Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK BA RENDEZ Artmedia Petržalka 1898
Majco Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
57 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 17
wonderbaarlijk Schieten matig
zeer goed Passen waardeloos
zeer goed Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Gontarewicz passt de bal zonder na te denken. Velican rent richting de bal. Velican passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Staikos de bal. Staikos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Stanik onderschept slim de pass. Stanik probeert naar een medespeler te passen. Zolowski speelt de bal door. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Sadecki onderschept slim de pass. Sadecki met een sublieme pass. Daar is Gontarewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Staikos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Las werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Artmedia Petržalka 1898 1:0

12e minuut.
Sadecki met de inworp. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz probeert naar een medespeler te passen. Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Staikos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Velican, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velican speelt de bal door. Zolowski rent richting de bal. Zolowski geeft een lange en hoge pass. Gontarewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Las met een harde bal richting middenveld. Zolowski kopt de bal weg. Gontarewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gontarewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Artmedia Petržalka 1898 2:0

18e minuut.
Sadecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Velican kan de bal niet met de borst controleren. Velican probeert naar een medespeler te passen. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Las probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sadecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zolowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Las trapt de bal weg. Velican kopt de bal weg. Sena rent richting de bal. Gontarewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Artmedia Petržalka 1898 3:0

21e minuut.
Kostourek met een sublieme pass. Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Staikos passt de bal zonder na te denken. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gontarewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Staikos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gontarewicz is nu in balbezit. Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Staikos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Artmedia Petržalka 1898 4:0

23e minuut.
Perina speelt de bal door. Bodnarovský is nu in balbezit. Gontarewicz onderschept slim de pass. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Las werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Artmedia Petržalka 1898 5:0

26e minuut.
Zolowski rent richting de bal. Zolowski probeert naar een medespeler te passen. Gontarewicz heeft problemen om de bal te vangen. Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Staikos haalt uit met een fantastische trap. Las bokst de bal weg. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ... Las probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Artmedia Petržalka 1898 6:0

28e minuut.
Bodnarovský probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Sorbo met een snelle inworp. Sadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadecki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ghiţă is nu in balbezit. Ghiţă passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Staikos de bal. Staikos geeft de bal voor. Gontarewicz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Staikos is nu in balbezit. Velican rent richting de bal. Velican passt de bal met de wreef. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Stanik onderschept slim de pass. Velican rent richting de bal. Velican passt de bal zonder na te denken. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Artmedia Petržalka 1898 7:0

37e minuut.
Zolowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Velican heeft problemen om de bal te vangen. Velican geeft een hoge lob. Staikos is nu in balbezit. Staikos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Artmedia Petržalka 1898 8:0

39e minuut.
Staikos heeft problemen om de bal te vangen. Staikos passt de bal zonder na te denken. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Las maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Artmedia Petržalka 1898 9:0

40e minuut.
Perina rent richting de bal. Perina passt de bal in één keer door. Bodnarovský rent richting de bal. Gontarewicz onderschept slim de pass. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Artmedia Petržalka 1898 10:0

41e minuut.
Zolowski passt de bal met de wreef. Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz rent richting de bal. Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Staikos schiet op doel. De bal raakt de paal. Velican geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bodnarovský de bal. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz schiet op doel. Paal!

43e minuut.
Velican passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zolowski de bal. Zolowski speelt de bal door. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK BA RENDEZ 19%, Artmedia Petržalka 1898 81%.
FK BA RENDEZ - Artmedia Petržalka 1898 10:0

46e minuut.
Bonoso passt de bal met de wreef. Sirko heeft problemen om de bal te vangen. Staikos speelt de bal door. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Artmedia Petržalka 1898 11:0

48e minuut.
Begala geeft de bal voor. Zolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolowski geeft de bal voor. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ... Las probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz passt de bal zonder na te denken. Staikos rent richting de bal. Staikos draait met de bal, schiet en ... Las werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Artmedia Petržalka 1898 12:0

53e minuut.
Sadecki is nu in balbezit. Sadecki geeft de bal voor. Sirko kan de bal niet met de borst controleren. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Artmedia Petržalka 1898 13:0

54e minuut.
Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Staikos speelt de bal door. Zolowski is nu in balbezit. Zolowski geeft een lange en hoge pass. Gontarewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Doeltrap. Las met een harde bal richting middenveld. Zolowski kopt de bal weg. Daar is Staikos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staikos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Velican kopt de bal weg. Sirko heeft problemen om de bal te vangen. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Las probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Artmedia Petržalka 1898 14:0

61e minuut.
Staikos is nu in balbezit. Staikos geeft de bal voor. Klungelig pakt Gontarewicz de bal. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Las werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Artmedia Petržalka 1898 15:0

63e minuut.
Sadecki kopt de bal weg. Cernaj rent richting de bal. Gontarewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gontarewicz schiet op doel. Las werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Velican is nu in balbezit. Velican passt de bal met de wreef. Begala is nu in balbezit. Gontarewicz onderschept slim de pass. Gontarewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Artmedia Petržalka 1898 16:0

66e minuut.
Staikos rent richting de bal. Staikos passt de bal met de wreef. Velican is nu in balbezit. Staikos rent richting de bal. Staikos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Artmedia Petržalka 1898 17:0

66e minuut.
Sułowski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Gontarewicz speelt de bal door. Sułowski is nu in balbezit. Gontarewicz is nu in balbezit. Klungelig pakt Sułowski de bal. Sułowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Sułowski passt de bal met de wreef. Sadecki heeft problemen om de bal te vangen. Sadecki passt de bal zonder na te denken. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Artmedia Petržalka 1898 18:0

73e minuut.
Velican is nu in balbezit. Velican geeft een lange en hoge pass. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Las maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Artmedia Petržalka 1898 19:0

74e minuut.
Perina verovert de bal door een tackle van achteren. Perina met een sublieme pass. Cernaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski onderschept slim de pass. Sułowski schiet op doel. Las kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Las speelt de bal door. Sadecki kopt de bal weg. Daar is Gontarewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Sič probeert de bal aan de voet te houden. Las kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sułowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Artmedia Petržalka 1898 20:0

76e minuut.
Gontarewicz passt de bal in één keer door. Sułowski is nu in balbezit. Sena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sułowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Velican met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Gontarewicz speelt de bal door. Daar is Sułowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski onderschept slim de pass. Sułowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Zolowski geeft een lange en hoge pass. Sič kopt de bal weg. Sadecki speelt de bal door. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz schiet op doel. De bal raakt de paal. Sułowski is nu in balbezit. Sułowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Sadecki is nu in balbezit. Sadecki speelt de bal door. Daar is Sułowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Artmedia Petržalka 1898 21:0

86e minuut.
Perina speelt de bal door. Daar is Komár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Begala probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zolowski neemt de hoekschop. Gontarewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Las kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Begala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sadecki heeft problemen om de bal te vangen. Sułowski rent richting de bal. Sułowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sič de bal onder controle te krijgen. Las werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Artmedia Petržalka 1898 22:0

89e minuut.
Velican onderschept slim de pass. Velican met een sublieme pass. Sič rent richting de bal. Gontarewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gontarewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Artmedia Petržalka 1898 23:0

90e minuut.
Gontarewicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perina. Gontarewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Velican zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Las maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK BA RENDEZ 14%, Artmedia Petržalka 1898 86%.
FK BA RENDEZ - Artmedia Petržalka 1898 23:0