Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Slavoj Vyšehrad exDynaMo Košice
Normal Tactiek gospel 3u
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
20 gemiddelde waardering 55.4
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen solid
hopeless Verdedigen adequate


3e minuut.
Meriač bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriač schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Meriač is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

4e minuut.
Salmelainen rent richting de bal. Salmelainen passt de bal met de wreef. Mechurchlishvili rent richting de bal. Mechurchlishvili schiet op doel. Domonkoš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - exDynaMo Košice 0:1

5e minuut.
Hornyák kan de bal niet met de borst controleren. Hornyák probeert naar een medespeler te passen. Salmelainen rent richting de bal. Salmelainen geeft een lange en hoge pass. Cavalieri krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Domonkoš met een harde bal richting middenveld. Mechurchlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili schiet op doel. Mano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - exDynaMo Košice 0:2

10e minuut.
Cavalieri probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kocoł de bal. Kocoł geeft een hoge lob. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mechurchlishvili is nu in balbezit. Mano rent richting de bal. Mechurchlishvili onderschept slim de pass. Mechurchlishvili haalt uit met een fantastische trap. Domonkoš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - exDynaMo Košice 0:3

23e minuut.
Hornyák geeft de bal voor. Salmelainen geeft een lange en hoge pass. Kriš kopt de bal weg. Nebigil rent richting de bal. Nebigil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Totka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri passt de bal zonder na te denken. Mechurchlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hornyák kan de bal niet met de borst controleren. Nebigil rent richting de bal. Nebigil speelt de bal door. Mechurchlishvili rent richting de bal. Mechurchlishvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - exDynaMo Košice 0:4

27e minuut.
Nebigil heeft problemen om de bal te vangen. Nebigil passt de bal zonder na te denken. Mechurchlishvili is nu in balbezit. Mechurchlishvili draait met de bal, schiet en ... Mano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Domonkoš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kriš de bal. Cavalieri is nu in balbezit. Cavalieri schiet op doel. Domonkoš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Cavalieri kan de bal niet met de borst controleren. Cavalieri met een sublieme pass. Mechurchlishvili rent richting de bal. Mechurchlishvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - exDynaMo Košice 0:5

34e minuut.
Jenočko heeft problemen om de bal te vangen. Mechurchlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nebigil de bal. Nebigil draait met de bal, schiet en ... Domonkoš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Klug is nu in balbezit. Klug met een sublieme pass. Mechurchlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili draait met de bal, schiet en ... Domonkoš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - exDynaMo Košice 0:6

37e minuut.
Salmelainen rent richting de bal. Salmelainen geeft een hoge lob. Daar is Cavalieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nebigil rent richting de bal. Nebigil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Meluch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salmelainen rent richting de bal. Salmelainen geeft een hoge lob. Mechurchlishvili krijgt zijn hoofd ertegen. Domonkoš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - exDynaMo Košice 0:7

44e minuut.
Mechurchlishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Mechurchlishvili met een sublieme pass. Nebigil is nu in balbezit. Cavalieri is nu in balbezit. Cavalieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slavoj Vyšehrad 81%, exDynaMo Košice 19%.
FC Slavoj Vyšehrad - exDynaMo Košice 0:7

46e minuut.
Cavalieri passt de bal in één keer door. Kocoł speelt de bal door. Nebigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri is nu in balbezit. Cavalieri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Cavalieri geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Domonkoš trapt de bal weg. Mechurchlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Majdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdan geeft een hoge lob. Cibuľa kopt de bal weg. Kocoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocoł geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Jenočko speelt de bal door. Salmelainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmelainen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mechurchlishvili de bal. Mechurchlishvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - exDynaMo Košice 0:8

72e minuut.
Daar is Nebigil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nebigil passt de bal in één keer door. Daar is Cavalieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nebigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebigil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Salmelainen is nu in balbezit. Salmelainen met een sublieme pass. Mechurchlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - exDynaMo Košice 0:9

81e minuut.
Cibuľa probeert de bal aan de voet te houden. Kocoł verovert de bal door een tackle van achteren. Nebigil heeft problemen om de bal te vangen. Mechurchlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Domonkoš met een harde bal richting middenveld. Hornyák kopt de bal weg. Jenočko heeft problemen om de bal te vangen. Nebigil rent richting de bal. Nebigil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Jenočko verovert de bal door een tackle van achteren. Jenočko met een sublieme pass. Kocoł rent richting de bal. Kocoł geeft een hoge lob. Mechurchlishvili maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - exDynaMo Košice 0:10

86e minuut.
Klug passt de bal met de wreef. Mechurchlishvili rent richting de bal. Majdan rent richting de bal. Mechurchlishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Mechurchlishvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - exDynaMo Košice 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slavoj Vyšehrad 90%, exDynaMo Košice 10%.
FC Slavoj Vyšehrad - exDynaMo Košice 0:11