Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Bojovník FC Slavoj Vyšehrad
4-3-3 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
13% Spel op eigen helft 87%
51 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 20.1
outstanding Schieten weak
very good Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Miriuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenočko verovert de bal door een tackle van achteren. Pocierznicki verovert de bal door een tackle van achteren. Pocierznicki geeft een hoge lob. Patrzałek springt en kopt de bal. Domonkoš bokst de bal weg.

4e minuut.
Miriuta rent richting de bal. Miriuta geeft de bal voor. Pocierznicki is nu in balbezit. Pocierznicki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FC Slavoj Vyšehrad 1:0

7e minuut.
Isaksen verovert de bal door een tackle van achteren. Isaksen passt de bal met de wreef. Daar is Patrzałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pocierznicki is nu in balbezit. Pocierznicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Jenočko rent richting de bal. Patrzałek onderschept slim de pass. Patrzałek speelt de bal door. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FC Slavoj Vyšehrad 2:0

12e minuut.
Dubovič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mbong rent richting de bal. Mbong speelt de bal door. Patrzałek heeft problemen om de bal te vangen. Patrzałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FC Slavoj Vyšehrad 3:0

15e minuut.
Arpini rent richting de bal. Arpini passt de bal zonder na te denken. Patrzałek rent richting de bal. Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki schiet op doel. Domonkoš bokst de bal weg.

16e minuut.
Əmirov geeft de bal voor. Totka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbong verovert de bal door een tackle van achteren. Mbong geeft een hoge lob. Patrzałek springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Domonkoš probeert naar een medespeler te passen. Isaksen kopt de bal weg. Patrzałek heeft problemen om de bal te vangen. Patrzałek draait met de bal, schiet en ... Domonkoš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Majdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuta verovert de bal door een tackle van achteren. Miriuta speelt de bal door. Arpini is nu in balbezit. Arpini haalt uit met een fantastische trap. Domonkoš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FC Slavoj Vyšehrad 4:0

21e minuut.
Isaksen probeert naar een medespeler te passen. Patrzałek rent richting de bal. Daar is Patrzałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patrzałek schiet op doel. Domonkoš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FC Slavoj Vyšehrad 5:0

23e minuut.
Mano is nu in balbezit. Patrzałek verovert de bal door een tackle van achteren. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki haalt uit met een fantastische trap. Domonkoš probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Klug heeft problemen om de bal te vangen. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki passt de bal zonder na te denken. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FC Slavoj Vyšehrad 6:0

28e minuut.
Miriuta is nu in balbezit. Miriuta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Patrzałek de bal. Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FC Slavoj Vyšehrad 7:0

30e minuut.
Dubovič geeft een hoge lob. Patrzałek is nu in balbezit. Klungelig pakt Patrzałek de bal. Arpini rent richting de bal. Arpini haalt uit met een fantastische trap. Domonkoš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arpini is nu in balbezit. Arpini draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Isaksen probeert naar een medespeler te passen. Totka heeft problemen om de bal te vangen. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek schiet op doel. Domonkoš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FC Slavoj Vyšehrad 8:0

36e minuut.
Pocierznicki rent richting de bal. Miriuta rent richting de bal. Miriuta passt de bal zonder na te denken. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Miriuta probeert naar een medespeler te passen. Pocierznicki probeert de bal aan de voet te houden. Jenočko speelt de bal door. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FC Slavoj Vyšehrad 9:0

42e minuut.
Pocierznicki schiet op doel. Domonkoš probeert naar een medespeler te passen. Isaksen probeert naar een medespeler te passen. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Arpini is nu in balbezit. Arpini draait met de bal, schiet en ... Domonkoš bokst de bal weg. Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FC Slavoj Vyšehrad 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Bojovník 13%, FC Slavoj Vyšehrad 87%.
FK Bojovník - FC Slavoj Vyšehrad 10:0

46e minuut.
Habarka passt de bal zonder na te denken. Daar is Pocierznicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habarka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Habarka krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Mbong geeft de bal voor. Domonkoš met een sublieme pass. Isaksen kopt de bal weg. Daar is Patrzałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patrzałek schiet op doel. Domonkoš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Sisča rent richting de bal. Isaksen onderschept slim de pass. Isaksen passt de bal zonder na te denken. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Mbong kan de bal niet met de borst controleren. Klug probeert naar een medespeler te passen. Miriuta probeert naar een medespeler te passen. Pocierznicki is nu in balbezit. Pocierznicki draait met de bal, schiet en ... Domonkoš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Zsolnai passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mbong de bal. Mbong passt de bal met de wreef. Daar is Patrzałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FC Slavoj Vyšehrad 11:0

60e minuut.
Daar is Miriuta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miriuta geeft de bal voor. Klungelig pakt Kriš de bal. Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Domonkoš met een harde bal richting middenveld. Mbong kopt de bal weg. Arpini rent richting de bal. Arpini draait met de bal, schiet en ... Domonkoš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Mbong bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Arpini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arpini passt de bal in één keer door. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FC Slavoj Vyšehrad 12:0

66e minuut.
Domonkoš speelt de bal door. Isaksen probeert de bal met de borst te controleren. Isaksen speelt de bal door. Daar is Patrzałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patrzałek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arpini rent richting de bal. Arpini haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Domonkoš met een harde bal richting middenveld. Mbong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mbong probeert naar een medespeler te passen. Daar is Patrzałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Domonkoš trapt de bal weg van het doel. Mbong kopt de bal weg. Pocierznicki rent richting de bal. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FC Slavoj Vyšehrad 13:0

70e minuut.
Rojas komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Rojas geeft de bal voor. Arpini kopt de bal weg. Klungelig pakt Patrzałek de bal. Patrzałek draait met de bal, schiet en ... Domonkoš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FC Slavoj Vyšehrad 14:0

78e minuut.
Mano geeft de bal voor. Əmirov rent richting de bal. Əmirov met een sublieme pass. Isaksen geeft een lange en hoge pass. Patrzałek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FC Slavoj Vyšehrad 15:0

81e minuut.
Majdan rent richting de bal. Rojas verovert de bal door een tackle van achteren. Rojas passt de bal in één keer door. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FC Slavoj Vyšehrad 16:0

82e minuut.
Habarka met een sublieme pass. Sisča bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek onderschept slim de pass. Patrzałek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FC Slavoj Vyšehrad 17:0

84e minuut.
Meluch met een snelle inworp. Jenočko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas verovert de bal door een tackle van achteren. Rojas draait met de bal, schiet en ... Domonkoš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FC Slavoj Vyšehrad 18:0

86e minuut.
Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas passt de bal zonder na te denken. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap. Domonkoš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FC Slavoj Vyšehrad 19:0

87e minuut.
Daar is Sisča, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patrzałek verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Patrzałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FC Slavoj Vyšehrad 20:0

89e minuut.
Miriuta rent richting de bal. Miriuta passt de bal zonder na te denken. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap. Domonkoš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bojovník - FC Slavoj Vyšehrad 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Bojovník 14%, FC Slavoj Vyšehrad 86%.
FK Bojovník - FC Slavoj Vyšehrad 21:0