Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKM Nitra FK Bojovník
mini Tactiek 4-3-3
36% Balbezit 64%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
31.3 gemiddelde waardering 52
weak Schieten formidable
weak Passen very good
average Verdedigen very good


1e minuut.
Jaskot is nu in balbezit. Patrzałek onderschept slim de pass. Pocierznicki rent richting de bal. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Pocierznicki probeert naar een medespeler te passen. Miriuta is nu in balbezit. Miriuta passt de bal in één keer door. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap. Dobrea bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Isaksen is nu in balbezit. Isaksen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Arpini de bal. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek schiet op doel. Dobrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Wichowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arpini rent richting de bal. Arpini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKM Nitra - FK Bojovník 0:1

20e minuut.
Turnbull geeft de bal voor. Jaskot rent richting de bal. Met opzet legt Zsolnai zijn tegenspeler op de grond. Zsolnai krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Mbong probeert naar een medespeler te passen. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek passt de bal in één keer door. Arpini rent richting de bal. Arpini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Dubovič met een sublieme pass. Mbong rent richting de bal. Mbong passt de bal in één keer door. Arpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpini schiet op doel. Dobrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Isaksen met een sublieme pass. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki geeft de bal voor. Wichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpini verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Arpini kopt de bal weg. Daar is Harabagiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patrzałek rent richting de bal. Arpini is nu in balbezit. Arpini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Klungelig pakt Bahlmann de bal. Patrzałek is nu in balbezit. Harabagiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek onderschept slim de pass. Patrzałek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Isaksen is nu in balbezit. Isaksen passt de bal met de wreef. Miriuta rent richting de bal. Miriuta geeft een hoge lob. Patrzałek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKM Nitra 72%, FK Bojovník 28%.
FKM Nitra - FK Bojovník 0:1

58e minuut.
Zsolnai is nu in balbezit. Zsolnai geeft een hoge lob. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap. Dobrea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKM Nitra - FK Bojovník 0:2

61e minuut.
Isaksen speelt de bal door. Patrzałek is nu in balbezit. Isaksen speelt de bal door. Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki haalt uit met een fantastische trap. Dobrea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Mbong geeft een hoge lob. Pocierznicki heeft problemen om de bal te vangen. Miriuta is nu in balbezit. Miriuta geeft een lange en hoge pass. Patrzałek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Mbong probeert naar een medespeler te passen. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek passt de bal in één keer door. Arpini rent richting de bal. Arpini draait met de bal, schiet en ... Dobrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Inworp. Rojas komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Mbong geeft een hoge lob. Miriuta rent richting de bal. Rojas rent richting de bal. Rojas draait met de bal, schiet en ... Dobrea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKM Nitra - FK Bojovník 0:3

77e minuut.
Miriuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuta geeft de bal voor. Klungelig pakt Patrzałek de bal. Patrzałek schiet op doel. Bahlmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKM Nitra - FK Bojovník 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKM Nitra 77%, FK Bojovník 23%.
FKM Nitra - FK Bojovník 0:4