Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Bojovník FKM Nitra
4-3-3 Tactiek mini
66% Balbezit 34%
28% Spel op eigen helft 72%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 4
57.1 gemiddelde waardering 28.7
formidabel Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
solide Verdedigen matig


2e minuut.
Pocierznicki onderschept slim de pass. Pocierznicki passt de bal in één keer door. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek draait met de bal, schiet en ... Dobrea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FKM Nitra 1:0

4e minuut.
Isaksen passt de bal in één keer door. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pocierznicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pocierznicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FKM Nitra 2:0

6e minuut.
Tere rent richting de bal. Miriuta onderschept slim de pass. Miriuta met een sublieme pass. Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pocierznicki passt de bal in één keer door. Patrzałek rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Bahlmann ... Strafschop! Patrzałek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Patrzałek zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FKM Nitra 3:0

14e minuut.
Pocierznicki passt de bal met de wreef. Miriuta heeft problemen om de bal te vangen. Miriuta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pocierznicki de bal. Pocierznicki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Mbong met een sublieme pass. Isaksen kan de bal niet met de borst controleren. Isaksen passt de bal zonder na te denken. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap. Dobrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zsolnai geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Wichowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Turnbull de bal. Harabagiu is nu in balbezit. Patrzałek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Patrzałek krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Pocierznicki is nu in balbezit. Miriuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuta passt de bal in één keer door. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Bojovník 31%, FKM Nitra 69%.
FK Bojovník - FKM Nitra 3:0

46e minuut.
Zsolnai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuta geeft een lange en hoge pass. Patrzałek springt en kopt de bal. Dobrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
ter Wee rent richting de bal. Isaksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaksen met een sublieme pass. Miriuta is nu in balbezit. Miriuta geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dobrea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Patrzałek heeft problemen om de bal te vangen. Wichowski is nu in balbezit. Patrzałek onderschept slim de pass. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap. Dobrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Miriuta geeft een hoge lob. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Wichowski ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Wichowski naar de kleedkamers voor een vroege douche. Patrzałek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Patrzałek neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FKM Nitra 4:0

56e minuut.
Patrzałek is nu in balbezit. Isaksen is nu in balbezit. Isaksen passt de bal met de wreef. Pocierznicki is nu in balbezit. Pocierznicki schiet op doel. Dobrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Miriuta passt de bal in één keer door. Isaksen met een sublieme pass. Arpini rent richting de bal. Arpini schiet op doel. Dobrea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Miriuta rent richting de bal. Miriuta geeft de bal voor. Patrzałek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pocierznicki heeft problemen om de bal te vangen. Pocierznicki passt de bal in één keer door. Bahlmann verovert de bal door een tackle van achteren. Arpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpini draait met de bal, schiet en ... Dobrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Miriuta passt de bal zonder na te denken. Mbong rent richting de bal. Mbong passt de bal met de wreef. Arpini rent richting de bal. Arpini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
ter Wee heeft problemen om de bal te vangen. Mbong geeft een hoge lob. ter Wee probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arpini is nu in balbezit. Arpini schiet op doel. Dobrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Mbong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbong speelt de bal door. Arpini is nu in balbezit. Arpini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Miriuta speelt de bal door. Daar is Patrzałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turnbull begaat een overtreding. Patrzałek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Isaksen komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Mbong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mbong passt de bal zonder na te denken. Daar is Arpini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arpini schiet op doel. Dobrea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FKM Nitra 5:0

80e minuut.
Martorello controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Isaksen neemt vlug de vrije trap. Arpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpini schiet op doel. Dobrea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FKM Nitra 6:0

87e minuut.
Pocierznicki haalt uit met een fantastische trap. Mäntysalmi heeft problemen om de bal te vangen. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek draait met de bal, schiet en ... Dobrea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FKM Nitra 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Bojovník 25%, FKM Nitra 75%.
FK Bojovník - FKM Nitra 7:0