Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zeleziari FA GENESIS
novinka Tactiek 111
66% Balbezit 34%
14% Spel op eigen helft 86%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 17.4
adequate Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Balcerzak geeft de bal voor. Daar is Vlaszák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuťafáj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuťafáj draait met de bal, schiet en ... Busietta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FA GENESIS 1:0

6e minuut.
Razvigorov geeft de bal voor. Soják heeft problemen om de bal te vangen. Krogstad begaat een overtreding. Krogstad krijgt een gele kaart.

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Busietta met een harde bal richting middenveld. Serdült kopt de bal weg. Kuťafáj rent richting de bal. Kuťafáj draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Stolpa kopt de bal weg. Serdült heeft problemen om de bal te vangen. Serdült met een sublieme pass. Kuťafáj is nu in balbezit. Kuťafáj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Lawome speelt de bal door. Rongioletti rent richting de bal. Rongioletti geeft de bal voor. Soják krijgt zijn hoofd ertegen. Busietta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FA GENESIS 2:0

16e minuut.
Kuťafáj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuťafáj passt de bal met de wreef. Soják is nu in balbezit. Soják schiet op doel. Busietta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FA GENESIS 3:0

20e minuut.
Kielec is nu in balbezit. Kuťafáj verovert de bal door een tackle van achteren. Rongioletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rongioletti haalt uit met een fantastische trap. Busietta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Kuťafáj de bal onder controle te krijgen. Serdült bereikt de bal nog maar net als eerste. Serdült met een sublieme pass. Bogusz rent richting de bal. Bogusz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bogusz heeft problemen om de bal te vangen. Bogusz passt de bal in één keer door. Kuťafáj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuťafáj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FA GENESIS 4:0

37e minuut.
Klungelig pakt Lawome de bal. Lawome passt de bal met de wreef. Rongioletti probeert naar een medespeler te passen. Kuťafáj rent richting de bal. Kuťafáj draait met de bal, schiet en ... Busietta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Soják is nu in balbezit. Soják schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FA GENESIS 5:0

38e minuut.
Barangsano speelt de bal door. Pintilii is nu in balbezit. Soják onderschept slim de pass. Soják haalt uit met een fantastische trap. Busietta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Bogusz geeft een hoge lob. Soják bereikt de bal nog maar net als eerste. Soják passt de bal met de wreef. Kuťafáj rent richting de bal. Kuťafáj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Serdült speelt de bal door. Bogusz geeft een hoge lob. Kuťafáj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuťafáj haalt uit met een fantastische trap. Busietta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FA GENESIS 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeleziari 15%, FA GENESIS 85%.
Zeleziari - FA GENESIS 6:0

46e minuut.
Kuťafáj onderschept slim de pass. Kuťafáj passt de bal met de wreef. Serdült rent richting de bal. Serdült draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FA GENESIS 7:0

48e minuut.
Serdült passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bogusz de bal. Bogusz passt de bal met de wreef. Kuťafáj is nu in balbezit. Kuťafáj draait met de bal, schiet en ... Busietta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FA GENESIS 8:0

49e minuut.
Rongioletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rongioletti passt de bal zonder na te denken. Kuťafáj is nu in balbezit. Kuťafáj haalt uit met een fantastische trap. Busietta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FA GENESIS 9:0

51e minuut.
Tsagarakis heeft problemen om de bal te vangen. Serdült met een sublieme pass. Kuťafáj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuťafáj haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bogusz verovert de bal door een tackle van achteren. Bogusz probeert naar een medespeler te passen. Soják rent richting de bal. Soják schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FA GENESIS 10:0

57e minuut.
Adair is nu in balbezit. Stolpa speelt de bal door. Bogusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogusz geeft een hoge lob. Kuťafáj maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Wieruchowski is nu in balbezit. Rongioletti onderschept slim de pass. Rongioletti probeert naar een medespeler te passen. Kuťafáj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuťafáj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daar is Bogusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogusz met een sublieme pass. Soják is nu in balbezit. Soják schiet op doel. Busietta probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Serdült bereikt de bal nog maar net als eerste. Serdült passt de bal in één keer door. Kuťafáj rent richting de bal. Kuťafáj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Krogstad rent richting de bal. Serdült onderschept slim de pass. Serdült probeert naar een medespeler te passen. Kuťafáj is nu in balbezit. Kuťafáj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Stolpa is nu in balbezit. Stolpa geeft een hoge lob. Kuťafáj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuťafáj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FA GENESIS 11:0

72e minuut.
Kuťafáj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuťafáj haalt uit met een fantastische trap. Bogusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogusz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Tsagarakis kopt de bal weg. Rongioletti met een sublieme pass. Serdült met een sublieme pass. Kuťafáj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuťafáj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Busietta trapt de bal weg. Lawome kopt de bal weg. Kuťafáj rent richting de bal. Rongioletti rent richting de bal. Rongioletti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Rongioletti probeert naar een medespeler te passen. Serdült bereikt de bal nog maar net als eerste. Serdült probeert naar een medespeler te passen. Kuťafáj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuťafáj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Adair met een sublieme pass. Rongioletti rent richting de bal. Rongioletti met een sublieme pass. Kuťafáj rent richting de bal. Kuťafáj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Rongioletti heeft problemen om de bal te vangen. Rongioletti passt de bal zonder na te denken. Soják is nu in balbezit. Soják haalt uit met een fantastische trap. Busietta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Klungelig pakt Soják de bal. Busietta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Serdült rent richting de bal. Serdült passt de bal in één keer door. Bogusz met een sublieme pass. Daar is Kuťafáj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuťafáj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeleziari 13%, FA GENESIS 87%.
Zeleziari - FA GENESIS 11:0