Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
exDynaMo Košice FC Slavoj Vyšehrad
gospel 3u Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
14% Spel op eigen helft 86%
51 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 20.4
excellent Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
good Verdedigen hopeless


3e minuut.
Klug speelt de bal door. Kocoł probeert naar een medespeler te passen. Cavalieri is nu in balbezit. Cavalieri draait met de bal, schiet en ... Domonkoš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - FC Slavoj Vyšehrad 1:0

5e minuut.
Bałdys probeert naar een medespeler te passen. Hornyák is nu in balbezit. Hornyák passt de bal in één keer door. Mechurchlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili haalt uit met een fantastische trap. Paal! Mechurchlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili haalt uit met een fantastische trap. Mano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Domonkoš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Cieślar geeft een lange en hoge pass. Kocoł kopt de bal weg. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - FC Slavoj Vyšehrad 2:0

8e minuut.
Totka met een snelle inworp. Klug probeert naar een medespeler te passen. Hornyák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornyák geeft een lange en hoge pass. Cavalieri maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Cieślar kopt de bal weg. Klug controleert de bal met de borst. Salmelainen met een sublieme pass. Daar is Cavalieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavalieri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mano kopt de bal weg. Kriš heeft problemen om de bal te vangen. Cavalieri is nu in balbezit. Cavalieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - FC Slavoj Vyšehrad 3:0

16e minuut.
Meriač schiet op doel. Velican met een sublieme pass. Salmelainen kopt de bal weg. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kocoł rent richting de bal. Kocoł geeft een lange en hoge pass. Mechurchlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - FC Slavoj Vyšehrad 4:0

26e minuut.
Kriš geeft de bal voor. Hornyák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornyák passt de bal in één keer door. Mechurchlishvili heeft problemen om de bal te vangen. Mechurchlishvili schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kriš heeft problemen om de bal te vangen. Cavalieri probeert naar een medespeler te passen. Daar is Salmelainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salmelainen haalt uit met een fantastische trap. Domonkoš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mechurchlishvili rent richting de bal. Mechurchlishvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - FC Slavoj Vyšehrad 5:0

29e minuut.
Cieślar geeft een hoge lob. Mano heeft problemen om de bal te vangen. Mechurchlishvili rent richting de bal. Mechurchlishvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - FC Slavoj Vyšehrad 6:0

30e minuut.
Cavalieri passt de bal zonder na te denken. Salmelainen rent richting de bal. Salmelainen passt de bal zonder na te denken. Mechurchlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili schiet op doel. Domonkoš bokst de bal weg.

30e minuut.
Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri draait met de bal, schiet en ... Kriš probeert de bal aan de voet te houden. Mechurchlishvili is nu in balbezit. Mechurchlishvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - FC Slavoj Vyšehrad 7:0

33e minuut.
Klungelig pakt Jenočko de bal. Cavalieri verovert de bal door een tackle van achteren. Cavalieri passt de bal zonder na te denken. Mechurchlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hornyák geeft een lange en hoge pass. Klug rent richting de bal. Klug geeft een hoge lob. Kocoł kan de bal niet met de borst controleren. Kocoł geeft een lange en hoge pass. Domonkoš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mechurchlishvili is nu in balbezit. Mechurchlishvili draait met de bal, schiet en ... Domonkoš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - FC Slavoj Vyšehrad 8:0

37e minuut.
Mechurchlishvili is nu in balbezit. Mechurchlishvili schiet op doel. Mano probeert de bal aan de voet te houden. Hornyák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornyák draait met de bal, schiet en ... Domonkoš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Jenočko passt de bal met de wreef. Majdan rent richting de bal. Majdan speelt de bal door. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Cavalieri rent richting de bal. Cavalieri draait met de bal, schiet en ... Mano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mechurchlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - FC Slavoj Vyšehrad 9:0

43e minuut.
Kocoł heeft problemen om de bal te vangen. Kocoł met een sublieme pass. Salmelainen probeert naar een medespeler te passen. Mechurchlishvili rent richting de bal. Mechurchlishvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - FC Slavoj Vyšehrad 10:0

44e minuut.
Klug bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri verovert de bal door een tackle van achteren. Salmelainen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mechurchlishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mechurchlishvili draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: exDynaMo Košice 18%, FC Slavoj Vyšehrad 82%.
exDynaMo Košice - FC Slavoj Vyšehrad 10:0

48e minuut.
Bałdys zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kocoł rent richting de bal. Kocoł geeft een hoge lob. Cavalieri maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Mano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domonkoš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Salmelainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili heeft problemen om de bal te vangen. Mechurchlishvili passt de bal zonder na te denken. Cavalieri rent richting de bal. Cavalieri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mechurchlishvili passt de bal zonder na te denken. Salmelainen rent richting de bal. Salmelainen met een sublieme pass. Cavalieri is nu in balbezit. Cavalieri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hornyák zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Totka de bal. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kocoł met een sublieme pass. Salmelainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmelainen passt de bal zonder na te denken. Cavalieri is nu in balbezit. Cavalieri draait met de bal, schiet en ... Domonkoš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - FC Slavoj Vyšehrad 11:0

64e minuut.
Salmelainen rent richting de bal. Salmelainen met een sublieme pass. Mechurchlishvili is nu in balbezit. Mechurchlishvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - FC Slavoj Vyšehrad 12:0

65e minuut.
Jenočko speelt de bal door. Majdan rent richting de bal. Majdan passt de bal zonder na te denken. Mechurchlishvili rent richting de bal. Mechurchlishvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Klungelig pakt Cieślar de bal. Salmelainen is nu in balbezit. Salmelainen geeft een hoge lob. Mechurchlishvili is nu in balbezit. Mechurchlishvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Domonkoš trapt de bal weg. Kocoł kopt de bal weg. Mechurchlishvili is nu in balbezit. Hornyák rent richting de bal. Hornyák geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Salmelainen passt de bal zonder na te denken. Daar is Kocoł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocoł probeert naar een medespeler te passen. Cavalieri is nu in balbezit. Cavalieri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Salmelainen probeert naar een medespeler te passen. Kocoł controleert de bal met de borst. Totka is nu in balbezit. Kocoł onderschept slim de pass. Kocoł passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal. Kriš rent richting de bal. Kriš geeft de bal voor. Bałdys kopt de bal weg. Kocoł geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cavalieri rent richting de bal. Cavalieri schiet op doel. Domonkoš maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - FC Slavoj Vyšehrad 13:0

76e minuut.
Klug is nu in balbezit. Klug passt de bal zonder na te denken. Mechurchlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili draait met de bal, schiet en ... Domonkoš maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cavalieri kopt de bal weg. Salmelainen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mechurchlishvili rent richting de bal. Mechurchlishvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - FC Slavoj Vyšehrad 14:0

79e minuut.
Habarka probeert naar een medespeler te passen. Meriač heeft problemen om de bal te vangen. Cavalieri verovert de bal door een tackle van achteren. Cavalieri schiet op doel. Domonkoš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - FC Slavoj Vyšehrad 15:0

84e minuut.
Cieślar speelt de bal door. Kocoł is nu in balbezit. Kocoł passt de bal zonder na te denken. Cavalieri is nu in balbezit. Cavalieri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Daar is Kocoł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocoł probeert naar een medespeler te passen. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri haalt uit met een fantastische trap. Domonkoš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - FC Slavoj Vyšehrad 16:0

88e minuut.
Meriač probeert naar een medespeler te passen. Habarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Mechurchlishvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - FC Slavoj Vyšehrad 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: exDynaMo Košice 11%, FC Slavoj Vyšehrad 89%.
exDynaMo Košice - FC Slavoj Vyšehrad 17:0