Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zeleziari Artmedia Petržalka 1898
novinka Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
11% Spel op eigen helft 89%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 17.2
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


5e minuut.
Kuťafáj bereikt de bal nog maar net als eerste. Serdült is nu in balbezit. Serdült passt de bal met de wreef. Couécou rent richting de bal. Couécou draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - Artmedia Petržalka 1898 1:0

10e minuut.
Couécou is nu in balbezit. Couécou geeft de bal voor. Kuťafáj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuťafáj haalt uit met een fantastische trap. Las maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - Artmedia Petržalka 1898 2:0

12e minuut.
Stolpa verovert de bal door een tackle van achteren. Stolpa probeert naar een medespeler te passen. Bogusz speelt de bal door. Kuťafáj is nu in balbezit. Kuťafáj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Razvigorov passt de bal in één keer door. Bogusz is nu in balbezit. Bogusz geeft een hoge lob. Kuťafáj rent richting de bal. Kuťafáj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - Artmedia Petržalka 1898 3:0

22e minuut.
Bodnarovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Serdült onderschept slim de pass. Serdült passt de bal zonder na te denken. Kuťafáj heeft problemen om de bal te vangen. Kuťafáj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Lawome speelt de bal door. Bogusz speelt de bal door. Klungelig pakt Kuťafáj de bal. Kuťafáj draait met de bal, schiet en ... Las maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - Artmedia Petržalka 1898 4:0

30e minuut.
Rongioletti met de inworp. Lawome rent richting de bal. Lawome geeft een lange en hoge pass. Kuťafáj heeft problemen om de bal te vangen. Kuťafáj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Doeltrap. Las trapt de bal weg. Rongioletti kopt de bal weg. Kuťafáj rent richting de bal. Kuťafáj draait met de bal, schiet en ... Las kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Sič bereikt de bal nog maar net als eerste. Serdült verovert de bal door een tackle van achteren. Serdült passt de bal met de wreef. Kuťafáj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuťafáj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Couécou probeert de bal aan de voet te houden. Bogusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogusz geeft een lange en hoge pass. Kuťafáj rent richting de bal. Kuťafáj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Las probeert naar een medespeler te passen. Serdült kopt de bal weg. Couécou is nu in balbezit. Couécou haalt uit met een fantastische trap. Las werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - Artmedia Petržalka 1898 5:0

43e minuut.
Rongioletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rongioletti speelt de bal door. Couécou is nu in balbezit. Couécou haalt uit met een fantastische trap. Las maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bogusz speelt de bal door. Serdült bereikt de bal nog maar net als eerste. Serdült passt de bal zonder na te denken. Couécou is nu in balbezit. Couécou draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeleziari 12%, Artmedia Petržalka 1898 88%.
Zeleziari - Artmedia Petržalka 1898 5:0

47e minuut.
Bodnarovský heeft problemen om de bal te vangen. Rongioletti is nu in balbezit. Rongioletti passt de bal in één keer door. Couécou rent richting de bal. Couécou draait met de bal, schiet en ... Las probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Stolpa verovert de bal door een tackle van achteren. Serdült bereikt de bal nog maar net als eerste. Serdült passt de bal in één keer door. Couécou rent richting de bal. Couécou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Rongioletti onderschept slim de pass. Rongioletti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Couécou de bal. Kuťafáj is nu in balbezit. Kuťafáj haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bogusz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serdült heeft problemen om de bal te vangen. Serdült geeft een hoge lob. Kuťafáj springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - Artmedia Petržalka 1898 6:0

57e minuut.
Bogusz met een sublieme pass. Couécou bereikt de bal nog maar net als eerste. Serdült is nu in balbezit. Couécou is nu in balbezit. Couécou haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Rongioletti passt de bal zonder na te denken. Serdült is nu in balbezit. Serdült passt de bal met de wreef. Daar is Couécou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Couécou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - Artmedia Petržalka 1898 7:0

65e minuut.
Bogusz met een snelle inworp. Couécou rent richting de bal. Sena is nu in balbezit. Couécou onderschept slim de pass. Couécou haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Begala trapt de bal weg van het doel. Inworp. Bogusz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serdült is nu in balbezit. Serdült geeft een lange en hoge pass. Las kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kuťafáj schiet op doel. Sič probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bogusz zal de hoekschop nemen. Kuťafáj maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bogusz probeert naar een medespeler te passen. Couécou bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bogusz de bal. Bogusz geeft een lange en hoge pass. Kuťafáj krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Las met een harde bal richting middenveld. Rongioletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rongioletti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kuťafáj de bal. Kuťafáj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - Artmedia Petržalka 1898 8:0

71e minuut.
Perina passt de bal zonder na te denken. Bogusz rent richting de bal. Bogusz met een sublieme pass. Klungelig pakt Kuťafáj de bal. Kuťafáj schiet op doel. Las kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Klungelig pakt Bogusz de bal. Bogusz speelt de bal door. Rongioletti heeft problemen om de bal te vangen. Rongioletti geeft de bal voor. Kuťafáj springt en kopt de bal. Las verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Serdült verovert de bal door een tackle van achteren. Serdült speelt de bal door. Couécou rent richting de bal. Couécou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Las trapt de bal weg van het doel. Rongioletti kopt de bal weg. Kuťafáj met een sublieme pass. Couécou is nu in balbezit. Couécou schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Begala rent richting de bal. Couécou onderschept slim de pass. Couécou schiet op doel. Las bokst de bal weg.

82e minuut.
Las trapt de bal weg van het doel. Serdült kopt de bal weg. Kuťafáj rent richting de bal. Kuťafáj haalt uit met een fantastische trap. Las maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Chasko is nu in balbezit. Erikson verovert de bal door een tackle van achteren. Erikson geeft een lange en hoge pass. Kuťafáj rent richting de bal. Kuťafáj draait met de bal, schiet en ... Las verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Kuťafáj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuťafáj speelt de bal door. Serdült rent richting de bal. Serdült draait met de bal, schiet en ... Las werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - Artmedia Petržalka 1898 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeleziari 11%, Artmedia Petržalka 1898 89%.
Zeleziari - Artmedia Petržalka 1898 9:0