Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
exDynaMo Košice FKM Nitra
gospel 3u Tactiek mini
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 31.5
very good Schieten weak
solid Passen poor
adequate Verdedigen weak


4e minuut.
Nebigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebigil met een sublieme pass. Harabagiu heeft problemen om de bal te vangen. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kocoł is nu in balbezit. Kocoł geeft een hoge lob. Klungelig pakt İlhanlar de bal. Nebigil rent richting de bal. Nebigil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Cavalieri probeert naar een medespeler te passen. Kocoł is nu in balbezit. Kocoł speelt de bal door. Mechurchlishvili is nu in balbezit. Mechurchlishvili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Turnbull de bal. Mechurchlishvili is nu in balbezit. Mechurchlishvili passt de bal zonder na te denken. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Turnbull rent richting de bal. Mechurchlishvili onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mäntysalmi. Mechurchlishvili is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salmelainen wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - FKM Nitra 1:0

29e minuut.
Turnbull geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kocoł met een snelle inworp. Nebigil heeft problemen om de bal te vangen. Nebigil geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Hornyák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornyák passt de bal zonder na te denken. Salmelainen heeft problemen om de bal te vangen. Salmelainen geeft een hoge lob. Mechurchlishvili springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: exDynaMo Košice 38%, FKM Nitra 62%.
exDynaMo Košice - FKM Nitra 1:0

61e minuut.
ter Wee is nu in balbezit. Harabagiu rent richting de bal. Nebigil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nebigil krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Nebigil probeert de bal aan de voet te houden. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri heeft problemen om de bal te vangen. Cavalieri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Salmelainen probeert naar een medespeler te passen. Mechurchlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Turnbull bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili onderschept slim de pass. Mechurchlishvili draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Mechurchlishvili is nu in balbezit. Salmelainen is nu in balbezit. Salmelainen speelt de bal door. Nebigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebigil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bahlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri rent richting de bal. Bahlmann onderschept slim de pass. Nebigil verovert de bal door een tackle van achteren. Nebigil draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: exDynaMo Košice 27%, FKM Nitra 73%.
exDynaMo Košice - FKM Nitra 1:0