut.
Zsolnai geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Patrzałek de bal onder controle te krijgen. Patrzałek passt de bal zonder na te denken. Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA GENESIS 86%, FK Bojovník 14%.
FA GENESIS - FK Bojovník 0:26