Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Slavoj Vyšehrad FK Bojovník
Normal Tactiek 4-3-3
39% Balbezit 61%
88% Spel op eigen helft 12%
1 Doelpogingen 54
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 53.5
poor Schieten outstanding
unsatisfactory Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Miriuta met een snelle inworp. Daar is Isaksen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isaksen passt de bal in één keer door. Mbong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbong haalt uit met een fantastische trap. Domonkoš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK Bojovník 0:1

2e minuut.
Miriuta is nu in balbezit. Miriuta passt de bal zonder na te denken. Mbong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbong speelt de bal door. Arpini bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Arpini rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK Bojovník 0:2

3e minuut.
Meriač probeert naar een medespeler te passen. Habarka is nu in balbezit. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek draait met de bal, schiet en ... Domonkoš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK Bojovník 0:3

4e minuut.
Daar is Habarka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meriač bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek onderschept slim de pass. Patrzałek schiet op doel. Domonkoš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK Bojovník 0:4

7e minuut.
Miriuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuta speelt de bal door. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK Bojovník 0:5

10e minuut.
Isaksen is nu in balbezit. Isaksen speelt de bal door. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Patrzałek onderschept slim de pass. Patrzałek met een sublieme pass. Arpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK Bojovník 0:6

14e minuut.
Pocierznicki onderschept slim de pass. Pocierznicki speelt de bal door. Patrzałek rent richting de bal. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Maddalena onderschept slim de pass. Maddalena geeft een lange en hoge pass. Pocierznicki kopt de bal weg. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK Bojovník 0:7

19e minuut.
Patrzałek heeft problemen om de bal te vangen. Klug onderschept slim de pass. Isaksen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Isaksen krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Mbong met een sublieme pass. Arpini rent richting de bal. Arpini passt de bal met de wreef. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK Bojovník 0:8

24e minuut.
Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pocierznicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pocierznicki schiet op doel. Mano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK Bojovník 0:9

26e minuut.
Mbong is nu in balbezit. Mbong passt de bal in één keer door. Mano bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek verovert de bal door een tackle van achteren. Patrzałek schiet op doel. Domonkoš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpini draait met de bal, schiet en ... Domonkoš maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Pocierznicki is nu in balbezit. Miriuta is nu in balbezit. Miriuta passt de bal in één keer door. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klug is nu in balbezit. Mbong onderschept slim de pass. Mbong speelt de bal door. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek schiet op doel. Domonkoš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Mbong passt de bal in één keer door. Patrzałek rent richting de bal. Arpini rent richting de bal. Arpini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK Bojovník 0:10

33e minuut.
Miriuta speelt de bal door. Arpini heeft problemen om de bal te vangen. Arpini speelt de bal door. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek schiet op doel. Domonkoš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK Bojovník 0:11

35e minuut.
Miriuta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kriš de bal. Mano rent richting de bal. Patrzałek onderschept slim de pass. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap. Domonkoš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Patrzałek is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Arpini de bal. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mbong kopt de bal weg. Daar is Klug, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap. Domonkoš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK Bojovník 0:12

42e minuut.
Arpini rent richting de bal. Arpini passt de bal in één keer door. Pocierznicki probeert de bal met de borst te controleren. Pocierznicki haalt uit met een fantastische trap. Domonkoš maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Miriuta rent richting de bal. Miriuta met een sublieme pass. Arpini is nu in balbezit. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slavoj Vyšehrad 86%, FK Bojovník 14%.
FC Slavoj Vyšehrad - FK Bojovník 0:12

46e minuut.
Pocierznicki geeft de bal voor. Patrzałek kopt de bal weg. Klungelig pakt Arpini de bal. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Miriuta passt de bal in één keer door. Daar is Jenočko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenočko probeert naar een medespeler te passen. Arpini is nu in balbezit. Arpini schiet op doel. Domonkoš bokst de bal weg.

52e minuut.
Mbong speelt de bal door. Daar is Arpini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Totka. Arpini raakt geblesseerd tijdens het duel. Arpini wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Miriuta heeft problemen om de bal te vangen. Miriuta passt de bal met de wreef. Patrzałek rent richting de bal. Pocierznicki is nu in balbezit. Pocierznicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Majdan geeft de bal voor. Daar is Isaksen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isaksen passt de bal in één keer door. Arpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Meluch met een sublieme pass. Maddalena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddalena passt de bal met de wreef. Pocierznicki is nu in balbezit. Pocierznicki haalt uit met een fantastische trap. Domonkoš bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Domonkoš speelt de bal door. Maddalena controleert de bal met de borst. Maddalena geeft de bal voor. Pocierznicki is nu in balbezit. Pocierznicki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Pocierznicki passt de bal met de wreef. Arpini is nu in balbezit. Arpini passt de bal met de wreef. Patrzałek heeft problemen om de bal te vangen. Patrzałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK Bojovník 0:13

62e minuut.
Majdan passt de bal in één keer door. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mano bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek verovert de bal door een tackle van achteren. Patrzałek schiet op doel. Domonkoš bokst de bal weg. Arpini heeft problemen om de bal te vangen. Arpini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK Bojovník 0:14

63e minuut.
Habarka probeert naar een medespeler te passen. Jenočko probeert naar een medespeler te passen. Mano bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek verovert de bal door een tackle van achteren. Patrzałek schiet op doel. Domonkoš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki schiet op doel. Domonkoš bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK Bojovník 0:15

69e minuut.
Klungelig pakt Miriuta de bal. Miriuta passt de bal zonder na te denken. Patrzałek is nu in balbezit. Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Meriač bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaksen verovert de bal door een tackle van achteren. Isaksen met een sublieme pass. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Totka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kriš trapt de bal weg. Mbong kopt de bal weg. Klungelig pakt Patrzałek de bal. Patrzałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK Bojovník 0:16

72e minuut.
Daar is Klug, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdan met een sublieme pass. Miriuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuta schiet op doel. Domonkoš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arpini is nu in balbezit. Arpini schiet op doel. Domonkoš werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Miriuta geeft een hoge lob. Pocierznicki kopt de bal weg. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK Bojovník 0:17

75e minuut.
Mbong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbong passt de bal met de wreef. Daar is Patrzałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arpini rent richting de bal. Arpini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK Bojovník 0:18

80e minuut.
Isaksen met een sublieme pass. Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki speelt de bal door. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek draait met de bal, schiet en ... Domonkoš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK Bojovník 0:19

81e minuut.
Arpini rent richting de bal. Mbong rent richting de bal. Mbong geeft een hoge lob. Daar is Patrzałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patrzałek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Arpini de bal. Mbong geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Patrzałek geeft de bal voor. Isaksen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kriš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arpini is nu in balbezit. Arpini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Kriš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriš geeft een lange en hoge pass. Miriuta geeft een lange en hoge pass. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Miriuta passt de bal met de wreef. Isaksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaksen passt de bal in één keer door. Patrzałek rent richting de bal. Patrzałek haalt uit met een fantastische trap. Domonkoš bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Vyšehrad - FK Bojovník 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slavoj Vyšehrad 89%, FK Bojovník 11%.
FC Slavoj Vyšehrad - FK Bojovník 0:20