Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Artmedia Petržalka 1898 FK BA RENDEZ
Normal Tactiek Majco
42% Balbezit 58%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 52.2
average Schieten outstanding
poor Passen solid
poor Verdedigen very good


4e minuut.
Sadecki passt de bal in één keer door. Staikos rent richting de bal. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK BA RENDEZ 0:1

4e minuut.
Perina met een sublieme pass. Lečík bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gontarewicz schiet op doel. Las kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Cernaj onderschept slim de pass. Velican onderschept slim de pass. Velican geeft een hoge lob. Daar is Gontarewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK BA RENDEZ 0:2

10e minuut.
Daar is Gontarewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Begala is nu in balbezit. Gontarewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Staikos is nu in balbezit. Staikos schiet op doel. Las verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Staikos is nu in balbezit. Staikos passt de bal zonder na te denken. Daar is Gontarewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK BA RENDEZ 0:3

15e minuut.
Sadecki is nu in balbezit. Sadecki speelt de bal door. Staikos heeft problemen om de bal te vangen. Staikos geeft de bal voor. Klungelig pakt Begala de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zolowski zal de hoekschop nemen. Staikos krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK BA RENDEZ 0:4

18e minuut.
Staikos is nu in balbezit. Staikos speelt de bal door. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Las probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK BA RENDEZ 0:5

22e minuut.
Sena is nu in balbezit. Staikos verovert de bal door een tackle van achteren. Staikos passt de bal met de wreef. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK BA RENDEZ 0:6

27e minuut.
Staikos rent richting de bal. Staikos passt de bal zonder na te denken. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Gontarewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gontarewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Las probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK BA RENDEZ 0:7

29e minuut.
Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK BA RENDEZ 0:8

30e minuut.
Sena is nu in balbezit. Gontarewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gontarewicz speelt de bal door. Staikos is nu in balbezit. Staikos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Zolowski geeft een hoge lob. Staikos rent richting de bal. Staikos haalt uit met een fantastische trap. Sič probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Las probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK BA RENDEZ 0:9

34e minuut.
Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican passt de bal in één keer door. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sena de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK BA RENDEZ 0:10

37e minuut.
Lečík bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican verovert de bal door een tackle van achteren. Velican geeft een lange en hoge pass. Gontarewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Las werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK BA RENDEZ 0:11

39e minuut.
Velican rent richting de bal. Velican passt de bal in één keer door. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ... Las werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK BA RENDEZ 0:12

39e minuut.
Daar is Perina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gontarewicz is nu in balbezit. Perina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perina krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz geeft een lange en hoge pass. Sič heeft problemen om de bal te vangen. Staikos rent richting de bal. Staikos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Velican, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staikos probeert naar een medespeler te passen. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz schiet op doel. Las probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK BA RENDEZ 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artmedia Petržalka 1898 86%, FK BA RENDEZ 14%.
Artmedia Petržalka 1898 - FK BA RENDEZ 0:13

47e minuut.
Sič geeft een hoge lob. Chasko controleert de bal met de borst. Stanik geeft een lange en hoge pass. Staikos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK BA RENDEZ 0:14

51e minuut.
Staikos onderschept slim de pass. Staikos passt de bal zonder na te denken. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Begala de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gontarewicz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK BA RENDEZ 0:15

54e minuut.
Kostourek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostourek passt de bal zonder na te denken. Laurens probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gontarewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK BA RENDEZ 0:16

56e minuut.
Inworp. Zolowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz geeft een lange en hoge pass. Staikos is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sadecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gontarewicz kopt de bal weg. Staikos heeft problemen om de bal te vangen. Sič is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sadecki neemt de hoekschop. Gontarewicz springt en kopt de bal. Las probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Staikos de bal. Staikos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK BA RENDEZ 0:17

58e minuut.
Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Staikos passt de bal in één keer door. Sadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadecki geeft een lange en hoge pass. Gontarewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK BA RENDEZ 0:18

60e minuut.
Zolowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Velican kan de bal niet met de borst controleren. Velican geeft een lange en hoge pass. Staikos is nu in balbezit. Staikos geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK BA RENDEZ 0:19

63e minuut.
Ghiţă geeft een lange en hoge pass. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz passt de bal met de wreef. Daar is Staikos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staikos draait met de bal, schiet en ... Las verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Staikos is nu in balbezit. Staikos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK BA RENDEZ 0:20

67e minuut.
Velican probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gontarewicz de bal. Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Zolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolowski geeft de bal voor. Sič kopt de bal weg. Zolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Velican speelt de bal door. Zolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolowski passt de bal in één keer door. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Velican probeert naar een medespeler te passen. Zolowski is nu in balbezit. Zolowski probeert naar een medespeler te passen. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Bodnarovský heeft problemen om de bal te vangen. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican met een sublieme pass. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Cernaj geeft de bal voor. Inworp. Sadecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Velican is nu in balbezit. Velican schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Doeltrap. Las trapt de bal weg. Sadecki kopt de bal weg. Gontarewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Zolowski is nu in balbezit. Zolowski geeft een lange en hoge pass. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ... Las maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK BA RENDEZ 0:21

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Las trapt de bal weg. Velican speelt de bal door. Klungelig pakt Gontarewicz de bal. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Petržalka 1898 - FK BA RENDEZ 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artmedia Petržalka 1898 88%, FK BA RENDEZ 12%.
Artmedia Petržalka 1898 - FK BA RENDEZ 0:22